دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم.
-
کاملا متوجه ام چی میگم چون خودم تجربه اش کردم
حس دردناک و سختیه
من الان بعضی وقتها میرم مدرسه و سر میزنم به مدیر و اینا ولی دلم میخواد هیچ وقت اون خانم اونجا نباشه و نبینمش تا حسم برنگرده...@Elham650 به عشق این میرفتم مدرسه... و با گریه اومدم بیرون از راهنمایی..ولی همون موقع بهم قول داد که تا تهش میمونیم...هنوز در ارتباطیم
نمیدونم تهش چی میشه -
@Elham650 هیچچ بدی ای نکرد ... هیچ عیبی نداره...دارم روانی میشم...
-
و اینکه حس اون به من کمتر از من نیست..خودش میگه نیست ولی من دیوانه شدم..یعنی اونم اینجوریه؟
نمیدونم -
@Elham650 به عشق این میرفتم مدرسه... و با گریه اومدم بیرون از راهنمایی..ولی همون موقع بهم قول داد که تا تهش میمونیم...هنوز در ارتباطیم
نمیدونم تهش چی میشهMojii Abdi بنظرم اشتباه میکنی ببین من زیاد مدرسمو عوض میکردم خیلی از دبیرها و دوستامو علاقه زیادی بهشون داشتم و ترک کردنشون برام سخت بود اما همیشه به خودم میگفتمیه روزی که باید برم پس بهتر که زودتر برم با وابستگی و رنج کمتر
-
@Elham650 هیچچ بدی ای نکرد ... هیچ عیبی نداره...دارم روانی میشم...
Mojii Abdi عاشق شدی
فقط خوبی هاشو می بینی و بدیهاش به چشمت نمیاد
-
Mojii Abdi بنظرم اشتباه میکنی ببین من زیاد مدرسمو عوض میکردم خیلی از دبیرها و دوستامو علاقه زیادی بهشون داشتم و ترک کردنشون برام سخت بود اما همیشه به خودم میگفتمیه روزی که باید برم پس بهتر که زودتر برم با وابستگی و رنج کمتر
@Elham650 نمیتونم فراموشش کنم...نمیشه..امتحان کردم..نشد
اگرم بشه الان وقتش نیست -
Mojii Abdi عاشق شدی
فقط خوبی هاشو می بینی و بدیهاش به چشمت نمیاد
@Elham650 عشق به همجنس ندیده بودم که سرم اومد
اگه پسر بود ازدواج میکردم
اگه پسر داشت میرفتم خاستگاری پسرش
️
-
@Elham650 نمیتونم فراموشش کنم...نمیشه..امتحان کردم..نشد
اگرم بشه الان وقتش نیستMojii Abdi با حست مقابله نکن کم کم زمان همه چیزو حل میکنه فقط کمتر ایشونو ببین و کمتر بهشون زنگ بزن همه چی یواش یواش درست میشه
-
دختر داره و حتی به دختراشم حسودیم میشه ازاینکه مادرشونه
-
دختر داره و حتی به دختراشم حسودیم میشه ازاینکه مادرشونه
Mojii Abdi چقد منی
-
Mojii Abdi چقد منی
@Elham650
کاش بتونم یه روزی مثل تو حالم خوب باشه.
وقتایی که میرم ببینمش اون روزبهترین روز عمرمه -
Mojii Abdi چقد منی
@Elham650 از اینکه فهمیدم یکی مثل من بود یکم از ترسم کم شد
-
@Elham650
کاش بتونم یه روزی مثل تو حالم خوب باشه.
وقتایی که میرم ببینمش اون روزبهترین روز عمرمهMojii Abdi کم کم درست میشه فقط ارتباطت رو محدودتر کن و برو با بقیه هم ارتباط بگیر با دوستات تا با اونها سرت گرم شه
حالا دبیر منو خود معلما هم عاشقش بودن از بس خانم گلی بود من کم مثل ایشون دیدم ولی چاره ای نیست جز فراموشی -
Mojii Abdi کم کم درست میشه فقط ارتباطت رو محدودتر کن و برو با بقیه هم ارتباط بگیر با دوستات تا با اونها سرت گرم شه
حالا دبیر منو خود معلما هم عاشقش بودن از بس خانم گلی بود من کم مثل ایشون دیدم ولی چاره ای نیست جز فراموشی@Elham650 یکم بشه باید زنگ بزنم
-
Mojii Abdi کم کم درست میشه فقط ارتباطت رو محدودتر کن و برو با بقیه هم ارتباط بگیر با دوستات تا با اونها سرت گرم شه
حالا دبیر منو خود معلما هم عاشقش بودن از بس خانم گلی بود من کم مثل ایشون دیدم ولی چاره ای نیست جز فراموشی@Elham650 دوستی ندارم...
-
@Elham650 یکم بشه باید زنگ بزنم
Mojii Abdi کاش محدودش میکردی اینطوری زودتر فراموشش میکنی و به زندگی عادی برمیگردی
برای فراموشی اول خودت قلبن باید بخوای که فراموش کنی -
اعتیاد میدونی چیه؟
من معتادم
بیمارم
نمیتونم تنها مشکل خودمو حل کنم -
اعتیاد میدونی چیه؟
من معتادم
بیمارم
نمیتونم تنها مشکل خودمو حل کنمMojii Abdi کسی که معتاده و نمیتونه چیزی رو درک کنه من سر همین موضوع درکش کردم.
فهمیدم چقدر سخته -
@Elham650 دوستی ندارم...
Mojii Abdi مشکل همین جاست وقتی آدمهای مختلفو ببینی متوجه میشی که اون کسی که در ذهن تو فرشته است حتی تو جامعه بهتر از اون هم هست
وابستگی چیز خیلی خیلی بدیه...