سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
کد گذاری جدول تناوبی
-
سلامممم دوستان خسته نباشید
شب و صبح و ظهر و عصرتون بخیر
میگم شما برای شیمی برای گروه های ۱۸ و ۱۶ و اون گروه مهما بجز ۱۷ و ۱ و ۲ کدی سراغ ندارید؟
من تو اینترنت سرچ کردم اما باید خود کد ها هم کد گذاری میکردم تا حفظ کنم انقدر بد بودن لامصبا
اگه کد گذاری چیزی دارید ممنون میشم در میون بزارید تا هم من هم هرکسی اینو میخونه استفاده کنه
من خودم اینارو بلدم
گروه ۱: لینا که ربودی سزاوار فراری
گروه ۲: بریم کلاس باراد
هالوژن ها: فوکل بیا
تشکر️️
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم -
-
@محمد-خراسانی راستش تجربه من ثابت کرده ی وقت کوچولو بزاری حفظ کنی بهتر ازیناس:)
-
@محمد-خراسانی سلام واسه۱۶:امید سیاه سپر تراکتورش پوکید
۱۸:هی نگاه عارفانه کردمت زیبای رن -
@محمد-خراسانی سلام تا یه هفته هر روز یه گروهو مرور کن اینطور نمیشه . معلم ما سال دهم به جای حضور غیاب میکفت جدول تناوبی وویس بگیرید بفرستید
بعضیا روخوانی میکردن اما خداروشکر من خودم میگفتم خودم که هیچ خانوادمم جدول تناوبی رو حفظ بودن
بهترین کار تکرار و مروره -
@محمد-خراسانی من اینارو تونستم پیدا کنم
فقط گروه ۱۷ 🦲.
-
سلام
کد گذاری بد نیست
ولی سخته
اوایل سال مثلا برای خندیدن و مسخره کرده کد هر گروه رو میخوندم
ولی وقتی مسئله زیاد حل بکنید خود به خود شکل جدول تناوبی در حافظه تصویریتون حک میشه
و من الان برای حل کردن مسئله مثلا تو ذهنم دونه دونه میرم جلو
البته اینم بگم
کل امسال وقتی میخواستم مسئله حل بکنم مثلا تو سوال عنصر ایکس رو داده بود با عدد اتمی عجیب غریب و هی باید به جدول نگاه میکردم
بعد انقدر مرور شد و اینا که الان موقع حل کردن مسئله تو ذهنم جلو عقب میکنم
شما برای کد هم مجبوری واسه گروه کد بزاری هم واسه تناوب
بعد گروه ۱۸ که کد نمیخواد واقعا با چندبار تکرار و مسئله حل کردن یادتون میمونه
و من به شخصه با عدد اتمیاشون گروه ۱۸ رو حفظ کردم -
حالا شماهایی که کد گفتین چطوری حفظ میکنین
من همون گروه یک هلینا کرباسی فر
یا اون گروهی که بود میگفت
حسن نرو عروسی کبری زن رامین شد رو یادمه -
این کد ها رو هیچوقت درک نکردم
به جای کد گزاری اگه یه بار حفظ کنین و ۱۰ بار تو کاغذ از هر گروه بنویسین یادتون میمونه تمرین زیاد میخواد ، بعدش هم تست میزنین و یادگیری عمیق اتفاق میفته -
تشکر از همه دوستان، خصوصاً اونایی که با کد مشکل دارن
ممنون از کد هایی هم که فرستادید...
حقیقتا سر جلسه ممکنه استرس یکم زیاد شه و جدول رو یادم بره برا همین دوست داشتم این کد هارو به خاطر بسپارم که جایی هم اگر شک داشتم کدوم عنصر کجا بود، با کد دیگه مطمعا شم
وگرنه کلا منم از روی حافظه ام برای حل تست میرم سراغ عناصر نه از روی کد، کد فقط برای یه راه دوم و محکم کاریه -
@محمد-خراسانی در کد گذاری جدول تناوبی گفته است:
میگم شما برای شیمی برای گروه های ۱۸ و ۱۶ و اون گروه مهما بجز ۱۷ و ۱ و ۲ کدی سراغ ندارید؟
کدای من:
گ 1: هلینا کرباسی فر
گ 2: به مگس کله سورمه ای باید راه داد
گ 13: بگو الو جواد اینجا تیمارستانه
گ 14: کسی جلو سینما پاشو برید
گ 15: ننه پرید اسمون سیبو بیگیره
گ 16: استاد سکته کرد ترکید پوکید
گ 17 رو خودم حفظم
گ 18 رو هم خودم حفظم ولی اینم قشنگه: هی نگاه عارفانه کردنمت زیبای رند
د 4: اسکاتی ول کنی کره منو فرار کنی سوزوندمتدوره 5 و 6م ک بدرد نمیخوره و کدی پیدا نکرده بودم خودم براش ساختم ک هم چرته هم یادم نیس
-
Michael Vey مندلیف عزیز و دست اندرکاران شیمی روحتون شاد خوب شد رفتن و این روزا رو ندیدن
-
@محمد-خراسانی
سلام دوست عزیز
به نظرم سعی کنید با کد گذاری حفظ نکنید چون خود کدها بعدا براتون مشکل خواهد شد.
همون حفظ معمولی رو ادامه بدین اولش سخته ولی بعد از چند بار تمرین و تکرار خیلی راحت خواهد بود .
ضمنا این بگم که شما نیاز نیست همه 118 عنصر رو حفظ کنید چون اصلا نیاز نخواهد بود حتی در تست های سخت . کافیست که گروه 1و2 و هالوژن ها و گاز های نجیب و در عناصر واسطه هم تا تناوب 4 کافیست البته اینم بگم که 2 و 3 تا عنصر خاص هم هست باید اونا رو حفظ کنی.این تجربه شخصی بود که در کنکور کد گذاری براتون سخت خواهد بود ولی اگه خودشون رو حفظ کنی کارتون خیلی خیلی راحت خواهد بود.
موفق باشین.
-
Michael Vey مخالفم من جدول تناوبیو با عدد اتمی هاش و حتی بیشترش با عدد جرمی کامل حفظم :
وقتی میرید سرجلسه میگه عنصری با عدد اتمی ۳۳
اونموقع رمز به کارتون نمیاد ولی اگه درست خونده باشید جد و آباد اون عنصر میاد جلو چشمتون و تستو میزنید
شیمیمو هم تو آزمونام ۷۰ به بالا زدم یبار تشده زیر ۷۰بیام تو آزمونام مدارکش موجوده و فهمیدم که با رمز گذاری داری نمیشه مگه اینکه رمزو بذاری جدول اصلیو بشینی دوباره حفظ کنی -
_MILAD_ والا دمت گرم بالای 70️