از الان باید هدف کاملا مشخصی داشته باشم؟
-
سلام
من امسال تازه میرم دهم از خیلیا شنیدم که میگن هدف خیلی خیلی مهمه حتی از روانشناسا و مشاورا که دیگه خیلی زیاد اینو تاکید میکنن...
رشته ی من تجربیه و کاملا مطمئنم هیچ رشته ی دیگه ای مناسب تر از تجربی برام نبوده چون از هر نظر که بهش فکر می کردم تجربی بهترین انتخاب بود...
و من میخوام که توی این 3 سال بهترین خودم باشم وخیلی بخونم تا رتبه ای بیارم که دستم برای نتخاب رشته باز باشه
اما به اینجا که میرسه همه میگن با چه هدفی رتبه خوب میخوای؟! چون اگه هدف نداشته باشی ممکنه وسط راه جا بزنی و خب از این قضیه خیلی میترسم گاهی اوقات با خودم میگم دندون اما هیج وقت به این فکر نکردم که به عنوان هدفم یه جا یادداشتش کنم چون حتی همین الانم که میرم مطب دندون پزشکی با دیدن دکتر و کارش نمیدونم واقعا علاقم این رشته هست یا نه...
میشه بگین این هدف حتما باید شغلی باشه یا چی؟
خیلی اذیتم میکنه -
-
سلام ،، من هدفو برا خودم درس محور انتخاب میکردم و به شخصه عاشق اثبات کردن توی ریاضی یا فیزیک بودم (گرچه همه بدشون میاد) به نظرم جدا از همه این حرف ها که نوشتین و انشالله دوستان راهنمایی میکنن،،من هدفم معرفی یک چیز دیگست جدا از حرف هاتون چون دهم هستین میگم،،، اگر مثلا به درس خاصی علاقه بیشتری دارین مثلا فیزیک رو خیلی بیشتر میفهمید و به ریاضی علاقه دارین ،،،، یا مثلا زیست رو خیلی دوست دارین ، یا حتی شیمی رو ،،،، اگر فرصتشو دارین و امکانات شهرتون اوکی هست واسه المپیاد هم میتونین بخونین اما اگر یک درصد شک به دل دارین به نظرم نخونید براش بهتره
به اون نظراتی که میگن کسی که المپیاد بخونه به کنکور نمیرسه هم به عنوان نطر بپذیرش خودت سبک سنگین کن با توجه به علایقت کششی که داری و .... اگر دوست داشتی در ادامه راهتو جدا کن
-
سلام
من امسال تازه میرم دهم از خیلیا شنیدم که میگن هدف خیلی خیلی مهمه حتی از روانشناسا و مشاورا که دیگه خیلی زیاد اینو تاکید میکنن...
رشته ی من تجربیه و کاملا مطمئنم هیچ رشته ی دیگه ای مناسب تر از تجربی برام نبوده چون از هر نظر که بهش فکر می کردم تجربی بهترین انتخاب بود...
و من میخوام که توی این 3 سال بهترین خودم باشم وخیلی بخونم تا رتبه ای بیارم که دستم برای نتخاب رشته باز باشه
اما به اینجا که میرسه همه میگن با چه هدفی رتبه خوب میخوای؟! چون اگه هدف نداشته باشی ممکنه وسط راه جا بزنی و خب از این قضیه خیلی میترسم گاهی اوقات با خودم میگم دندون اما هیج وقت به این فکر نکردم که به عنوان هدفم یه جا یادداشتش کنم چون حتی همین الانم که میرم مطب دندون پزشکی با دیدن دکتر و کارش نمیدونم واقعا علاقم این رشته هست یا نه...
