سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم.
-
@Elham650 به عشق این میرفتم مدرسه... و با گریه اومدم بیرون از راهنمایی..ولی همون موقع بهم قول داد که تا تهش میمونیم...هنوز در ارتباطیم
نمیدونم تهش چی میشه -
@Elham650 هیچچ بدی ای نکرد ... هیچ عیبی نداره...دارم روانی میشم...
-
و اینکه حس اون به من کمتر از من نیست..خودش میگه نیست ولی من دیوانه شدم..یعنی اونم اینجوریه؟
نمیدونم -
Mojii Abdi بنظرم اشتباه میکنی ببین من زیاد مدرسمو عوض میکردم خیلی از دبیرها و دوستامو علاقه زیادی بهشون داشتم و ترک کردنشون برام سخت بود اما همیشه به خودم میگفتمیه روزی که باید برم پس بهتر که زودتر برم با وابستگی و رنج کمتر
-
Mojii Abdi عاشق شدیفقط خوبی هاشو می بینی و بدیهاش به چشمت نمیاد
-
@Elham650 نمیتونم فراموشش کنم...نمیشه..امتحان کردم..نشد
اگرم بشه الان وقتش نیست -
@Elham650 عشق به همجنس ندیده بودم که سرم اومد
اگه پسر بود ازدواج میکردم
اگه پسر داشت میرفتم خاستگاری پسرش️ -
Mojii Abdi با حست مقابله نکن کم کم زمان همه چیزو حل میکنه فقط کمتر ایشونو ببین و کمتر بهشون زنگ بزن همه چی یواش یواش درست میشه
-
دختر داره و حتی به دختراشم حسودیم میشه ازاینکه مادرشونه
-
Mojii Abdi چقد منی
-
@Elham650 کاش بتونم یه روزی مثل تو حالم خوب باشه.
وقتایی که میرم ببینمش اون روزبهترین روز عمرمه -
@Elham650 از اینکه فهمیدم یکی مثل من بود یکم از ترسم کم شد
-
Mojii Abdi کم کم درست میشه فقط ارتباطت رو محدودتر کن و برو با بقیه هم ارتباط بگیر با دوستات تا با اونها سرت گرم شه
حالا دبیر منو خود معلما هم عاشقش بودن از بس خانم گلی بود من کم مثل ایشون دیدم ولی چاره ای نیست جز فراموشی -
@Elham650 یکم بشه باید زنگ بزنم
-
@Elham650 دوستی ندارم...
-
Mojii Abdi کاش محدودش میکردی اینطوری زودتر فراموشش میکنی و به زندگی عادی برمیگردی
برای فراموشی اول خودت قلبن باید بخوای که فراموش کنی -
اعتیاد میدونی چیه؟
من معتادم
بیمارم
نمیتونم تنها مشکل خودمو حل کنم -
Mojii Abdi کسی که معتاده و نمیتونه چیزی رو درک کنه من سر همین موضوع درکش کردم.
فهمیدم چقدر سخته -
Mojii Abdi مشکل همین جاست وقتی آدمهای مختلفو ببینی متوجه میشی که اون کسی که در ذهن تو فرشته است حتی تو جامعه بهتر از اون هم هست
وابستگی چیز خیلی خیلی بدیه...