شبکه مویرگی کبد
-
-
S SARA_ marked this topic as a question on
-
@sara-83 سلام
فک نکنم درست باشه چون باب یعنی ورودی یا مدخل. برای سیاهرگش بکار میره. درصورتی که این مویرگ داخل کبده.
جایی گفته اینو؟ -
@sara-83 سلام
فک نکنم درست باشه چون باب یعنی ورودی یا مدخل. برای سیاهرگش بکار میره. درصورتی که این مویرگ داخل کبده.
جایی گفته اینو؟ -
@sara-83 واژه درستی نیست ولی شاید خواسته مخفف کنه بجای نوشتن شبکه مویرگی منتهی به باب کبدی نوشته شبکه مویرگی باب کبدی
به هر حال کُد داده و تعریف نیست این واژه غلط نیست زیاد -
@sara-83
شاید منظورش مویرگیه که از سیاهرگ باب منشعب میشه. بجز این اطلاعی ندارم. -
@sara-83
کبد دو تا شبکه مویرگی داره .
یکی حاصل انشعاب سیاهرگ باب کبدیه .
اون یکی هم حاصل انشعاب سرخرگ کبدیه
موفق باشین
پ.ن : سوالتونو درست متوجه نشدم -
@sara-83 در شبکه مویرگی کبد گفته است:
سلام دوستان💚
درسته که بگیم اسم این شبکه مویرگی، شبکه مویرگی باب کبدی هستش؟🤔سلام دوست عزیز. لفظ شبکه مویرگی باب کبدی اصلا درست نیست ،اول سیاهرگ بابا کبدی وارد کبد میشه و اونجا شبکه مویرگی کبدی ساخته میشه و بعد از شبکه مویرگی کبد سیاهرگ فوق کبدی داریم .از اونجاییکه آزمون ها صد در صد استاندارد نیستن این گزینه غلط هستش ، تو کنکور هم همچین گزینه ای دیدین غلط بگیرینش.اگه جواب سوالتون رو گرفتین ممنون میشم حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
-
@sara-83 واژه درستی نیست ولی شاید خواسته مخفف کنه بجای نوشتن شبکه مویرگی منتهی به باب کبدی نوشته شبکه مویرگی باب کبدی
به هر حال کُد داده و تعریف نیست این واژه غلط نیست زیاد -
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان💚
درسته که بگیم اسم این شبکه مویرگی، شبکه مویرگی باب کبدی هستش؟🤔سلام دوست عزیز. لفظ شبکه مویرگی باب کبدی اصلا درست نیست ،اول سیاهرگ بابا کبدی وارد کبد میشه و اونجا شبکه مویرگی کبدی ساخته میشه و بعد از شبکه مویرگی کبد سیاهرگ فوق کبدی داریم .از اونجاییکه آزمون ها صد در صد استاندارد نیستن این گزینه غلط هستش ، تو کنکور هم همچین گزینه ای دیدین غلط بگیرینش.اگه جواب سوالتون رو گرفتین ممنون میشم حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
sarvin Piri کاملا متوجه شدم. خیلی ممنون
-
@sara-83 خواهش میکنم
-
سلام دوستان💚
درسته که بگیم اسم این شبکه مویرگی، شبکه مویرگی باب کبدی هستش؟🤔و در ضمن اگه منطورش این بوده که شبکه مویرگی که از سیاهرگ باب کبدی منشا میگیره ، نباید از این کلمه استفاده میکرد و میگفت شبکه مویرگی باب کبدی
-
محمد فواد منظورم شبکه ای هستش که حاصل انشعاب سیاهرگ بابه. اسمی ازش اورده نشده توی کتاب یا درسنامه اما من توی تستی دیدم که با این اسم معرفی شده بود.
-
خواهش میکنم موفق باشین 😊