ترک عادات بد
-
اتفاقا بسیار تاپیک خوبیه .خیلی جالب این همه تاپیکی که زده شده همش درسی بوده ؟الان فقط این تاپیک غیر درسیه ؟
-
داریم به سمتی میریم که؛
بی حیایی = مُد..
بی آبرویی = کلاس..
دود = تفریح..
رابطه با نامحرم = روشنفکری.
گرگ بودن = رمز موفقیت..
بی فرهنگی = فرهنگ..
پشت کردن به ارزشها و اعتقادات = نشانه رشد و نبوغ..
خوردن حق دیگران = زرنگی..
ای اشرف مخلوقات خدا ؛
به کجا چنین شتابان
-
ﺍﺯ بزرگی ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ :
راز این امیدواری و آرامشی
که در وجودت داری چیست؟!
گفت :
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪ، تصمیم گرفتم ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﻨﺞ ﺍﺻﻞ ﺑﻨﺎ کنم :
️ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﺭﺯﻕ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﻤﯽﺧﻮﺭﺩ، ﭘﺲ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪﻡ!
️ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﻣﯽﺑﯿﻨﺪ، ﭘﺲ ﺣﯿﺎ ﮐﺮﺩﻡ!
️ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﻤﯽﺩﻫﺪ، ﭘﺲ ﺗﻼﺵ ﮐﺮﺩﻡ!
️ ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﻡ ﻣﺮﮒ ﺍﺳﺖ، ﭘﺲ ﻣﻬﯿﺎ ﺷﺪﻡ!
️ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻧﯿﮑﯽ ﻭ ﺑﺪﯼ ﮔﻢ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﻦ ﺑﺎﺯﻣﯽﮔﺮﺩﺩ، ﭘﺲ ﺑﺮ ﺧﻮﺑﯽها ﺍﻓﺰﻭﺩﻡ ﻭ ﺍﺯ ﺑﺪﯼها ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻡ!
ﻭ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﻦ پنج ﺍﺻﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼ ﻣﯽﮐﻨﻢ... -
من خودم هم با حجاب باحجاب بودم هم بی حجاب (البته نه بدجور)ولی بعداز اینکه هردورو تجربه کردم به این نتیجه رسیدم که خدا هرچی گفته قطعا به نفع خودمونه .واون خوبی وارامش مارا میخواد . من هم روزهای بدون حضور خدارو سپری کردم روزهایی باحضور خدارو هم گذروندم ولی میدونید تفاوت اصلیش چی بوده ؟اینکه روزایی که حضور خدارو توزندگیت حس میکنی وبه دنبال رضایت اون هستی ارامشی عمیق تمام وجودتو در بر میگیره .هر خواسته ای داشته باشی با خود خدا درمیون میذاری ومطمعنم که هیچوقت خواستتو رد نمیکنه واگر هم رد کنه چیز هایی خیلی بهتری رو در اختیارت قرار میده .گناه حالا از هرنوعش چه کوچک وچه بزرگش حس سرخوردگی میاره .اعتماد به نفستو ازت میگیره .ارادتو ازت میگیره .افسردگی و...
-
امام جعفر صادق علیہ السلام
هر گاه خـداوند بنده ای را دوست بدارد، بہ او الهام مےکند کہ بہ هشت خصلت عمل نماید
چشم پوشیدن از (صحنه های) حرام
ترس از نافرمانی خداوند
شرم و حیا
عهد و پیمان
صبر و شکیبایی
رعایت امانتداری
صدق و راستی
و سخاوتمندی و بخشندگی
-
من خودم هم با حجاب باحجاب بودم هم بی حجاب (البته نه بدجور)ولی بعداز اینکه هردورو تجربه کردم به این نتیجه رسیدم که خدا هرچی گفته قطعا به نفع خودمونه .واون خوبی وارامش مارا میخواد . من هم روزهای بدون حضور خدارو سپری کردم روزهایی باحضور خدارو هم گذروندم ولی میدونید تفاوت اصلیش چی بوده ؟اینکه روزایی که حضور خدارو توزندگیت حس میکنی وبه دنبال رضایت اون هستی ارامشی عمیق تمام وجودتو در بر میگیره .هر خواسته ای داشته باشی با خود خدا درمیون میذاری ومطمعنم که هیچوقت خواستتو رد نمیکنه واگر هم رد کنه چیز هایی خیلی بهتری رو در اختیارت قرار میده .گناه حالا از هرنوعش چه کوچک وچه بزرگش حس سرخوردگی میاره .اعتماد به نفستو ازت میگیره .ارادتو ازت میگیره .افسردگی و...
