دیواره نخستین
-
بیزحمت این جمله رو هم توضیح بدین :
در محل پلاسمودسم هیچ قسمت از دیواره کامل نیست
اگر تیغه میانی وجود داشت جریان سیتوپلاسمی بین دو سلول برقرار نمیشد .بعد یجا دیگه گفته بود پلاسمودسم در ساختار دیواره های نخستین و پسین و همچنین تیغه میانی وجود دارد
کلن یکی برام ایمارو توضیح بده قاطی شون کردم 🥲Reza Dolatsha در دیواره نخستین گفته است:
لان و پلاسمودسم رو همه گیاهان دارن چون سلول خای زنده جهت تبادل بهشون نیاز دارن
اگر تیغه میانی وجود داشت جریان سیتوپلاسمی بین دو سلول برقرار نمیشد .
پلاسمودسم مثل این میمونه که با یه دریل یه دیواره رو سوراخ کنی خب اونجا کلا خالی میشه دیگه دیپاره ای نمیمونه(مثل مردک چشمه خالیه)اما داهلش سیتوپلاسم سلولا جریان داره تا دو تا سلول باهم ارتباط بگیرن و اگر این پلاسمودسما نبود تیغه میانی و دیواره کل سلولارو احاطه میکردن و ارتباطی نبود دیگهبعد یجا دیگه گفته بود پلاسمودسم در ساختار دیواره های نخستین و پسین و همچنین تیغه میانی وجود دارد ببین دیواره یه جاهایی نازک شده پسین ایجاد نشده به اون قسمت ها میگن لان پلاسمودسم ها
اصولادر لان ها حضور دارن اما گفتم اصولا،معمولا چون فقط در لان ها نیست یه جاهایی همه دیواره کامله یعنی دیپاره نخستین و پسین هست لان نیست اما پلاسمودسم هستش منظور جمله این بوده که وجود پلاسمودسم صرفا وابسته به لان نیست
کلن یکی برام ایمارو توضیح بده قاطی شون کردم 🥲 -
Reza Dolatsha در دیواره نخستین گفته است:
پلاسمودسم مثل این میمونه که با یه دریل یه دیواره رو سوراخ کنی خب اونجا کلا خالی میشه دیگه دیپاره ای نمیمونه(مثل مردک چشمه خالیه)اما داهلش سیتوپلاسم سلولا جریان داره تا دو تا سلول باهم ارتباط بگیرن و اگر این پلاسمودسما نبود تیغه میانی و دیواره کل سلولارو احاطه میکردن و ارتباطی نبود دیگهبعد یجا دیگه گفته بود پلاسمودسم در ساختار دیواره های نخستین و پسین و همچنین تیغه میانی وجود دارد ببین دیواره یه جاهایی نازک شده پسین ایجاد نشده به اون قسمت ها میگن لان پلاسمودسم ها
اصولادر لان ها حضور دارن اما گفتم اصولا،معمولا چون فقط در لان ها نیست یه جاهایی همه دیواره کامله یعنی دیپاره نخستین و پسین هست لان نیست اما پلاسمودسم هستش منظور جمله این بوده که وجود پلاسمودسم صرفا وابسته به لان نیست
کلن یکی برام ایمارو توضیح بده قاطی شون کردم 🥲Mo Xo دمت گرم دکتر 😊💙
-
Mo Xo دمت گرم دکتر 😊💙
Reza Dolatsha خواهش میکنم:)
-
Reza Dolatsha در دیواره نخستین گفته است:
کلن یکی برام ایمارو توضیح بده قاطی شون کردم 🥲Mo Xo و آقا ماهان این جمله میگه در پلاسمودسم ها غشای سلولی بین سیتوپلاسم و دیواره قرار گرفته 🙁 مگه پلاسمودسم دیواره داره اصلا
و یه شکل ترسیمی بخوام از پلاسمودسم داشته باشم اینطوره ؟

