Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. نمیتونم مشاور کنکور بگیرم(؟)کمک
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

نمیتونم مشاور کنکور بگیرم(؟)کمک

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
دانش آموزان آلایازدهم تجربیدانش اموزانتجربیهاکنکور ۱۴۰۲
22 دیدگاه‌ها 7 کاربران 347 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Saqar MovalatS آفلاین
    Saqar MovalatS آفلاین
    Saqar Movalat
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    من امسال دانش آموز دوازدهمی هستم
    من برای پارسالم مشاور حضوری گرفتم اما نتیجه دلخواهم عایدم نشد. یعنی نمیتونستم یا نمیخواستم به برنامه مشاور عمل کنم چون یکم(یکم که نه خیلی) خودسر لجباز بودم. از پایه هم ضعیف بودم.. البته الان هم هستم اما این تابستون که به حال خودم رهام کردن و مشاور نگرفتن تونستم خودمو یکم جمع و جور کنم و براساس نیازم برا خودم برنامه بریزم و مادر هم چک میکرد
    تقریبا خوب پیش رفته. ولی هنوز ساعت مطالعم پایینه. اما امسال که سال اخرم و همه دوستام مشاور خصوصی دارن و ازمون ازمایشی همه شرکت کردن من خیلی میترسم که خودم تنها به حال خودم رها بشم
    اما امسال مامانم که خیلی مشتاق مشاور گرفتنم بود الان سرد شده که نمیگیره . به خاطر شرایط مالی مون امسال فشار زیاده به اضافه اینکه خواهر و برادر مدرسه ای غیر از خودم هم دارم. خلاصه سرتوتنو درد نیارم من باید چیکار کنم که از خودم مطمئن بشم که کارمو درست انجام دادم برنامه یه کنکوری دقیقا چطور باید باشه که کارامد باشه کسی قالب کلی ای سراغ داره یا اینکه نمونه برنامه هفتگی یه کنکوری ؟😓😭
    کمکم کنیییین

با صدای عقربک میگفت عمر/میروم بشنو صدای پای من

Mo XoM A Zahra.HDZ maryam111M 4 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    • Saqar MovalatS آفلاین
      Saqar MovalatS آفلاین
      Saqar Movalat
      دانش آموزان آلاء

دوازدهم

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Saqar MovalatS آفلاین
        Saqar MovalatS آفلاین
        Saqar Movalat
        دانش آموزان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Saqar Movalat انجام شده

maryam111
        @M-an

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • M.ShajarianM آفلاین
          M.ShajarianM آفلاین
          M.Shajarian
          تجربی

Mo Xo شما بلاخره این راه رو طی کردین و موفقیتی هم کسب کردین ..... گفتم منشنتون کنم،،،

Farhad

Mo XoM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • Saqar MovalatS Saqar Movalat

سلام
            من برای پارسالم مشاور حضوری گرفتم اما نتیجه دلخواهم عایدم نشد. یعنی نمیتونستم یا نمیخواستم به برنامه مشاور عمل کنم چون یکم(یکم که نه خیلی) خودسر لجباز بودم. از پایه هم ضعیف بودم.. البته الان هم هستم اما این تابستون که به حال خودم رهام کردن و مشاور نگرفتن تونستم خودمو یکم جمع و جور کنم و براساس نیازم برا خودم برنامه بریزم و مادر هم چک میکرد
            تقریبا خوب پیش رفته. ولی هنوز ساعت مطالعم پایینه. اما امسال که سال اخرم و همه دوستام مشاور خصوصی دارن و ازمون ازمایشی همه شرکت کردن من خیلی میترسم که خودم تنها به حال خودم رها بشم
            اما امسال مامانم که خیلی مشتاق مشاور گرفتنم بود الان سرد شده که نمیگیره . به خاطر شرایط مالی مون امسال فشار زیاده به اضافه اینکه خواهر و برادر مدرسه ای غیر از خودم هم دارم. خلاصه سرتوتنو درد نیارم من باید چیکار کنم که از خودم مطمئن بشم که کارمو درست انجام دادم برنامه یه کنکوری دقیقا چطور باید باشه که کارامد باشه کسی قالب کلی ای سراغ داره یا اینکه نمونه برنامه هفتگی یه کنکوری ؟😓😭
            کمکم کنیییین