@fateme-khanom شاید الان خیلیاتون گارد بگیرید وبگید نه اصلا اینطوری نیست دلت پاک باشه واین چیزا .ولی واقعا همینطوریه که گفتم .باخدا که باشی رضایت اونو که درنظر بگیری خود به خود همه چیز حل میشه .دیگه نگران اینده شغلیت نیستی .نگران ازدواجت نیستی .نگران حرف مردم نیستی .نگران کنکورت نیستی .چون تو تمام زندگیتو میسپاری دست خودش واین میدونی ینی چی ؟میدونی سپردن زندگیت به خدا ینی چی ؟ینی اینکه ی عمری تو رکاب دوچرخه رو میزدی وخدا پشت مینشست حالا تو جاتو باخدا عوض میکنی وخدا رکاب میزنی ومسیر زندگیتو اون تعیین میکنه ومطمعن باش که خدا بهترین هارو برات میخواد
-
یکی از روشهای چگونگی جلوگیری از ارتکاب گناه، ترک فکر گناه است.
بسیاری از گناهان انجام می شوند چون شرایطش قبلا در فکر انجام شده.
هر وقت فکر گناه به ذهنتان آمد، بگویید" استغفرالله ربی و اتوب الیه، لا حول و لا قوة إلا بالله العلی العظیم" و یک صلوات بفرستید. اگر دیدید اثر نداشت، دو رکعت نماز مستحبی بخوانید و تقدیم کنید به روح مطهر بزرگان و علما و صلحا و صدیقین و شاهدین و ائمه و اهل بیت.
هر بار که یک گناه را ترک می کنید، یک هدیه معنوی می گیرید. قرآن می فرماید: پرهیزکاران چون دچار وسوسه شیطان شوند، همان دم متذکر شده و بصیرت یابند.
اصلا توبه زمانی محقق می شود که نسبت به آن گناه احساس شیرینی در دل نکنید. ما دوست نداریم گناه کنیم، اما اراده ترک هم گناه نداریم.
التماس دعای فرج
اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفرج
-
نمازهايم اگر "نماز" بود
موقع سفر، ذوق نمی کردم از شکسته شدنشنمازهايم اگر نماز بود
که رکعت آخرش این قدر کیف نداشتاگر نمازهایم نماز بود
تبدیل نمی شد به نمایش پانتومیم
برای نشان دادن خاموش کردن شعله گازنمازهایم"نماز" نیست
اگر نمازم نماز بود
می شد پناهگاه...
می شد مرهم...
می شد شاه کلید...خدایا!
من از تو فقط یک چیز می خواهم.
بر من منت بگذار و کاری کن
نمازهایم نماز بشونداللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفرج
-
اسامی یاران شیطان؟
⚘
در سفینة البحار آمده است که شیطان یارانی دارد که برای وسوسه انسان ها به او یاری می رسانند. این شیاطین در هر موقعیت زمانی و مکانی، در خدمت ابلیس هستند تا او را به اهدافش برسانند. اسامی آنان از این قرار است:
️1_ ولهان؛ انسان را در طهارت و نماز وسوسه می کند و به شک می اندازد که این نماز باطل است
️ 2_هفاف؛ ماموریت دارد که در بیابانها و صحراها انسان را اذیت کند و برای ترسانیدن او را به وهم و خیال اندازد یا به شکل حیوانات گوناگون به نظر انسان درآید
️3_ زلنبور؛ موکل بازاری هاست. لغویات و دروغ، قسم دروغ و مدح کردن متاع را نزد آنها زینت می دهد.
️4_ ثبر؛ در وقتی که مصیبتی به انسان وارد می شود، صورت خراشیدن، سیلی به خود زدن، یقه و لباس پاره کردن را برای انسان پسندیده جلوه می دهد.
️5_ابیض؛ انبیا را وسوسه می کند - یا ماءمور به خشم در آوردن انسان است و غضب را پیش او موجه جلوه می دهد و به وسیله آن خونها ریخته می شود.
️6_اعور؛ کارش تحریک شهوات در مردان و زنها است و آنها را به حرکت می آورد! و انسان را وادار به زنا می کند
(اعور، همان شیطانی است که بر صیصای عابد را وسوسه کرد تا با دختری زنا کند.)️ 7_داسم؛ همواره مراقب خانه هاست. وقتی انسان داخل خانه شد و سلام نکرد و نام خدا را بر زبان نیاورد، با او داخل خانه می شود و آن قدر وسوسه می کند تا شر و فتنه ایجاد نماید
️8_مطرش؛ کار او پراکندن اخبار دروغ یا دروغ هایی است که خود جعل کرده؛ در حالی که حقیقت ندارند.
