رادیان
-

سلام ،میشه لطفا در این تست یکم توضیح بدید .
شاید این تست به هر حال به نظر شما ساده باشه ؛امامن امسال تازه وارد یازدهم تجربی میشم و دارم درس ها رو پیش خوانی می کنم به خاطر همین ممکنه یک سری سوالات که می پرسم ساده باشن 🙂🙏 -

شاید این تست به هر حال به نظر شما ساده باشه ؛امامن امسال تازه وارد یازدهم تجربی میشم و دارم درس ها رو پیش خوانی می کنم به خاطر همین ممکنه یک سری سوالات که می پرسم ساده باشن 🙂🙏پرستو بابایی سلام برای حل این تست باید تبدیل رادیان به درجه و درجه به رادیان را بلد باشید
من با درجه راحت ترم زاویه بزرگتر را میگیرم x
زاویه کوچکتر y
گفته مجموعش شده 110 = x+y=110
اختلافش گفته پی ششم که همون 30 درجه خودمونه= x-y=30
معادله را حل میکنید xمیشه 70 y هم 40
بعد گفته زاویه بزرگتر پس ما 70 درجه را به رادیان تبدیل میکنیم یعنی ضربدر پی به روی 180 میکنیم که میشه گزینه 2 -
پرستو بابایی سلام برای حل این تست باید تبدیل رادیان به درجه و درجه به رادیان را بلد باشید
زاویه کوچکتر y
بعد گفته زاویه بزرگتر پس ما 70 درجه را به رادیان تبدیل میکنیم یعنی ضربدر پی به روی 180 میکنیم که میشه گزینه 2Mohammad javad Majlesi در ضمن واقعا کارتون عالیه که تو تابستان یازدهمتون دارید پیش خوانی میکنید
من به عنوان دوازدهمی حسرت میخورم که ای کاش پارسال شروع میکردم:(
موفق باشید -

شاید این تست به هر حال به نظر شما ساده باشه ؛امامن امسال تازه وارد یازدهم تجربی میشم و دارم درس ها رو پیش خوانی می کنم به خاطر همین ممکنه یک سری سوالات که می پرسم ساده باشن 🙂🙏البته آخر راه دوم B برابره 4p/18 هست که اصلا جواب سوال نبود اما گفتم اصلاح بشه ...
-
البته آخر راه دوم B برابره 4p/18 هست که اصلا جواب سوال نبود اما گفتم اصلاح بشه ...
Matin 2
مچکرم 🙏🌺 -
پرستو بابایی سلام برای حل این تست باید تبدیل رادیان به درجه و درجه به رادیان را بلد باشید
زاویه کوچکتر y
بعد گفته زاویه بزرگتر پس ما 70 درجه را به رادیان تبدیل میکنیم یعنی ضربدر پی به روی 180 میکنیم که میشه گزینه 2Mohammad javad Majlesi
خیلی ممنونم ،کاملا متوجه شدم -
Mohammad javad Majlesi در ضمن واقعا کارتون عالیه که تو تابستان یازدهمتون دارید پیش خوانی میکنید
من به عنوان دوازدهمی حسرت میخورم که ای کاش پارسال شروع میکردم:(
موفق باشیدMohammad javad Majlesi
بله درست می گید ،ولی حسرت و پشیمونی هیچ فایده ای نداره ،سعی کنید از همین جایی که هستید خیلی بهتر از قبل پیش برید .شما که الان دوازدهم هستید می دونم مجبورید فشار خیلی بیشتری رو متحمل بشید ولی چاره ای نیست !
برای رسیدن به هدف باید هر کاری کرد 🙂 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on