دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
گزاره
در همانند سازی دنا، همواره در یوکاریوت ها چند نقطه اغاز داریم#گفتار_دو_فصل_یک_دوازدهم
-
Michael Vey
درسته چون دنای طویل دارن -
@soniaaa گرِیت
-
گزاره
قشر مخ به طور همزمان از همه بدن اطلاعات دریافت و پردازش میکند اما نمیتواند همواره جایگاه پردازش نهایی باشد#گفتار_دو_فصل_یک_یازدهم
-
گزاره
همواره بین نورون حسی و حرکتی نورون رابط وجود دارد#گفتار_یک_فصل_یک_یازدهم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
غلط -
پرستو بابایی یس
-
Michael Vey غلطه؟
-
pouya hosein pour نو درسته
به نخاع و انعکاس ها فکر کن:> -
Michael Vey در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
همواره بین نورون حسی و حرکتی نورون رابط وجود دارد#گفتار_یک_فصل_یک_یازدهم
غلطه !
-
گزاره
قشر مخ به طور همزمان از همه بدن اطلاعات دریافت و پردازش میکند اما نمیتواند همواره جایگاه پردازش نهایی باشد#گفتار_دو_فصل_یک_یازدهم
آره درسته
چون مثلا توی انعکاس های نخاعی مخ میدونه و کاملا در جریانه ولی وظیفه روی میسپاره به دست معاونش (نخاع ) -
گزاره
در بدن فردی که هورمون مترشحه از تیروئید در تنظیم فعالیت های جنسی او موثر است میتوان یاخته هایی مشاهده کرد که بیش از یک کروموزوم X دارند .
.
قبول دارم که تست ، تست خیلی خفنیه
منبع : کتاب IQ گاج + خلاقیت های خودم -
@Allen-Gamer اگزکلییی
-
@Allen-Gamer هومم.. فک کنم صحیحه در صورتی ک طرف دختر باشه
-
@Allen-Gamer هومم.. فک کنم صحیحه در صورتی ک طرف دختر باشه
درست بودن که آره درسته
ولی جنس مورد نظر مرده -
Michael Vey
هورمون مترشحه از تیروئید که روی تنظیم فعالیت جنسی اثر میزاره
پرولاکتینه و این کار یعنی تنظیم فعالیت های جنسی فقط برای مرداست هر چند هورمون هم در زن و هم در مرد ترشح میشه -
سلام یه سوال داشتم میدونم خیلی بی ربط هست ولی ازتون خواهش میکنم اونایی که تجربه دارن راهنمایی کنن
من خیلی از وقتم پای دیدن فیلم میگذره یه فیلم یه جورایی نیاز دارم چون اگه خودم بخونم تمرکز ندارم
وقتی هم فیلم میبینم کلی از وقتم پای نوشتن جزوه میره مثلا استاد موقاری جزوه ندارن متاسفانه که چاپ کنیم...
چیکار باید کرد بنظرتون ؟ -
@Allen-Gamer اها اهااا گرفتم چیشد
ببین قسمت اول سوال ک فق پیچوندی چون کلا سلول هدف هورمونای تیروییدی همه سلولای بدنه.
و کلا از اونجایی ک تو ماهیچه اسکلتی (و بعضی وقتا قلبی) بیش از ی هسته داریم درنتیجه بیش از ی کروموزوم x داریممم -
@Allen-Gamer اها اهااا گرفتم چیشد
ببین قسمت اول سوال ک فق پیچوندی چون کلا سلول هدف هورمونای تیروییدی همه سلولای بدنه.
و کلا از اونجایی ک تو ماهیچه اسکلتی (و بعضی وقتا قلبی) بیش از ی هسته داریم درنتیجه بیش از ی کروموزوم x داریممموایسا وایسا الان فهمیدم که یه سوتی بزرگ دادم
پرولاکتین از هیپوفیز پیشین ترشح میشه نه از تیروئید