استوکیومتری بی نظمی!؟
-
سلام همه عزیزان
من تو آزمون وقتی به شیمی میرسم اول حفظیات و مفاهیم رو میزنم و بعد محاسباتی های ساده که چیزی حدود 30 درصد میشه ولی وقتی میام سراغ سوالات استوکیومتری و به خصوص اونایی که ترکیبی هست و یه پاراگراف سوالشه یه جور سردرگم میشم که چجور باید از اون همه اطلاعات سوال استفاده کنم .و بعضیاشون که درگیر حلش میشم زمان زیادی رو ازم میگیره مثلا 3 دقیقه(بعضیاشون حتی 5 مین)
یعنی در اینجور سوالات شیمی حس میکنم یه بی نظمی و شلختگی هست ولی بر عکس فیزیک قبل از اینکه وارد حل سوال بشم همون صورت سوال رو که بخونم میدونم باید از چه روشی برم ..
و روش خوندنم برا شیمی در سال اول اینجور بود که مبتکران رو میخوندم و واقعا لذت بخش بود اما زیاد .. جوری که فرصت نمی کردم تست بزنم و بعدش اومدم راه ابریشم آقای پویان نظر رو گرفتم و هنوزم دارم می بینم ولی اینم وقت گیر هست و فقط فرصت میکنم تست های درسنامه اش رو بزنم !
خوب زیاد شد ... لطفا اگر کتاب (با درسنامه کم) و روشی رو برای اینجور تست های شیمی استفاده کردید و پیشرفت داشتید . خیلی خیلی ممنون میشه راهنمایی بفرمایید
Mo Xo
@haniehno
Honey M
MR Unknown XD
@F Seif
@اینجا خیلی از عزیزان رو نمی شناسم پس هر کس میدونه خوشال میشیم -
و تعداد تست و ساعت مطالعه هفتگی برای شیمی
-
سلام جوری که حس میشه مسائل داره داخل کنکور کمرنگ میشه ،،، اما کتاب شیمی مسائل خیلی سبز منبع خوبیه
-
سلام همه عزیزان
من تو آزمون وقتی به شیمی میرسم اول حفظیات و مفاهیم رو میزنم و بعد محاسباتی های ساده که چیزی حدود 30 درصد میشه ولی وقتی میام سراغ سوالات استوکیومتری و به خصوص اونایی که ترکیبی هست و یه پاراگراف سوالشه یه جور سردرگم میشم که چجور باید از اون همه اطلاعات سوال استفاده کنم .و بعضیاشون که درگیر حلش میشم زمان زیادی رو ازم میگیره مثلا 3 دقیقه(بعضیاشون حتی 5 مین)
یعنی در اینجور سوالات شیمی حس میکنم یه بی نظمی و شلختگی هست ولی بر عکس فیزیک قبل از اینکه وارد حل سوال بشم همون صورت سوال رو که بخونم میدونم باید از چه روشی برم ..
و روش خوندنم برا شیمی در سال اول اینجور بود که مبتکران رو میخوندم و واقعا لذت بخش بود اما زیاد .. جوری که فرصت نمی کردم تست بزنم و بعدش اومدم راه ابریشم آقای پویان نظر رو گرفتم و هنوزم دارم می بینم ولی اینم وقت گیر هست و فقط فرصت میکنم تست های درسنامه اش رو بزنم !
خوب زیاد شد ... لطفا اگر کتاب (با درسنامه کم) و روشی رو برای اینجور تست های شیمی استفاده کردید و پیشرفت داشتید . خیلی خیلی ممنون میشه راهنمایی بفرمایید
Mo Xo
@haniehno
Honey M
MR Unknown XD
@F Seif
@اینجا خیلی از عزیزان رو نمی شناسم پس هر کس میدونه خوشال میشیم@erfan-f
سلام راه حلش صرفا تست زدنه،اینکه مسائلی میدن کلی واژه سیاهی لشکر همراهشه عادیه بیشتر تست بزنید و همراه با خوندن مثلا گفته جرم سدیمی با انواع نمیدونم چیو چی ۲۸گرم است زیرش خط بکشید و بالاش۲۸g=m رو بنویسید مزیتش اینه در اخر خواستین برای حل اقدام کنید داده های مسئله رو روان تر دارین و نیازی نیست باز چند خط متن بخونیدکتابم مسائل خیلی سبز خوبه هم درسنامش هم تستاش
-
سلام همه عزیزان
Mo Xo
@haniehno
Honey M
MR Unknown XD
@F Seif
@اینجا خیلی از عزیزان رو نمی شناسم پس هر کس میدونه خوشال میشیم@erfan-f سلام
برای حل مشکلتون تست زیاد بزنین
با تست یاد یگیرین
خیلی آزمون بزنین
تست زیاد تنها دلیل پیشرفتم بوده ، فیلم آقای پویان نظر با کیفیت و طولانیه
درسنامه مبتکران عالی و وقت گیره
ولی نکات مهم تستی شو بخونین منظورم روش های حل سریع هستن -
سلام خوب هستین. اگر دنبال کمک درسی خوب هستین که وقتتونو زیاد نگیره و همه مباحثو پوشش بده نشر الگو خوبه. نشر الگو، کتاب مسائل شیمی هم داره که سوالاش واقعا سطح بالاست
-
-
@erfan-f
خواهش میکنم -
@erfan-f خواهش میکنم همچنین شما🌷🌷🌷
-
E erfan wizard marked this topic as a question on
-
E erfan wizard has marked this topic as solved on