️9_قنذر؛ او نظارت بر زندگی افراد می کند. هر کس چهل روز در خانه خود طنبور داشته باشد؛ غیرت را از او بر می دارد، به طوری که انسان در برابر ناموس خود بی تفاوت می شود.
️10_دهار؛ ماءموریت او آزار مؤمنان در خواب است. به طوری که انسان خواب های وحشتناک می بیند، یا در خواب به شکل زنان نامحرم در می آید و انسان را وسوسه می کند تا او را محتلم کند.
️11_قبض؛ وظیفه او تخم گذاری ست. روزی سی عدد تخم می گذارد. ده عدد در مشرق و ده عدد در مغرب و ده عدد زمین، از هر تخمی عده ای از شیاطین و عفریت ها و غول ها و جن بیرون می آیند که تمام آنها دشمن انسان اند.)
️12_تمریح؛ امام صادق علیه السلام فرمودند: برای ابلیس - در گمراه ساختن افراد - کمک کننده ای به نام (تمریح) وی در آغاز شب بین مغرب و مشرق به وسوسه کردن، وقت مردم را پر می کند.
️13_قزح؛ ابن کوا از امیرالمؤمنین علیه السلام از قوس و قزح پرسید، حضرت فرمود: قوس قزح مگو؟! زیرا نام شیطان (قزح) است بلکه بگو قوس اله و قوس الرحمن
️14_زوال؛ مرحوم کلینی از عطیة بن المعزام روایت کرده که وی گفت: در خدمت حضرت صادق علیه السلام بودم و از مردانی که دارای مرض (ابنه) بوده و هستند یاد کردم. حضرت فرمود: (زوال) پسر ابلیس با آنها مشارکت می کند ایشان مبتلا به آن مرض می شوند.
️15_لاقیس؛ او یکی از دختران شیطان و کارش وادار کردن زنان به هم جنس بازی است او مساحقه را به زنان قوم لوط یاد داد.
️16_متکون؛ شکل خود را تغییر می دهد و خود را به صورت بزرگ و کوچک در می آورد و مردم را گول می زند و این وسیله آنان را وادار به گناه می کند.
️17_مذهب؛ خود را به صورت های مختلف در می آورد، مگر به صورت پیغمبر و یا وصی او. مردم را با هر وسیله که بتواند گمراه می کند.
️18_خنزب؛ بین نمازگزار نمازش حایل می شود؛ یعنی توجه قلب را از وی برطرف می کند. در خبر است که: عثمان بن ابی العاص بن بشر در خدمت حضرت رسول صلی الله علیه و آله عرض کرد: شیطان بین نماز و قرائت من حایل می شود - یعنی حضور قلب را از من می گیرد - حضرت جواب داد: نامش شیطان (خنزب) است. پس هر زمان از او ترسیدی به خدا پناه ببر.
️19_مقلاص؛ موکل قمار است. قمار بازها همه به دستور او رفتار می کنند. به وسیله قمار و برد و باخت اختلاف و دشمنی در میان آنان به وجود می آورد.
️20_طرطبه؛ از دختران آن ملعون می باشد. کار او وادار کردن زنان به زنا است و هم جنس بازی را هم به آنان تلقین می کند
-
@fateme-khanom شاید الان خیلیاتون گارد بگیرید وبگید نه اصلا اینطوری نیست دلت پاک باشه واین چیزا .ولی واقعا همینطوریه که گفتم .باخدا که باشی رضایت اونو که درنظر بگیری خود به خود همه چیز حل میشه .دیگه نگران اینده شغلیت نیستی .نگران ازدواجت نیستی .نگران حرف مردم نیستی .نگران کنکورت نیستی .چون تو تمام زندگیتو میسپاری دست خودش واین میدونی ینی چی ؟میدونی سپردن زندگیت به خدا ینی چی ؟ینی اینکه ی عمری تو رکاب دوچرخه رو میزدی وخدا پشت مینشست حالا تو جاتو باخدا عوض میکنی وخدا رکاب میزنی ومسیر زندگیتو اون تعیین میکنه ومطمعن باش که خدا بهترین هارو برات میخواد
@fateme-khanom احسنت
من تو زندگی خیلیا اینو دیدم که فقط وظیفشونو انجام دادم تو هر مقطع وسنی وهمه چیزو سپردن بخدا وخدا انقدر زندگیشونو شیرین کرده ک نمیشه گف
توکل ما ضعیفه و الا خالق مهربون و قدرتمندی داریم -
#ارتباط_نادرست
گاهی ارتباط با جنس مخالفی که قصد ازدواج بااو را نداریم، ظاهرخیرخواهانه،کمک و دستگیری،راهنمایی و ارشاد یا بحثهای کاری به خود میگیرد. حال آنکه شیطان بیکار نمیشیند و رابطه را منحرف خواهد کرد ....