Mo XoM آفلاین
            Mo XoM آفلاین
            Mo Xo
            رتبه های آلاخونه
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mo Xo انجام شده

Saqar Movalat سلام
            اولا لازمه موفقیت مشاور نیست پس اینکه دوستانتون مشاور دارن موردی نیست که شما بخاطرش تحت فشار باشید که عقب موندین.
            خود من فقط در انتخاب رشته هام به مشاور رجوع کردم چون تقریبا ی روحیه مثل شما دارم از اینکه یکی چکم کنه کلافه میشم.
            برنامه های راهبردی ازمونا از زیر دست چند مشاور رد میشن پس حساب شده هستند به اونا اعتماد کنید مثلا قلم چی رو میگم برای هر دو هفته برنامه مشخصی داده شما هفته اول دوازدهم بخون،هفته دوم پایه بخونید عجله هم برای رسیدن به کنکور دی نکنید که چون نخوندین معجزه نمیشه گاماس گاماس دی رو ازمایشی تا جایی که خوندین کنکور بدین تیر ازمون اصلیتونه
            و مرور هم حتما تو برنامتون باشه اینجوری که دو هفته یبار ازمون دارین هفته اول جمعه مرور هفته دوم پنج شنبه ازمون مشابه پارسال میشه مرور به روش بازیابی و جمعه ازمونو تخلیل ازمون
            من شنیدم ازمونای قلم چی غیرحضوری رایگانه دقیق نمیدونم این موردم پیگیر بشین

سوالی بی جواب موند بپرسین در خدمتم

...صبر اوج احترام به حکمت خداست...

Saqar MovalatS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • M.ShajarianM M.Shajarian

Mo Xo شما بلاخره این راه رو طی کردین و موفقیتی هم کسب کردین ..... گفتم منشنتون کنم،،،

Mo XoM آفلاین
              Mo XoM آفلاین
              Mo Xo
              رتبه های آلاخونه

@fazel-zakeri بجا بود ممنون🙏🤝

M.ShajarianM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Shina MahmoodiS آفلاین
                Shina MahmoodiS آفلاین
                Shina Mahmoodi

سلام
                راستش شما نمیتونین با برنامه دیگران چک کنین چون شرایط هر کس متفاوته مثلا یکی شاید یه روز از هفته کلا کلاس داشته باشه و ۲ ساعت بخونه اما روز های بعد ساعتش بالا باشه
                به جای این ،برنامه ریزیتون باید استاندارد باشه یعنی اولین درستون سعی کنین روز های تعطیل سخت ترین درس باشه براتون چون اول صبح انگیزه بالا دارین
                اما بعد مدرسه خسته تر هستین پس درسی رو بزارین که بهش خیلی علاقه دارین تا خوابتون بپره
                البته این شرایط شخصیه میتونین تغییرش بدین و با روش هایی که راحتترین پیش برین
                یه درس عمومی و یه درس اختصاصی بخونین البته امسال دروس عمومی حذف هستن پس خودتون اینو مدیریت کنین به طور کلی یه درس اسون یه درس سخت
                پارت های درستون رو شخصی سازی کنین مثلا وقتی من درس میخوندم همه میگفتن ۲ ساعت مطالعه بکوب داشته باش ولی من با یک و نیم ساعت راحت بودم و هر ۴۵ دقیقه هم ۵ دقیقه استراحت میکردم و کیفیت درسیم رو اینطوری بالا میبردم
                برای اوقات استراحتتون تفریحات درست در نظر بگیرین و از گوشی دوری کنین
                حتما ازمون ثبت نام کنین نتونستین اخر هر هفته ازمون تو خونه کار کنین
                ساعت مطالعه یک دانش اموز کنکوری نسبی هستش و من نمیتونم بهتون ساعت کلی بگم اما میتونین تو اینرنت میانگین رو ببینین
                مشاور برای همه اجباری نیست و خودتون میتونین برنامه ریزی کنین فقط باید با تراز های ازمون و یا درصدهاتون وضعیتتون رو بدونید و حتما تست زیاد کار کنین اگه وضعیتتون اضطراری بود به هسته مشاوره استانتون میتونین مراجعه کنین هزینه اشون پایینه و با یه جلسه صحبت کردن باهاشون و یا نشون دادن برنامه ریزیتون میتونین برنامه ریزی درست رو یاد بگیرین

