تغییر pH
-
سلام استاد وقتتون بخیر
من توی یه تست این جمله رو دیدم که گفته بود : تجزیه چربی ها همانند افزایش کربن دی اکسید خون ،می تواند باعث کاهش pH شود .اما من هر طور فکر می کنم نمی فهمم تجزیه چربی ها چطور توی تغییر pH تاثیر میزاره
میشه لطفا میشه در این مورد یه توضیح بدید -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
سلام استاد وقتتون بخیر
من توی یه تست این جمله رو دیدم که گفته بود : تجزیه چربی ها همانند افزایش کربن دی اکسید خون ،می تواند باعث کاهش pH شود .اما من هر طور فکر می کنم نمی فهمم تجزیه چربی ها چطور توی تغییر pH تاثیر میزاره
میشه لطفا میشه در این مورد یه توضیح بدیداین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Amir ali Nikfard
بله منم همین فکر رو می کنم ،اما مطمئن نبودم خواستم ببینم استاد نظرشون چیه
مچکرم بابت راهنمایی -
سلام. با اجازه استاد بنظرم تجزیه چربی باعث ایجاد اسید چرب میشه که با توجه به اسمش، اسیدیه و ph رو بالا میبره.
@sara-83
خیلی ازت ممنونم -
@sara-83
خیلی ازت ممنونمپرستو بابایی خواهش می کنم جانم:blossom:
-
Amir ali Nikfard
بله منم همین فکر رو می کنم ،اما مطمئن نبودم خواستم ببینم استاد نظرشون چیه
مچکرم بابت راهنماییپرستو بابایی سلام نه جواب @sara-83 منطقی تره
-
لطفا لیبل سوال به حل شده تغییر بدین
-
سلام. با اجازه استاد بنظرم تجزیه چربی باعث ایجاد اسید چرب میشه که با توجه به اسمش، اسیدیه و ph رو بالا میبره.
-
سلام استاد وقتتون بخیر
میشه لطفا میشه در این مورد یه توضیح بدیدپرستو بابایی تجزیه چربی باعث میشه محصولات اسیدی تولید بشه
-
سلام استاد وقتتون بخیر
میشه لطفا میشه در این مورد یه توضیح بدیدپرستو بابایی سلام
تجزیه چربی ها یا همون لیپاز باعث ایجاد اسید چرب میشه و این اسید چرب دارای خاصیت اسیدی هستش همان جور که میدونید از بازه1تا7 اسیدی هستش که هرچی این عدد کمتر باشه اسید قوی تر هستش وقتی لیپاز انجام میشه این اسید چرب باعث اسیدی شدن میشند و طبق نکته که گفتم phخون کم میشه و ممکنه فرد به اغما یا کما بره -
لطفا لیبل سوال به حل شده تغییر بدین
Amir ali Nikfard
چشم حتما -
@sara-83 در تغییر pH گفته است:
عذر میخواممم
کاهشش میده@sara-83
خواهش می کنم ،بله درست می فرمایید 🌹 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی سلام
تجزیه چربی ها یا همون لیپاز باعث ایجاد اسید چرب میشه و این اسید چرب دارای خاصیت اسیدی هستش همان جور که میدونید از بازه1تا7 اسیدی هستش که هرچی این عدد کمتر باشه اسید قوی تر هستش وقتی لیپاز انجام میشه این اسید چرب باعث اسیدی شدن میشند و طبق نکته که گفتم phخون کم میشه و ممکنه فرد به اغما یا کما برهhadi naghshineh
ممنونم 🙏