تابع
-

سلام من با کمک یک الگو حل کردم اگر نفهمیدین بگین توضیح بدم -

سلام من با کمک یک الگو حل کردم اگر نفهمیدین بگین توضیح بدمMr Unknown XD هیچیشو متوجه نشدم🤦🏻♀
-
Mr Unknown XD هیچیشو متوجه نشدم🤦🏻♀
Mehra 0 اشکال نداره بیاین مرحله مرحله بریم انشالله میفهمی نفهمیدی بازم بگو اوکیه 🙏🏻
خب من یک سری حرف میزنم تو حرفامو انجام بده سعی میکنم طوری بگم روند فکری رو بفهمی که بدرد سوالات دیگه بخوره
به تو چیارو داده؟؟؟ یک دونه رابطه داده سمت راست خب این که بدردم نمیخوره خب اوکی دیگه چی داده؟؟
گفته f(1) شده فلان
خب چون گفته f(1) یعنی به جای ایکس ها ۱ گذاشته
عه
شاید کاربردی داشته باشه پس بیا ما هم به جای ایکس ها یک بذاریم ببینیم چی میشه
جاگذاری کن میشه اون خط سبزی که نوشتم
خب به جای f(1) اون عدد ۲۳۰ رو بنویسش بعدش میبینی f(2) بدست میاد خب خب اوکی الان پس چیارو داریم؟
F(2) و f(1) خب اوکی اینارو داریم درستع؟ از کدومش استفاده کردیم؟؟ از f(1) دس حالا نوبتی هم که باشه نوبت f(2) هست خب به جای ایکس ها مینویسم ۲ میشه اون خط صورتی که نوشتم خب خب از اینجا f(3) رو بدست میاریم
حالا
F(1) و f(2) و f(3) رو مرتب بنویس تا منم روی برگه بنویسم و الگو رو بدست بیاریم -

خب انشالله تا اینجا فهمیدی اینو به عموان تکلیف یک کم فکر کن ولی ، بی تعارف الکی نگی فهمیدم ،،، اگر نفهمیدی بگو این تکلیفو هم اگر نتونستی انجام بدی بگو تا یک درسنامه جالب و ساده سعی میکنم درباره الگو بنویسم بفرستم -
Mehra 0 اشکال نداره بیاین مرحله مرحله بریم انشالله میفهمی نفهمیدی بازم بگو اوکیه 🙏🏻
خب من یک سری حرف میزنم تو حرفامو انجام بده سعی میکنم طوری بگم روند فکری رو بفهمی که بدرد سوالات دیگه بخوره
به تو چیارو داده؟؟؟ یک دونه رابطه داده سمت راست خب این که بدردم نمیخوره خب اوکی دیگه چی داده؟؟
گفته f(1) شده فلان
خب چون گفته f(1) یعنی به جای ایکس ها ۱ گذاشته
عه
شاید کاربردی داشته باشه پس بیا ما هم به جای ایکس ها یک بذاریم ببینیم چی میشه
جاگذاری کن میشه اون خط سبزی که نوشتم
خب به جای f(1) اون عدد ۲۳۰ رو بنویسش بعدش میبینی f(2) بدست میاد خب خب اوکی الان پس چیارو داریم؟
F(2) و f(1) خب اوکی اینارو داریم درستع؟ از کدومش استفاده کردیم؟؟ از f(1) دس حالا نوبتی هم که باشه نوبت f(2) هست خب به جای ایکس ها مینویسم ۲ میشه اون خط صورتی که نوشتم خب خب از اینجا f(3) رو بدست میاریم
حالا
F(1) و f(2) و f(3) رو مرتب بنویس تا منم روی برگه بنویسم و الگو رو بدست بیاریمMr Unknown XD دستون درد نکنه خیلی زحمت کشیدید تابع رو فهمیدم ولی بازم اون ابیشو نفهمیدم🤦🏻♀

شما مگه از این را بطه نمیرید پس اون سه و ۲۱و ۱۹ چطوری اومد 🙁 ۲۰ بدست اوردم اخرش🤦🏻♀ -
Mr Unknown XD دستون درد نکنه خیلی زحمت کشیدید تابع رو فهمیدم ولی بازم اون ابیشو نفهمیدم🤦🏻♀

شما مگه از این را بطه نمیرید پس اون سه و ۲۱و ۱۹ چطوری اومد 🙁 ۲۰ بدست اوردم اخرش🤦🏻♀Mehra 0 نه نه اشکال نداره همین که تابع رو فهمیدین اوکیه ( اون بخش آبی رو ولش کنید) شما اگر میتونید اون تکلیفه رو انجام بدین
-
Mehra 0 نه نه اشکال نداره همین که تابع رو فهمیدین اوکیه ( اون بخش آبی رو ولش کنید) شما اگر میتونید اون تکلیفه رو انجام بدین
Mr Unknown XD انجام دادم

الان پس اون ابیه دیگه نیاز نیست همین ۲۰ رو بزارم تو این رابطهه همون دو رو میده ