دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم.
-
Mojii Abdi ایشون چه نسبتی با شما داره؟
@Elham650 معلم کلاس هشتمم...هنوز باهاش در ارتباطم
-
Mojii Abdi حس مشترک
منم یکی از دبیرهای دبیرستانم رو خیلی زیاد دوست داشتم البته خانم بودن -
Mojii Abdi همیشه بهم میگه بین این همه دانش آموز تنها دانش آموزی بودی کهدانقدر دوست دارم
با دانش آموز های دیگش که حتی دانشجو هستن و ازدواج کردن هم رابطه داره -
Mojii Abdi حس مشترک
منم یکی از دبیرهای دبیرستانم رو خیلی زیاد دوست داشتم البته خانم بودن@Elham650 حس من با شما؟؟
برا من به اوجش رسید
جوری که دوست دارم جونمو بدم فقط یک ثانیه بیشتر نفس بکشه
اینجوری هستی که اصلاا از ذهنت بیرون نیاد و همش به خاطراتتون فکر کنی؟ -
Mojii Abdi همیشه بهم میگه بین این همه دانش آموز تنها دانش آموزی بودی کهدانقدر دوست دارم
با دانش آموز های دیگش که حتی دانشجو هستن و ازدواج کردن هم رابطه دارهMojii Abdi منم ایشونو خیلی زیاد دوست داشتم ولی این حس کم کم از بین رفت به لطف کرونا و غیر حضوری شدن مدارس
-
یا اینجوری هسای که یه روز یکی بهت بگه این مامان واقعیته؟؟
-
@Elham650 حس من با شما؟؟
برا من به اوجش رسید
جوری که دوست دارم جونمو بدم فقط یک ثانیه بیشتر نفس بکشه
اینجوری هستی که اصلاا از ذهنت بیرون نیاد و همش به خاطراتتون فکر کنی؟Mojii Abdi من ایشونو از تمام اطرافیان و حتی خودم بیشتر دوست داشتم چون وجودشون پر از عشق و محبت بود
-
Mojii Abdi منم ایشونو خیلی زیاد دوست داشتم ولی این حس کم کم از بین رفت به لطف کرونا و غیر حضوری شدن مدارس
@Elham650 برای من اینجوری نیست و هیچ وقتم نمیشه
کاش منم یادم میرفت
بعد ۵ سال با اینکه کم میبینمش گاها
روز به روز بیشتر دوسش دارم
این دوس داشتن نیست
عشقم نیست
این جنونه -
دوست دارم روزی بشه بدم بیاد ازش..
نه نه.
دوست دارم یه روز یه اتفاقی بیوفته که از بس میبینمش برام عادی شه
-
@Elham650 برای من اینجوری نیست و هیچ وقتم نمیشه
کاش منم یادم میرفت
بعد ۵ سال با اینکه کم میبینمش گاها
روز به روز بیشتر دوسش دارم
این دوس داشتن نیست
عشقم نیست
این جنونهMojii Abdi باید سرگرم کنی خودتو و حواستو پرت کنی با توجه کردن به گذشته و مرور خاطرات ایشونو تو ذهنت زنده نگه میداری و اذیت میشی🥺
-
لطفا پیاممو لایک کنید که بتونم چتو باز کنم
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء -
Mojii Abdi باید سرگرم کنی خودتو و حواستو پرت کنی با توجه کردن به گذشته و مرور خاطرات ایشونو تو ذهنت زنده نگه میداری و اذیت میشی🥺
@Elham650 نمیتونم..باید باشیم پیش هم..ما حتی قول دادیم به هم تا آخر عمر با هم میمونیم..
-
@Elham650 نمیتونم..باید باشیم پیش هم..ما حتی قول دادیم به هم تا آخر عمر با هم میمونیم..
Mojii Abdi الان دغدغم شد درس و تمرکز!
وگرنه ما به هم قول دادیم
و
اونم زیر قولش نمیزنه -
کاملا متوجه ام چی میگم چون خودم تجربه اش کردم
حس دردناک و سختیه
من الان بعضی وقتها میرم مدرسه و سر میزنم به مدیر و اینا ولی دلم میخواد هیچ وقت اون خانم اونجا نباشه و نبینمش تا حسم برنگرده...@Elham650 به عشق این میرفتم مدرسه... و با گریه اومدم بیرون از راهنمایی..ولی همون موقع بهم قول داد که تا تهش میمونیم...هنوز در ارتباطیم
نمیدونم تهش چی میشه -
@Elham650 هیچچ بدی ای نکرد ... هیچ عیبی نداره...دارم روانی میشم...
-
و اینکه حس اون به من کمتر از من نیست..خودش میگه نیست ولی من دیوانه شدم..یعنی اونم اینجوریه؟
نمیدونم -
@Elham650 به عشق این میرفتم مدرسه... و با گریه اومدم بیرون از راهنمایی..ولی همون موقع بهم قول داد که تا تهش میمونیم...هنوز در ارتباطیم
نمیدونم تهش چی میشهMojii Abdi بنظرم اشتباه میکنی ببین من زیاد مدرسمو عوض میکردم خیلی از دبیرها و دوستامو علاقه زیادی بهشون داشتم و ترک کردنشون برام سخت بود اما همیشه به خودم میگفتمیه روزی که باید برم پس بهتر که زودتر برم با وابستگی و رنج کمتر
-
@Elham650 هیچچ بدی ای نکرد ... هیچ عیبی نداره...دارم روانی میشم...
Mojii Abdi عاشق شدی
فقط خوبی هاشو می بینی و بدیهاش به چشمت نمیاد