چند سوال از قلب ماهی💙🐟
-
سلام دوستان💚
خسته نباشین همگی😃🌹چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین. هرکدوم رو که تونستین جواب بدین.
۱. آیا دهلیز ماهی منقبض میشه؟ برای پمپ خون به بطن؟
۲. توی شکل ۲۵ ص۶۷ گردش خون ماهی رو نشون داده که در محل قلب میشه بطن و مخروط رو دید. حالا آیا دهلیز جز قلب محسوب نمیشه که مشخص نکرده؟ آیا مخروط سرخرگی جز قلبش حساب میشه؟ سینوس سیاهرگی چطور؟ جز رگه یا قلب؟
۳. توی همون شکل بالا که گفتم، حفره بالایی انگار دیواره ضخیم تری داره (باتوجه به چاپ پررنگ تر) پس میشه گفت بطن ماهیه(باتوجه به شکل ۲۴ که دیوارش ضخیم تر از بقیست). ولی اگه بطن باشه حتما اون خفره مخروطه و اگه به جهت گردش خون دقت کنیم اصلا برعکس میشه! اگه هم حفره رو دهلیز درنظر بگیریم که اصلا منطبق با شکل ۲۴ نیست!
۴. بین بطن ماهی و دهلیزش دریچه وجود نداره؟
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
S SARA_ marked this topic as a question on
-
سلام
راجع به سوال اخرتون دریچه بین دهلیز و و سینوس سیاهرگیه و بین بطن و مخروط سرخرگی -
@sara-83 در چند سوال از قلب ماهی💙🐟 گفته است:
@Ariana-Ariana اها پس بین بطن و دهلیز دریچه وحود نداره.
ممنونم🌹نه مثل قلب انسان نیس و اینکه در حقیقت بین بطن و سرخرگ شکمیه
خواهش میکنم -
سلام دوستان💚
خسته نباشین همگی😃🌹چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین. هرکدوم رو که تونستین جواب بدین.
۲. توی شکل ۲۵ ص۶۷ گردش خون ماهی رو نشون داده که در محل قلب میشه بطن و مخروط رو دید. حالا آیا دهلیز جز قلب محسوب نمیشه که مشخص نکرده؟ آیا مخروط سرخرگی جز قلبش حساب میشه؟ سینوس سیاهرگی چطور؟ جز رگه یا قلب؟
۳. توی همون شکل بالا که گفتم، حفره بالایی انگار دیواره ضخیم تری داره (باتوجه به چاپ پررنگ تر) پس میشه گفت بطن ماهیه(باتوجه به شکل ۲۴ که دیوارش ضخیم تر از بقیست). ولی اگه بطن باشه حتما اون خفره مخروطه و اگه به جهت گردش خون دقت کنیم اصلا برعکس میشه! اگه هم حفره رو دهلیز درنظر بگیریم که اصلا منطبق با شکل ۲۴ نیست!
۴. بین بطن ماهی و دهلیزش دریچه وجود نداره؟
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@sara-83 در چند سوال از قلب ماهی💙🐟 گفته است:
سلام دوستان💚
مسلما ماهیچس و قلبه قلب هم منقبض میشه حالا چطور و...ریز جزئیات بمونه دانشگاه
۲. توی شکل ۲۵ ص۶۷ گردش خون ماهی رو نشون داده که در محل قلب میشه بطن و مخروط رو دید. حالا آیا دهلیز جز قلب محسوب نمیشه که مشخص نکرده؟ آیا مخروط سرخرگی جز قلبش حساب میشه؟ سینوس سیاهرگی چطور؟ جز رگه یا قلب؟قلب ماهی همون دهلیز و بطن هستش برای همون میگن دو حفرهای اگر سینوس و مخروط جزو قلب بود میشد چهار حفره ای۳. توی همون شکل بالا که گفتم، حفره بالایی انگار دیواره ضخیم تری داره (باتوجه به چاپ پررنگ تر) پس میشه گفت بطن ماهیه(باتوجه به شکل ۲۴ که دیوارش ضخیم تر از بقیست). ولی اگه بطن باشه حتما اون خفره مخروطه و اگه به جهت گردش خون دقت کنیم اصلا برعکس میشه! اگه هم حفره رو دهلیز درنظر بگیریم که اصلا منطبق با شکل ۲۴ نیست!شکل رو بفرسین لطفا تا جایی که میدونم در قلب ماهی ضخامت بطن بیشتر بود بعدشم سینوس حضور داشت
۴. بین بطن ماهی و دهلیزش دریچه وجود نداره؟وجود داره
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
@sara-83 در چند سوال از قلب ماهی💙🐟 گفته است:
سلام دوستان💚
مسلما ماهیچس و قلبه قلب هم منقبض میشه حالا چطور و...ریز جزئیات بمونه دانشگاه
۲. توی شکل ۲۵ ص۶۷ گردش خون ماهی رو نشون داده که در محل قلب میشه بطن و مخروط رو دید. حالا آیا دهلیز جز قلب محسوب نمیشه که مشخص نکرده؟ آیا مخروط سرخرگی جز قلبش حساب میشه؟ سینوس سیاهرگی چطور؟ جز رگه یا قلب؟قلب ماهی همون دهلیز و بطن هستش برای همون میگن دو حفرهای اگر سینوس و مخروط جزو قلب بود میشد چهار حفره ای۳. توی همون شکل بالا که گفتم، حفره بالایی انگار دیواره ضخیم تری داره (باتوجه به چاپ پررنگ تر) پس میشه گفت بطن ماهیه(باتوجه به شکل ۲۴ که دیوارش ضخیم تر از بقیست). ولی اگه بطن باشه حتما اون خفره مخروطه و اگه به جهت گردش خون دقت کنیم اصلا برعکس میشه! اگه هم حفره رو دهلیز درنظر بگیریم که اصلا منطبق با شکل ۲۴ نیست!شکل رو بفرسین لطفا تا جایی که میدونم در قلب ماهی ضخامت بطن بیشتر بود بعدشم سینوس حضور داشت
۴. بین بطن ماهی و دهلیزش دریچه وجود نداره؟وجود داره
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402Mo Xo در چند سوال از قلب ماهی💙🐟 گفته است:
شکل رو بفرسین لطفا

