1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
نحوه خواندن عربی
-
دوستانی که عربیشون خوبه من از دهم با عربی مشکل داشتم هی به زور و شب امتحانی میخوندم،امسالم حالا چه تو کنکور باشه چه نباشه باید کامل یاد بگیرم عربی رو واسه نهایی.
چه روش مطالعه یا کتابی پیشنهاد میدید واسه عربی که کامل و از پایه یاد بده؟
و از بین اساتید عربی آلا کدوم بهتره؟راه ابریشم آقای علیمرادی رو هم دارم ولی خب بیشتر تست محوره فکر کنم.@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا
-
سلام
استاد ناصح زاده عالی هستن
روش مطالعه هم اول لغات درس رو حفظ کنین به صورت کامل بعدش از اولین صفحه ی اون درس شروع کنین به ترجمه کردن بعدش قواعد اون درس رو مطالعه کنین وتک تک تمرینات رو حل کنین یه نکته هم اینکه قواعد سال دهم معمولا در سالهای یازدهم و دوازدهم خیلی مهم هستن و به نوعی مثل اعداد در ریاضی هستن نمیتونین بدون فهم اونها یازدهم و دوازدهم رو کامل بفهمین
پس به مدت یه هفته هر روز دو ساعت عربی به روش بالا بخونین (مطالعه ی هر درس به طور میانگین یک ساعت طول میکشه بعدش تست بزنین)
برای قواعد کتاب جیبی قواعد خیلی سبز هم ارزونه هم عالی یا میتونین با اقای ناصح زاده پیش برین
موفق باشین -
Shina Mahmoodi ممنون
-
@mahdi-najafi-2
سلام
من هم رشتتون نیستم
پس بنابراین نمیتونم بهتون کتاب تستی پیشنهاد بدم!
اما درمورد عربی
عربی باید از پایه قوی باشی!ینی از دهم اگه عربی دهم رو خوب متوجه نشی نمیتونی یازدهم و دوازدهم رو بخونی
چون عربی یازدهم و دوازدهم تکمیل کننده همون عربی دهم هستش
ینی به صورت زنجیره وار اومده
توصیه میکنم اگه از پایه ضعیف هستین یه دور دیگه عربی دهم رو مطالعه کنید مخصوصا اون جدول صرف فعل!
خیلی مهمه اون اگه اون رو متوجه نشی دیگه نمیتونی فعلی رو تشخیص بدی و کار برات سخت میشه
اول کتاب رو خوب بخون کتابم که شمال لغات،قواعد و تمارینِ
شما لغات رو خوب بخون
قواعد رو اگه بلد نیستی یا نفهمیدی توصیه میکنم حتما از فیلم اموزشی استفاده کن
چون منم اینجور بودم ک قواعد رو متوجه نمیشدم خوب ینی متوجه میشدم ولی توی پیدا کردنش توی متن مشکل داشتم حتی از روی کتاب تست هم مشکلم برطرف نشد تا اینکه فیلم اموزشی دیدم
تمرینات رو حل کن
و بعد اینکه حل کردی بیا متن کتاب رو هم بر اساس قواعد فعل ها و هر چیز دیگه که داشت مشخص کن
بعد برو سراغ کتاب تست و روی درسنامه اون هم مسلط شو
عربی نیاز به تمرین و تکرار داره ممکنه قواعد فوری از یادت بره
پس نزارش کنار و چن دور دیگم مرور کن:) -
@mahdi-najafi-2 سلام خوبی؟
من برای کنکورم فقط از تدریس استاد ناصح زاده استفاده کردم
و فقط عربی و ریاضی کنکورمو نجات داد
هر تدریسی از ایشون تو سایت هست ببین همون برا عربیت کافیه تست هم حل میکنن
برای کتاب هم جمع بندی عربی خیلی سبز رو بگیر جلدش قرمزه
آقای ناصح زاده از رو اون کتاب درس دادن خودشونم اول یکی از فیلماشون گفتن یعنی در واقع کتاب نوشته ی خودشونه و مطابق باهاش فیلمشم ضبط کردن
موفق باشی و عربی رو 100 بزنی :))) -