فیزیک یازدهم تجربی
-
-
این دو تا سوال رو اگه یه راهنمایی کوچیکم بکنید خودم از پسش بر میام فقط نمیدونم چی کار باید بکنم
خودم میخونم نه معلمی نه کلاسی نه فیلمی پیش میاد دیگه آدم نمیفهمه یه جاهایی روD Oo
چون دوبار همنام هستند بار سوم بین آنها قرار میگیره و فاصله را خودم30سانت گرفتم
-
این دو تا سوال رو اگه یه راهنمایی کوچیکم بکنید خودم از پسش بر میام فقط نمیدونم چی کار باید بکنم
خودم میخونم نه معلمی نه کلاسی نه فیلمی پیش میاد دیگه آدم نمیفهمه یه جاهایی روD Oo
**
-
D Oo
چون دوبار همنام هستند بار سوم بین آنها قرار میگیره و فاصله را خودم30سانت گرفتم
hadi naghshineh
روش جالبیه که عدد گذاری میکنید نمیدونستم تو فیزیکم میشه این کارو کرد
در مورد سوال ۴۰ که گفتین بیشینه باشه یعنی با هم مساوی باشند این نکته کجای کتاب بود ؟
نمیدونم چرا نمیتونم درکش کنم چرا وقتی با هم برابر ماکسیموم میشن -
hadi naghshineh
در مورد سوال ۴۰ که گفتین بیشینه باشه یعنی با هم مساوی باشند این نکته کجای کتاب بود ؟
نمیدونم چرا نمیتونم درکش کنم چرا وقتی با هم برابر ماکسیموم میشنD Oo
ضرب هارا نگاه کنید من اینارا هم با عدد گذاری انجام دادم همونجور که میبینید وقتی باهم برابر باشند اعداد وقتی ضرب میکنیم بیشترین مقدار میشه و این سوال هم مثل سوال سراسری 96ریاضی هست فکر کنم
-
D Oo
ضرب هارا نگاه کنید من اینارا هم با عدد گذاری انجام دادم همونجور که میبینید وقتی باهم برابر باشند اعداد وقتی ضرب میکنیم بیشترین مقدار میشه و این سوال هم مثل سوال سراسری 96ریاضی هست فکر کنم
hadi naghshineh بسیار عالی
اصلا دقت نکرده بودم دست شما درد نکنه که وقت گذاشتین
-
hadi naghshineh
نمیدونم چرا نمیتونم درکش کنم چرا وقتی با هم برابر ماکسیموم میشنD Oo سلام اثبات دقیق و علمی اینکه چرا موقعی که دو بار مساوی باشه ضربشون بیشترین مقدار هست رو دوازدهم به کمک مشتق میخونین
-
D Oo سلام اثبات دقیق و علمی اینکه چرا موقعی که دو بار مساوی باشه ضربشون بیشترین مقدار هست رو دوازدهم به کمک مشتق میخونین
Mr Unknown XD آهان مرسی
-
hadi naghshineh بسیار عالی
اصلا دقت نکرده بودم دست شما درد نکنه که وقت گذاشتین
D Oo خواهش میکنم،موفق باشید