این استدلال منه👇🏻

۱.اگهحفره پایینی مخروطه که جهت اشتباه میشه و چون زیر عکس نوشته (ماهی قلب دو حفره ای)پس مخروطم جزو قلب محسوب میشه که بازم غلط میشه.
۲. اگه دهلیز محسوبش کنیم که با توجه به شکل ۲۴ دهلیز در سطح نزدیکتر به پشت ماهی قرار داره و دقیقا همسطح بطن نیست!
یعنی میشه شکل اشتباه باشه؟ یا من اشتباه برداشت کردم؟
-
Mo Xo در چند سوال از قلب ماهی💙🐟 گفته است:
شکل رو بفرسین لطفا

این استدلال منه👇🏻

۱.اگهحفره پایینی مخروطه که جهت اشتباه میشه و چون زیر عکس نوشته (ماهی قلب دو حفره ای)پس مخروطم جزو قلب محسوب میشه که بازم غلط میشه.
۲. اگه دهلیز محسوبش کنیم که با توجه به شکل ۲۴ دهلیز در سطح نزدیکتر به پشت ماهی قرار داره و دقیقا همسطح بطن نیست!
-
@sara-83 سلام این مدل آرمانی شدشه
اون ضخامت اول دهلیز و سینوس سیاهرگی و ضخامت بعدی که کشیده بطن و مخروط سرخرگیه (سینوس و مخروط جزء قلب نیستن)
دراصل گردش خونو درست کشیده فقط شکلو چرخوندتش
نظرمن اینه -
@roghayeh-eftekhari بله اگه اینطور باشه هم از نظر من درسته.
کاش حداقل درست میکشیدنش!
ممنونم ازتون🌹 -
Mo Xo در چند سوال از قلب ماهی💙🐟 گفته است:
شکل رو بفرسین لطفا

این استدلال منه👇🏻

@sara-83
من متوجه نشدم مشکلتون دقیقا چیه مثلا تو همون شکل دوم بالایی ضخیم تره پس بطنه از بطن هم خون خارج میشه درسته علامت
مخروط سینوسم اینجا لزومی نداره شکل نشون نداده ولی خودتون میتونید مشخص کنید -
@sara-83
من متوجه نشدم مشکلتون دقیقا چیه مثلا تو همون شکل دوم بالایی ضخیم تره پس بطنه از بطن هم خون خارج میشه درسته علامت
مخروط سینوسم اینجا لزومی نداره شکل نشون نداده ولی خودتون میتونید مشخص کنید -
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
Mo Xo بله مشکلم جهتِ خون هستش.
البته فکر کنم جواب دوستمون درست باشه و شکل رو اینطور کشیده باشن.
در هر حال ممنونم@sara-83 🤷
خواهش میکنم -
S SARA_ marked this topic as a regular topic on
-
S SARA_ marked this topic as a question on
-
S SARA_ has marked this topic as solved on