2
                • Mo XoM Mo Xo

@fazel-zakeri بجا بود ممنون🙏🤝

M.ShajarianM آفلاین
                  M.ShajarianM آفلاین
                  M.Shajarian
                  تجربی

Mo Xo سلامت اولاسان😊🌹 این روزای انتظار برای شروع دانشکاه شیرینی خاصی داره
                  شاید روزهایی که دیگه تکرار نمیشن... جدی میگم......👌
                  واقعا هم خیلی مهربون و با ادب ..... از بهترینای انجمن..

Farhad

Mo XoM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

Mo Xo سلامت اولاسان😊🌹 این روزای انتظار برای شروع دانشکاه شیرینی خاصی داره
                    شاید روزهایی که دیگه تکرار نمیشن... جدی میگم......👌
                    واقعا هم خیلی مهربون و با ادب ..... از بهترینای انجمن..

Mo XoM آفلاین
                    Mo XoM آفلاین
                    Mo Xo
                    رتبه های آلاخونه
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mo Xo انجام شده

@fazel-zakeri ممنونم😅🙏نظر لطفته
                    اره یکم انتظارش تلخه فقط

M.ShajarianM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Mo XoM Mo Xo

@fazel-zakeri ممنونم😅🙏نظر لطفته
                      اره یکم انتظارش تلخه فقط

M.ShajarianM آفلاین
                      M.ShajarianM آفلاین
                      M.Shajarian
                      تجربی

Mo Xo من میام مطبت بعد ۲۰ سال از اقا متین و انجمن میگیم این روزای انتظار و تلخیش رو فراموش میکنی..... 😀 فقط اولش اومدم تو رایگان نباشه من نمیخوام ویزیت شم😀
                      شب بخیر🤚

Farhad

Mo XoM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Mo XoM Mo Xo

Saqar Movalat سلام
                        اولا لازمه موفقیت مشاور نیست پس اینکه دوستانتون مشاور دارن موردی نیست که شما بخاطرش تحت فشار باشید که عقب موندین.
                        خود من فقط در انتخاب رشته هام به مشاور رجوع کردم چون تقریبا ی روحیه مثل شما دارم از اینکه یکی چکم کنه کلافه میشم.
                        برنامه های راهبردی ازمونا از زیر دست چند مشاور رد میشن پس حساب شده هستند به اونا اعتماد کنید مثلا قلم چی رو میگم برای هر دو هفته برنامه مشخصی داده شما هفته اول دوازدهم بخون،هفته دوم پایه بخونید عجله هم برای رسیدن به کنکور دی نکنید که چون نخوندین معجزه نمیشه گاماس گاماس دی رو ازمایشی تا جایی که خوندین کنکور بدین تیر ازمون اصلیتونه
                        و مرور هم حتما تو برنامتون باشه اینجوری که دو هفته یبار ازمون دارین هفته اول جمعه مرور هفته دوم پنج شنبه ازمون مشابه پارسال میشه مرور به روش بازیابی و جمعه ازمونو تخلیل ازمون
                        من شنیدم ازمونای قلم چی غیرحضوری رایگانه دقیق نمیدونم این موردم پیگیر بشین

سوالی بی جواب موند بپرسین در خدمتم

Saqar MovalatS آفلاین
                        Saqar MovalatS آفلاین
                        Saqar Movalat
                        دانش آموزان آلاء

Mo Xo من برا بازه های مرور مشکل دارم باید بعد از خوندن مطلب چقدر بعدش مرور کنم؟ با چی مرور کنم؟ با تست؟چجور خلاصه نویسی کنم که مفید واقع بشه ؟ خلاصه نویسی یا نوشتن نکات مهم و مرور کردنشون؟

Mo XoM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

سلام
                          کمکم کنیییین

A آفلاین
                          A آفلاین
                          arthur morgan

