ریاضی جامع
-
سلام ریاضی جامع تجربی
میکروگاج جامع مناسبه؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام ریاضی جامع تجربی
میکروگاج جامع مناسبه؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh سلام وقت بخیر
برای ریاضی هر کتاب تست جامع یه تیپ از دست ها رو از آسون به سخت داره،
توصیه میکنم همشون رو پی دی افی مطالعه داشته باشید ⚘ -
این پست پاک شده!
-
سلام ریاضی جامع تجربی
میکروگاج جامع مناسبه؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh سلام این چیزی که میگم نظر شخصی خودمه و واقعا چیزیه که خودم فهمیدم حالا ممکنم هست غلط باشه یکی که این کتاب اکثر سوالاتش متوسط هست و سوالای سختش خیلی نیست و از طرفی حجم این کتاب هم خیلی زیاده یعنی عملا شما با خوندن این کتاب تایمی نداری که بزاری روی یه کتاب منبع دوم و از طرفی همه نیاز هارو هم پوشش نمیده(تستای سخت) و اینه که این کتاب رو بنطزم تاکید میکنم بنظرم یه کتاب نسبتا بی مصرف کرده اگه سطحتون بالاست پیشنهاد میکنم ایکیو بزنید اگه هم میخواید از یکم پایین تر شروع کنید خیلی سبز بنطزم بهتر کار کرده باز خودتون پی دی اف رو دانلود کنید و مقایسه کنید
-
Ahmadreza Amanzadeh سلام وقت بخیر
برای ریاضی هر کتاب تست جامع یه تیپ از دست ها رو از آسون به سخت داره،
توصیه میکنم همشون رو پی دی افی مطالعه داشته باشید ⚘ -
میکرو همه کتاباش خیلی بده. برا ریاضی نشر الگو سه بعدی بگیر
-
سلام ریاضی جامع تجربی
میکروگاج جامع مناسبه؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh منبع های بهتر بازار آیکیو و خیلی سبز و مهر و ماه جامع هستند که آیکیو منبع دوم خیلی سبز برای سطح خیلی پایین و مهر و ماه برای شطوح متوسط تر هست.
البته همون هم کتاب خیلی بدی نیست
ولی این کتاب ها یه سطح بالاترن -
Ahmadreza Amanzadeh منبع های بهتر بازار آیکیو و خیلی سبز و مهر و ماه جامع هستند که آیکیو منبع دوم خیلی سبز برای سطح خیلی پایین و مهر و ماه برای شطوح متوسط تر هست.
البته همون هم کتاب خیلی بدی نیست
ولی این کتاب ها یه سطح بالاترنDr H من خودم مهر و ماه جامعو گرفتم سوالاش خیییلی زیاد بود( اصلا نمیرسیدم حل کنم)و همشم تکراری بود. یعنی دانسته زیادی اضافه نمیکرد بهم. سطح سوالاشم ساده بود.
-
Dr H من خودم مهر و ماه جامعو گرفتم سوالاش خیییلی زیاد بود( اصلا نمیرسیدم حل کنم)و همشم تکراری بود. یعنی دانسته زیادی اضافه نمیکرد بهم. سطح سوالاشم ساده بود.
-
سلام و درود بر شما.....
مهر و ماه درسنامه های خوبی داره و اگه سطح بالا میخوایین ایکیو بزنین
میکرو برای یه کتاب برای شروع تست زنی معقول به نظر میرسه
موفق باشین@fazel-zakeri آره درسنامه مهر ماه واقعا خوبه
-
Dr H چرا کمر شکن؟
به خاطر این میگم که سوالای تشریحیشم حل کنین. چون تو ریاضی اول باید تشریحی کار حرفه ای باشین که بتونین تست بزنین
-
Dr H آره خیلی سبزم دوست ندارم
-
Dr H البته خیلی سبز آموزش شگفت انگیزش درسنامه و سوالاش عالیه. خیلی مفهومی درس داده.