خیلی اذیتم میکنه -
@M-Tina بهتره اول هدفت یه رتبه خاص باشه ممکنه تو این ۳ سال دیدگاهت در مورد رشته ها تغییر کنه
-
سلام
خیلی اذیتم میکنهچون اگه هدف نداشته باشی ممکنه وسط راه جا بزنی
این واسه من اتفاق افتاد و بدترین ضربه رو بهم زد...چندماه اصلا نمیتونستم درست درس بخونم و تهش منجر به این شد که خیلی از درسای نهاییمم شب امتحانی بخونم
به نظرم هدف داشتن خیلی مهمه! و هرچی اون هدف واضح تر باشه بهتر میشه واسه رسیدن بهش تلاش کرد...
هنوز اول راهید و دارید وظیفهتونو به عنوان دانش آموز انجام میدین
ولی هرچی میرید جلوتر بیشتر این سوالا پیش میاد :
که چی؟تهش چی میشه؟واسه چی دارم چیزایی رو میخونم که دردی از کسی دوا نمیکنه؟
و و و
که اگه هدف نداشته باشید ممکنه دیگه نتونید درس بخونید
به نظرم هر چی زودتر بگردید پیداش کنید به نفعتونه -
@M-Tina وقتی هدفت یه رتبه عالی و رسیدن به ۳ رشته ی دندون دارو یا پزشکی باشه اون موقع که به اون رتبه رسیدی راحت میتونی تصمیم بگیری که کدومو میخوای
تو این ۳ سال کلی میتونی در مورد رشته ها تحقیق کنی و علاقتو پیدا کنی
هدفت که رتبه عالی باشه دیگه به هر رشته ای که بخوای میتونی برسی -
سلام ،، من هدفو برا خودم درس محور انتخاب میکردم و به شخصه عاشق اثبات کردن توی ریاضی یا فیزیک بودم (گرچه همه بدشون میاد) به نظرم جدا از همه این حرف ها که نوشتین و انشالله دوستان راهنمایی میکنن،،من هدفم معرفی یک چیز دیگست جدا از حرف هاتون چون دهم هستین میگم،،، اگر مثلا به درس خاصی علاقه بیشتری دارین مثلا فیزیک رو خیلی بیشتر میفهمید و به ریاضی علاقه دارین ،،،، یا مثلا زیست رو خیلی دوست دارین ، یا حتی شیمی رو ،،،، اگر فرصتشو دارین و امکانات شهرتون اوکی هست واسه المپیاد هم میتونین بخونین اما اگر یک درصد شک به دل دارین به نظرم نخونید براش بهتره
به اون نظراتی که میگن کسی که المپیاد بخونه به کنکور نمیرسه هم به عنوان نطر بپذیرش خودت سبک سنگین کن با توجه به علایقت کششی که داری و .... اگر دوست داشتی در ادامه راهتو جدا کن
Mr Unknown XD
ممنونم
اما راستش در واقع میخوام بدونم از همون روش درس محور هم ممکنه خسته شم؟..
چون در هر حال درس هایی هستن که خیلی خوشم نمیاد یا بهتره بگم ازشون بدم میاد اما باید بخونمشون و خب حس می کنم باید یه هدف محکم پشتش باشه تا بتونم تحملشون کنم
مثلا میتونم بگم به شخصه از ادبیات و دینی و عربی خیلی خوشم نمیاد -
@M-Tina
باید وقت بزاری و فکر کنی به چه شغلی علاقه داری... حتما هم نیاز نیست این شغل پزشکی یا .... باشه، حتی اگه امسال نظرت از تجربی به رشته های ریاضی تغییر کنه، میتونی فقط با خوندن هندسه که درس راحتی هست، به رشته ریاضی تغییر رشته بدی -
@M-Tina وقتی هدفت یه رتبه عالی و رسیدن به ۳ رشته ی دندون دارو یا پزشکی باشه اون موقع که به اون رتبه رسیدی راحت میتونی تصمیم بگیری که کدومو میخوای
@M-Tina
باید وقت بزاری و فکر کنی به چه شغلی علاقه داری... حتما هم نیاز نیست این شغل پزشکی یا .... باشه، حتی اگه امسال نظرت از تجربی به رشته های ریاضی تغییر کنه، میتونی فقط با خوندن هندسه که درس راحتی هست، به رشته ریاضی تغییر رشته بدی -
@Elham650
به نظر من اگه آدم یه هدف محکم برای آیندش نداشته باشه، بالاخره یه جایی جا میزنه، چون بدون داشتنی هدف محکم، اراده انسان که مهمترین بخشش هست از بین میره... -
چون اگه هدف نداشته باشی ممکنه وسط راه جا بزنی
این واسه من اتفاق افتاد و بدترین ضربه رو بهم زد...چندماه اصلا نمیتونستم درست درس بخونم و تهش منجر به این شد که خیلی از درسای نهاییمم شب امتحانی بخونم
به نظرم هدف داشتن خیلی مهمه! و هرچی اون هدف واضح تر باشه بهتر میشه واسه رسیدن بهش تلاش کرد...
