اتحاد های مثلثاتی
-
سلام وقت همگی بخیر

میشه برای علامت سوال اولی بگید که اون قسمت از کجا به دست اومده؟
و برای دومی هم برای sinما چطور 4 پنجم رو باید به دست بیاریم؟ -
Matin 2 سلام فکر میکنم اونا رابطه نیست یک معادله بوده که داشته حل میکرده
-

-
Matin 2 سلام فکر میکنم اونا رابطه نیست یک معادله بوده که داشته حل میکرده
Mr Unknown XD
احتمالا ...
من فکر کردم از اتحاد سطر اول رسیدن به سطر آخر که غلطه ...
درسته احتمالا منظورشون معادله بوده ... -
Mr Unknown XD خیلی ممنونم:folded_hands:
اما برای جوابی که 4 پنجم شده چطور ما اون رو از همون قسمتی که sin رو فاکتور گرفتیم به دست میاریم؟
یعنی همون بخش انتهایی و دومین علامت سوال؟ -
Matin 2 ممنون اما اتحاد بوده و خب با جایگذاری جواب به دست اومده اما همون 2 بخش رو سوال داشتم
-
@M-Tina

خب اگر اتحاد بوده خط دوم غلطه به بعد ... یعنی اتحاد نیست و از سطر یک نتیجه نمیشه ...اما اگر معادله حل میکردید :

اگر جایی مبهم بود بپرسید.
Matin 2 lvsd خیلی ممنون
توی عکس دوم جایی که جواب معادله شده 4 پنجم... از sinفاکتور گرفتیم و داخل پرانتز 5sin-4 داریم اما برای قسمت حل معادله که جواب شده 4 پنجم فقط بخش داخل پرانتز رو بیرون آوردین و جواب شده 4 پنجم..پس sinکه ازش فاکتور گرفتیم چی مشه؟ چرا تو حل معادله نمیاد؟ -
Matin 2 lvsd خیلی ممنون
توی عکس دوم جایی که جواب معادله شده 4 پنجم... از sinفاکتور گرفتیم و داخل پرانتز 5sin-4 داریم اما برای قسمت حل معادله که جواب شده 4 پنجم فقط بخش داخل پرانتز رو بیرون آوردین و جواب شده 4 پنجم..پس sinکه ازش فاکتور گرفتیم چی مشه؟ چرا تو حل معادله نمیاد؟@M-Tina
چرا دیگه یکی از جواب ها از sin a = 0 بدست میاد و جواب دیگه از sin a = 4/5
وقتی ضرب دو عبارت 0 هست یا هر دو صفرن یا یکی صفره و دیگری عدد (یعنی حداقل یکی صفره) …
معادله درجه 2 اگر دلتاش منفی نباشه دو تا ریشه در مجموعه اعداد حقیقی داره و برای پیدا کردن ریشه ها یعنی برای حل معادله یکی از روش ها تجزیه هستش یعنی عبارت رو به شمارنده هاش تجزیه میکنید و هر چیزی که این شمارنده ها رو صفر گنه میشه ریشه و جواب معادله :
مثال :
3x^2 + 6x = 0
3x(x+2)=0
پس 3x و x+2 رو برابر 0 قرار میدیم تا ریشه ها بدست بیاد :
3x = 0 پس یکی از ریشه ها 0 هست …
x+2=0 پس ریشه دیگر x= -2 هست … -
@M-Tina
چرا دیگه یکی از جواب ها از sin a = 0 بدست میاد و جواب دیگه از sin a = 4/5
وقتی ضرب دو عبارت 0 هست یا هر دو صفرن یا یکی صفره و دیگری عدد (یعنی حداقل یکی صفره) …
معادله درجه 2 اگر دلتاش منفی نباشه دو تا ریشه در مجموعه اعداد حقیقی داره و برای پیدا کردن ریشه ها یعنی برای حل معادله یکی از روش ها تجزیه هستش یعنی عبارت رو به شمارنده هاش تجزیه میکنید و هر چیزی که این شمارنده ها رو صفر گنه میشه ریشه و جواب معادله :
مثال :
3x^2 + 6x = 0
3x(x+2)=0
پس 3x و x+2 رو برابر 0 قرار میدیم تا ریشه ها بدست بیاد :
3x = 0 پس یکی از ریشه ها 0 هست …
x+2=0 پس ریشه دیگر x= -2 هست …