دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم.
-
خیلی هاتون میگفتید به اینکه بچه ها شاید محل زندگیتو ببینن کجایی و ... مسخرت کنن.
ولی خیلیا شاید این طرز فکرهارو نداشته باشن...
شاید مشکل از خودمه -
من باید خودمو طرز فکرمو عوض کنم...
محیط زندگی آدم فرهنگ آدمو نمیسازه اینو باید به خیلیا گفت تا یکیو ببینن تو روستاس شاید با یه دید دیگه نگاش کنن..
تا ببینن یکی بالا شهره حتی اگه بی فرهنگ ترین شخص باشه از دید خیلیا اون شخص یه جایگاه ویژه ای داره -
محیط زندگی آدم فرهنگ آدمو نمیسازه اینو باید به خیلیا گفت تا یکیو ببینن تو روستاس شاید با یه دید دیگه نگاش کنن..
تا ببینن یکی بالا شهره حتی اگه بی فرهنگ ترین شخص باشه از دید خیلیا اون شخص یه جایگاه ویژه ای دارهMojii Abdi
درسته طرز فکرتو عوض کن:) -
اینا اصلا مهم نیس
اگ رفقات بخان باهات باشن به این چیزا توجه نمیکنن
به معرفت و مرام و مهربونی خودت توجه میکنن:) -
از کی این طرز فکر اومد سراغم؟؟
چرا یه همچین طرز فکری دارم؟؟
اینا سوالیه که جوابی پیدا نکردم براش -
خیلی هاتون میگفتید به اینکه بچه ها شاید محل زندگیتو ببینن کجایی و ... مسخرت کنن.
ولی خیلیا شاید این طرز فکرهارو نداشته باشن...
شاید مشکل از خودمهMojii Abdi ببین ادمای اشغال همه جا هست.. ادمایی ک بخاطر چیزی ک هستی مسخرت میکنن. و شاید باعث شن ب فکر عذر خواهی و سرزنش خودت بیفتی!!!
ولی اینو بدون که تا خودتو دوست نداشته باشی و اعتماد ب نفس نداشته باشی، پست ترین ادما هم میتونن ب راحتی تو رو ناراحت کنن -
و در رابطه با مورد دوم : این خانومی که میگم حتی بیشتر از مامانم دوستش دارم و روز به روز علاقم داره بیشتر میشه بخاطر محبت هایی هست که بهم میکنه...
بخاطر اینکه اونم از ته دل دوستم داره... -
و در رابطه با مورد دوم : این خانومی که میگم حتی بیشتر از مامانم دوستش دارم و روز به روز علاقم داره بیشتر میشه بخاطر محبت هایی هست که بهم میکنه...
بخاطر اینکه اونم از ته دل دوستم داره...Mojii Abdi
بهش دسرسی داری!
ینی باهاش حرف میزنی
میبینیش! -
تا ببینن یکی بالا شهره حتی اگه بی فرهنگ ترین شخص باشه از دید خیلیا اون شخص یه جایگاه ویژه ای دارهMojii Abdi میدونی واقعنم باید با ی دید دیگ نگاه کنی. بعضی وقتا یچیزیو نقص خودت میبینی ک دیگران ارزوشونه ب اون برسن
-
بخاطر اینکه اونم از ته دل دوستم داره...Mojii Abdi تا حالا یه همچین اتفاقی افتاد براتون؟
که یکی که ۵۰ سالشه رو انقدررر دوست داشته باشید؟
روزایی میشه که براش گریه میکنم از دلتنگی
خیلی حس عجیبیه
لذت بخش
دردناک
ننیدونم... -
Mojii Abdi
بهش دسرسی داری!
ینی باهاش حرف میزنی
میبینیش!@fatemeh-Ma خیلی کم
تماس تلفنی فکر کنم تقریبا هر روز یا نهایتا دو روز یکبار
ولی دیدن شاید بعضی وقتا به سه هفته یک ماه طول بکشه -
بخاطر اینکه اونم از ته دل دوستم داره...Mojii Abdi هوم.. اره خب.. منم ی همچین ادمی تو زندگیم داشتم ک از دست دادمش..
اینا بخاطر اینه ک بعضی پدر مادرا محبت کردنو بلد نیستن.. مخصوصا عاطفی ک خییلی مهمه -
@fatemeh-Ma خیلی کم
تماس تلفنی فکر کنم تقریبا هر روز یا نهایتا دو روز یکبار
ولی دیدن شاید بعضی وقتا به سه هفته یک ماه طول بکشهMojii Abdi
خب گلم
فلن دلتنگیتو با حرف زدن باهاش رفع کن:)
ی کاری کن به درس خوندنت ضربه ای نزنه -
وقتایی فکر میکنم اگه بمیره من چیکار کنم؟
گریم میگیره از فکرم
عاشقشم
هرچقدر بگم کمه
خیلی دوستش دارم
خیلی
در حدی دوسش دارم که دوس دارم زودتر ازون بمیرم...نمیتونم اون روزی که نباشه رو تصور کنم حتی -
وقتایی فکر میکنم اگه بمیره من چیکار کنم؟
گریم میگیره از فکرم
عاشقشم
هرچقدر بگم کمه
خیلی دوستش دارم
خیلی
در حدی دوسش دارم که دوس دارم زودتر ازون بمیرم...نمیتونم اون روزی که نباشه رو تصور کنم حتیMojii Abdi
خدانکنه
بمونید برا هم^^ -
Mojii Abdi
خب گلم
فلن دلتنگیتو با حرف زدن باهاش رفع کن:)
ی کاری کن به درس خوندنت ضربه ای نزنه@fatemeh-Ma ببین یه مشکل بزرگی هست
من حتی اگه روزی دوبار بهش زنگ بزنم
همش بهش فکر میکنم
موقع خواب
غذا
درس
هرکاری...
تمرکزمو بهم میزنه.. -
Mojii Abdi
خدانکنه
بمونید برا هم^^@fatemeh-Ma
خیلی عاشقشم
-
@fatemeh-Ma ببین یه مشکل بزرگی هست
من حتی اگه روزی دوبار بهش زنگ بزنم
همش بهش فکر میکنم
موقع خواب
غذا
درس
هرکاری...
تمرکزمو بهم میزنه..Mojii Abdi
نمیدونم ک چی بگم خخ
ولی خب خودتو با چیزایی سرگرم کن
سعی کن زیاد بهش فک نکنی -
@fatemeh-Ma
خیلی عاشقشم
Mojii Abdi
عزیززززم🥺 -
Mojii Abdi هوم.. اره خب.. منم ی همچین ادمی تو زندگیم داشتم ک از دست دادمش..
اینا بخاطر اینه ک بعضی پدر مادرا محبت کردنو بلد نیستن.. مخصوصا عاطفی ک خییلی مهمهMichael Vey هر وقت از خانوادم پول خواستم بهم دادن...
هم مامانم هم باام تا حالا یکبار بهم نگفتن دوست داریم
شاید همینی باشه که شما میگید