هنوز اول راهید و دارید وظیفهتونو به عنوان دانش آموز انجام میدین
ولی هرچی میرید جلوتر بیشتر این سوالا پیش میاد :
که چی؟تهش چی میشه؟واسه چی دارم چیزایی رو میخونم که دردی از کسی دوا نمیکنه؟
و و و
که اگه هدف نداشته باشید ممکنه دیگه نتونید درس بخونید
به نظرم هر چی زودتر بگردید پیداش کنید به نفعتونه -
@سینا-بیات
اگه از الان باید وقت بزارم شاید چون توی نهم خیلی درمورد انواع مشاغل تحقیق کردم و خب تنها کیس مورد نظر شد دندون که میدونم خیلی سخته
اما بازم ممنونم -
@M-Tina
قطعا تحقیق کافی نیست، تحقیق اطلاعات شما رو راجع به اون شغل بیشتر میکنه، ولی مشخص نمیکنه که اصلا به اون شغل علاقه داری یا نه، باید فکر کنی که اگر در آینده به اون شغل دست پیدا کردی از زندگی و شغلت راضی خواهی بود؟ -
Mr Unknown XD
ممنونم
اما راستش در واقع میخوام بدونم از همون روش درس محور هم ممکنه خسته شم؟..
چون در هر حال درس هایی هستن که خیلی خوشم نمیاد یا بهتره بگم ازشون بدم میاد اما باید بخونمشون و خب حس می کنم باید یه هدف محکم پشتش باشه تا بتونم تحملشون کنم
مثلا میتونم بگم به شخصه از ادبیات و دینی و عربی خیلی خوشم نمیاد@M-Tina
سلام نظر من به عنوان دانش آموز دوازدهم تجربی
اینه که از پزشکی یا پرستاری یا دندون تو ذهنت نباید چیز خیلی خوبی بسازی و بری جلو و اینکه حتما بری و از نزدیک با این شغل روبرو بشی خیلی مهمه که خب خودت میگی این کار رو کردی نتیجه خاصی نگرفتی مثلا از دندون
اگر فکر میکنی به چیز خاصی علاقه داری بروو دنبالش چون میتونی بهترین باشی در اون کار و اگه این کار رو کردی و میگی فکر میکنم تجربی بهترین رشته هست پس باید انگیزه سازی کنی برای خودت مثلا خود من دائما خودم رو در آیندم میبینم که متخصص قلب هستم و چقدر میتونم مفید باشم و کمک کنم به دیگران
اگر بین چند تا شغل رشته تجربی شک داری فعلا هدفت رو خیلی محکم نکن ولی این رو بدون که به هر حال در نهایت هر کدوم رو بخوای بری باید این رشته تجربی رو بخونی
هر چی میدونستم بهت گفتم امیدوارم به دردت بخوره.
ضمنا فقط به رتبه فکر نکن شغل و انگیزه خوب خودش رتبه خوب برات میاره