2 رقم اعشار و تبدیلtan
-
سلام به همه و وقت بخیر
سوال اولم:لطفا بگید اگر تقسیم به صورت کسری باشه و صورت 2 رقم اعشار و مخرج هم 2 رقم اعشار داشته باشنما چطور میتونیم اون اعشار ها رو در نظر نگیریم و حاصل رو به دست بیاریم؟ مثلا:
2/36(صورت) تقسیم بر 0/28-(مخرج) حاصل صورت میشه118و حاصل مخرج میشه منفی14(با تقسیم کردن صورت و مخرج بر 2)
چطور میتونیم اعشار ها رو در نظر نگیریم؟
سوال دوم هم:

این قسمتی که علامت زدم چطوری به وجود میاد دلیلمون براش چی هست؟
بخشید سطح سوالاتم ممکنه خیلی پایین باشه ولی علتش اینه که من هنوز امسال میرم دهم و دارم پیش خوانی میکنم...:slightly_smiling_face: -
سلام به همه و وقت بخیر
سوال اولم:لطفا بگید اگر تقسیم به صورت کسری باشه و صورت 2 رقم اعشار و مخرج هم 2 رقم اعشار داشته باشنما چطور میتونیم اون اعشار ها رو در نظر نگیریم و حاصل رو به دست بیاریم؟ مثلا:
2/36(صورت) تقسیم بر 0/28-(مخرج) حاصل صورت میشه118و حاصل مخرج میشه منفی14(با تقسیم کردن صورت و مخرج بر 2)
چطور میتونیم اعشار ها رو در نظر نگیریم؟
سوال دوم هم:

این قسمتی که علامت زدم چطوری به وجود میاد دلیلمون براش چی هست؟
بخشید سطح سوالاتم ممکنه خیلی پایین باشه ولی علتش اینه که من هنوز امسال میرم دهم و دارم پیش خوانی میکنم...:slightly_smiling_face:@M-Tina
سوال اول : صورت و مخرج و در 100 ضرب میکنید …چون اگر صورت و مخرج کسر در یک عدد ضرب بشه کسر تغییری نمیکنه مثلا 1/2 با 2/4 برابره …سوال دوم : دو طرف رو بر tan(c+30) تقسیم میکنید طرف چپ tan(c+30) درصورت و مخرج هست و ساده میشه و طرف دیگه هم tan(c+30) در مخرجه …
-
@M-Tina
سوال اول : صورت و مخرج و در 100 ضرب میکنید …چون اگر صورت و مخرج کسر در یک عدد ضرب بشه کسر تغییری نمیکنه مثلا 1/2 با 2/4 برابره …سوال دوم : دو طرف رو بر tan(c+30) تقسیم میکنید طرف چپ tan(c+30) درصورت و مخرج هست و ساده میشه و طرف دیگه هم tan(c+30) در مخرجه …
-
Matin 2 مرسی واقعا:folded_hands:
برای دومی فکر کنم منظورمو درست نگفتم... منظورم این هستش که چطور ما یک عدد رو که (tan(c + 30 باشه از طرف چپ برمیداریم و تو مخرج بعد تساوی توی سمت راست میزاریم؟! -
@M-Tina
سلام ، امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشه ، فرض کنید به جای اعداد شما tan B و tan C داریم …