نقوش هورمون های جنسی در زن (کمک)
-
سلام. من به یک مشکلی برخوردم. الآن نقوش استروژن و پروژسترون و FSH و LH رو نفهمیدم ... هر چی هم فیلم نگاه میکنم نمیفهمم. میشه یکی به صورت خلاصه بگه هر هورمون چکار میکنه و چه ارتباطی باهم دارن ....
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 راه-ابریشم-پرو-زیست همیار فارغ-التحصیلان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام. من به یک مشکلی برخوردم. الآن نقوش استروژن و پروژسترون و FSH و LH رو نفهمیدم ... هر چی هم فیلم نگاه میکنم نمیفهمم. میشه یکی به صورت خلاصه بگه هر هورمون چکار میکنه و چه ارتباطی باهم دارن ....
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 راه-ابریشم-پرو-زیست همیار فارغ-التحصیلان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401Amir ali Nikfard سلام
در خانم( جنسی)
افزایش LH عامل اصلی تخمک گذاری است
FSH باعث رشد فولیکول میشود
استروژن از یاخته های فولیکولی و جسم زرد ترشح میشود
پروژسترون از جسم زرد ترشح میشود
در آقا ( جنسی)
FSH روی یاخته های سرتولی
LH روی یاخته های بینابینی اثر میگذارد
تستوسترون از یاخته های بینابینی ترشح میشود و روی استخوان و ماهیچه و ... اثر میگذارد -
Amir ali Nikfard سلام
در خانم( جنسی)
افزایش LH عامل اصلی تخمک گذاری است
FSH باعث رشد فولیکول میشود
استروژن از یاخته های فولیکولی و جسم زرد ترشح میشود
پروژسترون از جسم زرد ترشح میشود
در آقا ( جنسی)
FSH روی یاخته های سرتولی
LH روی یاخته های بینابینی اثر میگذارد
تستوسترون از یاخته های بینابینی ترشح میشود و روی استخوان و ماهیچه و ... اثر میگذارد@haniehno استروژن و پروژسترون چکار میکنن؟؟
-
A Amir ali Nikfard has marked this topic as solved on
-
@haniehno استروژن و پروژسترون چکار میکنن؟؟
Amir ali Nikfard سلام وقتت بخیر 🌹
استروژن و تستوسترون و پروژسترون در هردو جنس به طور معمول و همیشه از غده فوق کلیه ترشح میشه ولی علاوه بر اونجا در زنان 14 روز اول دوره جنسی توسط فولیکول هم ترشح میشه و در ادامه این وظیفه به جسم زرد موکول میشه
که علاوه بر استروژن ، پروژسترون هم ترشح میکنه و اینها در کل باعث ضخیم شدن دیواره رحم میشن و اگه بارداری اتفاق نیفته با تبدیل جسم زرد به جسم سفید ترشحشون از تخمدان متوقف میشه ( غده فوق کلیه همیشه ترشح میکنه ... ) و این عامل اصلی قاعدگی و شروع دروه جنسی بعدی هست که fsh از هیپوفیز پیشین زیاد بشه و فولیکلول یا فولیکول های جدید رشد کنن و تخمک گذاری و ... -
سلام
دوستان کامل توضیح دادن ولی یادم استاد موقاری میگفتن از روی اسم هم میشه تشخیص داد مثلا FSH F معنی فولیکول میده که یعنی باعث رشد فولیکول میشه -
سلام
دوستان کامل توضیح دادن ولی یادم استاد موقاری میگفتن از روی اسم هم میشه تشخیص داد مثلا FSH F معنی فولیکول میده که یعنی باعث رشد فولیکول میشه@Ariana-Ariana دقیقا 👌
F کد داره برای فولیکول و S کد داره برای سرتولی