Saqar Movalat خب اول که باید یکی ازمون ازمایشی انتخاب بکنید و بعد طبق بودجه بندی و توانتون برنامه بریزید در یک جدول خب و به این شکل که یک روز را به بازه های مختلف زمانی تبدیل بکنید مثلا صبح شروع درس از هشت تا ده بعد یک ربع استراحت و همینطور تا هروقت که مورد نظرتون هست و بعد درس ها را طبق اون بچینید که باید خودتون انجام بدید و ببینید مثلا کدوم درس برای شروع بهتر هست و کدوم درس را باید اخر کار خواند که این برای هرکس فرق میکنه و بعد اینکه باید ببینید سبک اموزشتون چیه یعنی چطوری یاد میگیرید با فیلم با جزوه کدوم؟؟؟این مرحله خیلی خیلی مهمی هست و اگر انتخابتون خوب باشه بهتون قول میدم که درس خوندن براتون تبدیل به یک تفریح میشه من خودم سه سال برای کنکور تقریبا شروع کردم و خوندم دو سال چون که با روش اشتباه درس میخوندم از دهم و یازدهم با اینکه مثلا هزارتا تست زده بودم از چندتا مبحث ولی خیلی خیلی کم بلد بودم و سال کنکورم روش مناسب خودم را پیدا کردم و این باعث شد هم از درس خوندن لذت ببرم و هم یاد گیری زیادی داشته باشم این مرحله خیلی خیلی مهمی هست و نکته بعدی اینکه ازمون های ازمایشی برای شما حکم ازمون و خطا داره یعنی اگر یک ازمونی بد شدید نگید اصلا وللش بابا اه اه نه اصلا این کار را نکنید با این دید نگاه کنید که اشکالاتتون کجا بوده و باید روی چه مباحثی و روی چه کارهایی بیشتر تمرکز کنید اصلا نباید نتیجه ازمون براتون مهم باشه فقط تحلیل باید مهم باشه فقط و فقط همین و اینکه بگم برنامه ای که برای درس خواندن هست باید شخصی سازی خودتون باشه و فقط و فقط مختص خودتون باشه
                          و منبع اموزشی هم باید مورد علاقه خودتون باشه و منابع هم تمامش را بررسی بکنید و بهترین منبع را پیدا کنید

دیگه این چیزهایی بود که به ذهنم می‌رسید

1
                          • Shina MahmoodiS Shina Mahmoodi

سلام
                            راستش شما نمیتونین با برنامه دیگران چک کنین چون شرایط هر کس متفاوته مثلا یکی شاید یه روز از هفته کلا کلاس داشته باشه و ۲ ساعت بخونه اما روز های بعد ساعتش بالا باشه
                            به جای این ،برنامه ریزیتون باید استاندارد باشه یعنی اولین درستون سعی کنین روز های تعطیل سخت ترین درس باشه براتون چون اول صبح انگیزه بالا دارین
                            اما بعد مدرسه خسته تر هستین پس درسی رو بزارین که بهش خیلی علاقه دارین تا خوابتون بپره
                            البته این شرایط شخصیه میتونین تغییرش بدین و با روش هایی که راحتترین پیش برین
                            یه درس عمومی و یه درس اختصاصی بخونین البته امسال دروس عمومی حذف هستن پس خودتون اینو مدیریت کنین به طور کلی یه درس اسون یه درس سخت
                            پارت های درستون رو شخصی سازی کنین مثلا وقتی من درس میخوندم همه میگفتن ۲ ساعت مطالعه بکوب داشته باش ولی من با یک و نیم ساعت راحت بودم و هر ۴۵ دقیقه هم ۵ دقیقه استراحت میکردم و کیفیت درسیم رو اینطوری بالا میبردم
                            برای اوقات استراحتتون تفریحات درست در نظر بگیرین و از گوشی دوری کنین
                            حتما ازمون ثبت نام کنین نتونستین اخر هر هفته ازمون تو خونه کار کنین
                            ساعت مطالعه یک دانش اموز کنکوری نسبی هستش و من نمیتونم بهتون ساعت کلی بگم اما میتونین تو اینرنت میانگین رو ببینین
                            مشاور برای همه اجباری نیست و خودتون میتونین برنامه ریزی کنین فقط باید با تراز های ازمون و یا درصدهاتون وضعیتتون رو بدونید و حتما تست زیاد کار کنین اگه وضعیتتون اضطراری بود به هسته مشاوره استانتون میتونین مراجعه کنین هزینه اشون پایینه و با یه جلسه صحبت کردن باهاشون و یا نشون دادن برنامه ریزیتون میتونین برنامه ریزی درست رو یاد بگیرین