ramin0916 البته ی نکته مهم اینکه حتی اگ ارتباط برای ازدواج باشه و بمدت طولانی وبدون اطلاع خانواده ها بازهم خطرناکه چون وابستگی ناشی از اون باعث میشه افراد عیبای همدیگرو نادیده بگیرن و اغماض شدیدی نسبت بهم قائل بشن و بعد ی مدت ک عواطف شدت خودشو از دست میده با واقعیات تلخ روبرو میشن که غیرقابل تحمله
-
راهکاری عمومی برای درمان بد اخلاقی»
روزی بعد از خواب عصرانه، مشغول تفکر درباره افراد بداخلاق بودم، ناگهان حالت مکاشفهای دست داد و من در آن حال افراد بداخلاق را به صورت حیوانات درندهای میدیدم که گوشت و پوست دیگران را میجویدند و بوی گند آنها فضا را پر کرده بود. من به یکی از آنها گفتم: چرا خود را معالجه نمیکنی و چرا اینگونه به خود ظلم میکنی و چرا از این حالت زشت بیرون نمیآیی؟
گفت: چگونه می توانم این عمل را انجام دهم و خود را از این سیرت نجات دهم؟
من به او گفتم: همه روزه صبح به آیینه نگاه کن و با قیافه خوش خلق، خود را ببین و بعد با قیافه بدخلق هم خود را ببین و به وجدانت مراجعه کن. فکر کن، از کدام قیافه بیشتر خوشت میآید.
در کوچه و بازار، هرکس تو را می بیند، اگر بدخلق باشی، آنها از تو بدشان میید و اگر خوشخلق باشی، همه تو را دوست دارند و حتی انسان وقتی آدم های بد اخلاق را میبیند، در باطن مکدر میشود.، ولی وقتی خوش خلق ها را مشاهده میکند، در باطن خوشحال میگردد.کتاب شریف «در محضر استاد، ج١، ص ۶١»
-
-
راهکاری عمومی برای درمان بد اخلاقی»
روزی بعد از خواب عصرانه، مشغول تفکر درباره افراد بداخلاق بودم، ناگهان حالت مکاشفهای دست داد و من در آن حال افراد بداخلاق را به صورت حیوانات درندهای میدیدم که گوشت و پوست دیگران را میجویدند و بوی گند آنها فضا را پر کرده بود. من به یکی از آنها گفتم: چرا خود را معالجه نمیکنی و چرا اینگونه به خود ظلم میکنی و چرا از این حالت زشت بیرون نمیآیی؟
گفت: چگونه می توانم این عمل را انجام دهم و خود را از این سیرت نجات دهم؟
من به او گفتم: همه روزه صبح به آیینه نگاه کن و با قیافه خوش خلق، خود را ببین و بعد با قیافه بدخلق هم خود را ببین و به وجدانت مراجعه کن. فکر کن، از کدام قیافه بیشتر خوشت میآید.
در کوچه و بازار، هرکس تو را می بیند، اگر بدخلق باشی، آنها از تو بدشان میید و اگر خوشخلق باشی، همه تو را دوست دارند و حتی انسان وقتی آدم های بد اخلاق را میبیند، در باطن مکدر میشود.، ولی وقتی خوش خلق ها را مشاهده میکند، در باطن خوشحال میگردد.کتاب شریف «در محضر استاد، ج١، ص ۶١»
-
@fateme-khanom احسنت
من تو زندگی خیلیا اینو دیدم که فقط وظیفشونو انجام دادم تو هر مقطع وسنی وهمه چیزو سپردن بخدا وخدا انقدر زندگیشونو شیرین کرده ک نمیشه گف
توکل ما ضعیفه و الا خالق مهربون و قدرتمندی داریمnavayedell
از کانالم دیدن کنید -
navayedell
از کانالم دیدن کنیدramin0916 ی نگاه کلی ب کانالتون انداختم بنظرتون راه رهایی از خود ارضایی یا پورن صیغه موقته؟
-
من عضو کانالتون شدم .خیلی خوب بود .مچکرم
-
navayedell
از کانالم دیدن کنید -
از دوستان خودم خواهشمندم از به کار بردن کامل کلمات پـو... و خودا... جدا خودداری کنند! navayedell @دانش-آموزان-آلاء