-
Mo Xo و آقا ماهان این جمله میگه در پلاسمودسم ها غشای سلولی بین سیتوپلاسم و دیواره قرار گرفته 🙁 مگه پلاسمودسم دیواره داره اصلا
و یه شکل ترسیمی بخوام از پلاسمودسم داشته باشم اینطوره ؟

Reza Dolatsha بله خب درست میگه سیتوپلاسم سلول همیشه تحت فشار غشای سلوله خب
حالا در پلاسمودسم بچه رو ول نمیکنه که بره گیر بیفته باهاش همراه میشه تو کوچه پس کوچه ها!!! -
Reza Dolatsha بله خب درست میگه سیتوپلاسم سلول همیشه تحت فشار غشای سلوله خب
حالا در پلاسمودسم بچه رو ول نمیکنه که بره گیر بیفته باهاش همراه میشه تو کوچه پس کوچه ها!!!Mo Xo یعنی در پلاسمودسم ها غشای سلول هست یا نیست ؟!! ( اگه باشه خب باید برای مبادله مواد و ترکیبات اگزوسیتوز کنن 🙁 ) کوچه پس کوچه کیه ! اونی که باهاش همراه میشه کیه 🥲
-
Mo Xo یعنی در پلاسمودسم ها غشای سلول هست یا نیست ؟!! ( اگه باشه خب باید برای مبادله مواد و ترکیبات اگزوسیتوز کنن 🙁 ) کوچه پس کوچه کیه ! اونی که باهاش همراه میشه کیه 🥲
Reza Dolatsha کوچه پس کوچه همون پلاسمودسم هست😂😕
ببین در پلاسمودسم که یه حفره خالی هست دیواره تو اون محل نیست ولی غشا کشیده شده داخلش سیتوپلاسم هم جریان داره
ی لوله پلیکا در نظر بگیر
غشا رو هم ی نایلون خب داخل این لوله رو ی نایلون میفرسیم که از سرو ته بازه بعد ابو میفرسیم داخل پلیکا اینحوری اب ففط با نایلون تماس داره با پلیکا نه!
سیتوپلاسم داخل پلاسمودسم هم با غشا در تماسه با دیواره هایی که ولاسمودسمو احاطه کردن نهنهایت تلاشم بود:/ متوجه نشدی با شکل توضیحش بدم
-
Reza Dolatsha کوچه پس کوچه همون پلاسمودسم هست😂😕
ببین در پلاسمودسم که یه حفره خالی هست دیواره تو اون محل نیست ولی غشا کشیده شده داخلش سیتوپلاسم هم جریان داره
ی لوله پلیکا در نظر بگیر
غشا رو هم ی نایلون خب داخل این لوله رو ی نایلون میفرسیم که از سرو ته بازه بعد ابو میفرسیم داخل پلیکا اینحوری اب ففط با نایلون تماس داره با پلیکا نه!
سیتوپلاسم داخل پلاسمودسم هم با غشا در تماسه با دیواره هایی که ولاسمودسمو احاطه کردن نهنهایت تلاشم بود:/ متوجه نشدی با شکل توضیحش بدم
Mo Xo بله متوجه شدم اینبار 😂 شرمنده بخدا ، ولی جهت اطمینان خودم شکل رو بکشم شما فقط بگید درسته یا نه 🥲

-
Mo Xo بله متوجه شدم اینبار 😂 شرمنده بخدا ، ولی جهت اطمینان خودم شکل رو بکشم شما فقط بگید درسته یا نه 🥲

Reza Dolatsha درسته
-
Reza Dolatsha درسته
Mo Xo خداروشکر ، مرسی 🌹💙
-
Mo Xo خداروشکر ، مرسی 🌹💙
Reza Dolatsha خواهش میکنم
-
سلام دوستان دیواره نخستین در همه سلول های گیاهی ساخته میشه ؟
همه سلول های گیاهی لان و پلاسمودسم دارن ؟ 🌹Reza Dolatsha
هر یاخته تازه تشکیل شده ای که پروتوپلاست داره.