Saqar MovalatS آفلاین
                            Saqar MovalatS آفلاین
                            Saqar Movalat
                            دانش آموزان آلاء

Shina Mahmoodi خیلی ممنوننن بابت راهنمایی تون🙏🙏🌱

Shina MahmoodiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • A arthur morgan

Saqar Movalat خب اول که باید یکی ازمون ازمایشی انتخاب بکنید و بعد طبق بودجه بندی و توانتون برنامه بریزید در یک جدول خب و به این شکل که یک روز را به بازه های مختلف زمانی تبدیل بکنید مثلا صبح شروع درس از هشت تا ده بعد یک ربع استراحت و همینطور تا هروقت که مورد نظرتون هست و بعد درس ها را طبق اون بچینید که باید خودتون انجام بدید و ببینید مثلا کدوم درس برای شروع بهتر هست و کدوم درس را باید اخر کار خواند که این برای هرکس فرق میکنه و بعد اینکه باید ببینید سبک اموزشتون چیه یعنی چطوری یاد میگیرید با فیلم با جزوه کدوم؟؟؟این مرحله خیلی خیلی مهمی هست و اگر انتخابتون خوب باشه بهتون قول میدم که درس خوندن براتون تبدیل به یک تفریح میشه من خودم سه سال برای کنکور تقریبا شروع کردم و خوندم دو سال چون که با روش اشتباه درس میخوندم از دهم و یازدهم با اینکه مثلا هزارتا تست زده بودم از چندتا مبحث ولی خیلی خیلی کم بلد بودم و سال کنکورم روش مناسب خودم را پیدا کردم و این باعث شد هم از درس خوندن لذت ببرم و هم یاد گیری زیادی داشته باشم این مرحله خیلی خیلی مهمی هست و نکته بعدی اینکه ازمون های ازمایشی برای شما حکم ازمون و خطا داره یعنی اگر یک ازمونی بد شدید نگید اصلا وللش بابا اه اه نه اصلا این کار را نکنید با این دید نگاه کنید که اشکالاتتون کجا بوده و باید روی چه مباحثی و روی چه کارهایی بیشتر تمرکز کنید اصلا نباید نتیجه ازمون براتون مهم باشه فقط تحلیل باید مهم باشه فقط و فقط همین و اینکه بگم برنامه ای که برای درس خواندن هست باید شخصی سازی خودتون باشه و فقط و فقط مختص خودتون باشه
                              و منبع اموزشی هم باید مورد علاقه خودتون باشه و منابع هم تمامش را بررسی بکنید و بهترین منبع را پیدا کنید

دیگه این چیزهایی بود که به ذهنم می‌رسید

Saqar MovalatS آفلاین
                              Saqar MovalatS آفلاین
                              Saqar Movalat
                              دانش آموزان آلاء

arthur morgan خیلی خیلی ممنون از رهنمایی تون
                              واقعا پیدا کردن روش خوندن یه کتاب یا یه فصل اگر مختص خودش باشه و شخصی سازی خیلی لذت بخشه من برای زیست تجربه کردم مثلا برا جاهایی که نیاز داشتم کلیپ میدیدم بعضی جاها میتونستم فقط با جزوه پیش برم بعضی وقتا وقت کم بود و باید یه جور دیگه مشکلمو رفع میکردم. ولی این برا زیست و هنوز برا بقیش ایده ای ندارم

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

arthur morgan خیلی خیلی ممنون از رهنمایی تون
                                واقعا پیدا کردن روش خوندن یه کتاب یا یه فصل اگر مختص خودش باشه و شخصی سازی خیلی لذت بخشه من برای زیست تجربه کردم مثلا برا جاهایی که نیاز داشتم کلیپ میدیدم بعضی جاها میتونستم فقط با جزوه پیش برم بعضی وقتا وقت کم بود و باید یه جور دیگه مشکلمو رفع میکردم. ولی این برا زیست و هنوز برا بقیش ایده ای ندارم

