پکیج راه ابریشم پرو
-
سلام سوالی داشتم
وقتی داشتم پکیج رو میگرفتم زده بود دانلودی ولی الان وقتی میزنم دانلود فقط موقعی که اینترنت داری میتونی فیلمها رو ببینی برای شما هم همینطوره پس دیگه نمیشه اسمش رو گذاشت دانلودی آنلاین هستش
مسخرمون کردن این همه پول پکیج دادیم هر روز باید این همه پول نت هم بدیم
برای شما هم همینطوره یا نه! -
سلام سوالی داشتم
وقتی داشتم پکیج رو میگرفتم زده بود دانلودی ولی الان وقتی میزنم دانلود فقط موقعی که اینترنت داری میتونی فیلمها رو ببینی برای شما هم همینطوره پس دیگه نمیشه اسمش رو گذاشت دانلودی آنلاین هستش
برای شما هم همینطوره یا نه!Shiva Ghanbari خب داداشکم دانلودی ینی همین دیگ.. میخری تا دانلودش کنی.. همه جا همینه:|
ینی همیشه خدا پول میدی.. بعد میان میگن بیا حالا دانلود کن.. هر چن من خودم مدل انلاینشو بیشتر دوس دارم خیلی پر امکانات تر و راحت تره -
سلام سوالی داشتم
برای شما هم همینطوره یا نه!Shiva Ghanbari سلام میتونید نت شبانه بگیرید هرینهش مناسب تره ویدیو ها رو دانلود کنید بعدا ببینید
کلاس انلاین فرق داره در لحضه ساعتی که کلاس هست شما باید حاضر باشید -
Shiva Ghanbari سلام میتونید نت شبانه بگیرید هرینهش مناسب تره ویدیو ها رو دانلود کنید بعدا ببینید
کلاس انلاین فرق داره در لحضه ساعتی که کلاس هست شما باید حاضر باشیداسما نادری
برنامه ای رو گوشی نصب کردی برای دانلودش؟