جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱
-
Armin Moghadam در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد خسته نباشید
دقت اندازه گیری وسیله های مدرج رو چطوری باید حساب کنیم مثلا تندی سنج خودرویی که ۲ کیلومتر بر ساعت درجه بندی شدهبا توجه به مرتبه آخرین رقم اعشار از سمت راست
PeymanTolouei ممنون استاد لطف کردین فقط اعشارشو چطوری باید حساب کنیم؟
مثلا تندی سنج خودرویی که دو کیلمتر دو کیلومتر مدرج شده میشه ۰.۲؟ -
این پست پاک شده!
-
پرستو بابایی در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد وقتتون بخیر .میشه لطفا در مورد این تست توضیح بدیدPeymanTolouei
ببخشید پس نیروی وزن چی میشه؟.. -
اینو تا وسطاش رفتم موندم.. -
PeymanTolouei
نیروی وارد بر سطح افقی علاوه بر نیروی حاصل از مایع نیروی حاصل جرم ظرف نیز حساب خواهد شد ...ÝŮllox Romkhg همون عددی است که نیروسنج نشان میدهد. که ناشی از ظرف و مایع است
-
ÝŮllox Romkhg همون عددی است که نیروسنج نشان میدهد. که ناشی از ظرف و مایع است
عباس روزبهانی
خب همینو گفتم عزیزم ... -
![۲۰۲۲۰۹۰۱_۱۱۱۲۱۰.heic](Input file contains unsupported image format) سلام استاد خسته نباشید من این ۴تا فرمول برای به دست آوردن تعادل گرمایی پیدا کردم اما هیچ کدوم نمیتونه جواب مورد نظر بهم توی مسائل مختلف بده بنظر شما از کدوم فرمول استفاده کنم که بتونم راحت به جواب برسم؟
-
![۲۰۲۲۰۹۰۱_۱۱۱۲۱۰.heic](Input file contains unsupported image format) سلام استاد خسته نباشید من این ۴تا فرمول برای به دست آوردن تعادل گرمایی پیدا کردم اما هیچ کدوم نمیتونه جواب مورد نظر بهم توی مسائل مختلف بده بنظر شما از کدوم فرمول استفاده کنم که بتونم راحت به جواب برسم؟
Melika Ramezany عکست نیومده:<
-
PeymanTolouei
یک مخزن استوانه ای شکل با شعاع سطح مقطع 2 فوت و ارتفاع 4 فوت را در نظر بگیرید. شیر شماره 1 با اهنگ 250cm3\s مخزن را پر میکند. شیر شماره 2 در انتهای مخزن با اهنگ 50cm3\s مخزن را تخلیه میکند. شیر تخلیه شماره 3، در نیمه ارتفاع مخزن، با اهنگ 100cm3\s مخزن را تخلیه میکند. ابتدا شیر های شماره 1 و 2 را باز میکنیم، پس از 30min شیر شماره 2 را نیز باز میکنیم. مخزن در چند دقیقه از زمان باز شدن شیر شماره 1 پر خواهد شد؟ -
سلام خدمت استاد طلوعی عزیز ، وقتتون بخیر استاد این فرمول رسانش گرمایی توی کتاب نیست کلا و تو آزمون های آزمایشیم چیزی ندیدم ازش
رشتمم ریاضیه کلا حذف شده ؟! یا نه -
اینو تا وسطاش رفتم موندم..Michael Vey میشه ۲
نیروی وارد بر لوله سمت چپ و راست ۲۰۰ پاسکال تغییر میکند و این فشار بدون تغییر به همه نقاط آن وارد میشود -
-
پرستو بابایی
ببخشید پس نیروی وزن چی میشه ؟.ÝŮllox Romkhg در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
پرستو بابایی
ببخشید پس نیروی وزن چی میشه ؟.با تجزیه نیروی کشش نخ مولفه ها رو به دست میاریم
-
Melika Ramezany عکست نیومده:<
Michael Vey فرمولی که داخل فیلم گفته خیلی خوبه از اون برو
-
مثلا تندی سنج خودرویی که دو کیلمتر دو کیلومتر مدرج شده میشه ۰.۲؟Armin Moghadam در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
مثلا تندی سنج خودرویی که دو کیلمتر دو کیلومتر مدرج شده میشه ۰.۲؟
-
اینو تا وسطاش رفتم موندم..Michael Vey
چون سطح مقطع ها یکسان است و ارتفاع این آبی که می خواهیم بریزیم میشود ۴ سانتی متر ۲ سانتی متر در سمت چپ و دو سانتی متر در سمت راست آب بالا می آید که تغییر فشار می شود همین ۲ سانتی متر که چون آب است میشود ۲۰۰ .... -
سلام خدمت استاد طلوعی عزیز ، وقتتون بخیر استاد این فرمول رسانش گرمایی توی کتاب نیست کلا و تو آزمون های آزمایشیم چیزی ندیدم ازش
رشتمم ریاضیه کلا حذف شده ؟! یا نهMatin AGNA در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
رشتمم ریاضیه کلا حذف شده ؟! یا نهبله حذف شده
-
Michael Vey میشه ۲
نیروی وارد بر لوله سمت چپ و راست ۲۰۰ پاسکال تغییر میکند و این فشار بدون تغییر به همه نقاط آن وارد میشودعباس روزبهانی حواسم نبود بجای نیرو باید مینوشتم فشار
-
Michael Vey فرمولی که داخل فیلم گفته خیلی خوبه از اون برو
-
اینو تا وسطاش رفتم موندم..