A آفلاین
                                A آفلاین
                                arthur morgan

Saqar Movalat خب اگر جواب داده براتون به همه درس ها تعمیم بدید بهتون قول میدم به نفع تون هست چون خودم تجربه داشتم باید کاری که میکنید لذت بخش باشه نه تنها درس بلکه زندگی همینه وقتی کاری با لذت و به سبک خود ادم انجام بشود حتما نتیجه مثبتی دارد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

Shina Mahmoodi خیلی ممنوننن بابت راهنمایی تون🙏🙏🌱

Shina MahmoodiS آفلاین
                                  Shina MahmoodiS آفلاین
                                  Shina Mahmoodi

Saqar Movalat موفق باشین😃💛

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

سلام
                                    کمکم کنیییین

Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HD
                                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Saqar Movalat سلام
                                    راهنمایی بقیه عالی بود
                                    فقط اینم اضافه کنم که میتونید از ویدئو های مشاوره ای آلا و شروع از نو هم استفاده کنین

So
                                    What is the point
                                    of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0

Mo Xo من میام مطبت بعد ۲۰ سال از اقا متین و انجمن میگیم این روزای انتظار و تلخیش رو فراموش میکنی..... 😀 فقط اولش اومدم تو رایگان نباشه من نمیخوام ویزیت شم😀
                                      شب بخیر🤚

Mo XoM آفلاین
                                      Mo XoM آفلاین
                                      Mo Xo
                                      رتبه های آلاخونه

@fazel-zakeri
                                      😂
                                      شب خوش✌️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0

Mo Xo من برا بازه های مرور مشکل دارم باید بعد از خوندن مطلب چقدر بعدش مرور کنم؟ با چی مرور کنم؟ با تست؟چجور خلاصه نویسی کنم که مفید واقع بشه ؟ خلاصه نویسی یا نوشتن نکات مهم و مرور کردنشون؟

Mo XoM آفلاین
                                        Mo XoM آفلاین
                                        Mo Xo
                                        رتبه های آلاخونه

Saqar Movalat مرور گفتم جمعه هایی که ازمون ندارید و پنجشنبه هفته هلیی که ازمون دارید
                                        مرور اصولا با تست خیلی بازده بالایی داره اولاش یکم اعصاب خوردی داره که یادت نمیاد و...اما با تحلیل کردن و ی نگاه و تقلب ریز از کتاب حل میشه
                                        این نکاه کتاب کردن اصلا خیانت به مطالعتون نیست بلکه اتفاقا تثبیت کنندس
                                        خلاصه نویسی برای دروسی مثل زیست شیمی بنظرم خود کتاب و نکات خیلی جدیدی که هنگام تست بدست میارید رو جلوی تست بنویسید کافیه
                                        برا حلیاتی ها هم نکاتشو هنگام خوندن بنویسید و اخرش ی مثال بنویسید که حل کنید تستای خوبم که یه مبحثو پوشش میده نکته خوبی داره علامت بزنید

2
                                        • Mo XoM Mo Xo

Saqar Movalat مرور گفتم جمعه هایی که ازمون ندارید و پنجشنبه هفته هلیی که ازمون دارید
                                          مرور اصولا با تست خیلی بازده بالایی داره اولاش یکم اعصاب خوردی داره که یادت نمیاد و...اما با تحلیل کردن و ی نگاه و تقلب ریز از کتاب حل میشه
                                          این نکاه کتاب کردن اصلا خیانت به مطالعتون نیست بلکه اتفاقا تثبیت کنندس
                                          خلاصه نویسی برای دروسی مثل زیست شیمی بنظرم خود کتاب و نکات خیلی جدیدی که هنگام تست بدست میارید رو جلوی تست بنویسید کافیه
                                          برا حلیاتی ها هم نکاتشو هنگام خوندن بنویسید و اخرش ی مثال بنویسید که حل کنید تستای خوبم که یه مبحثو پوشش میده نکته خوبی داره علامت بزنید

Saqar MovalatS آفلاین
                                          Saqar MovalatS آفلاین
                                          Saqar Movalat
                                          دانش آموزان آلاء

Mo Xo خیلییی ممنون از راهنمایی تون🙏🙏🌱🤩🤩

Mo XoM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه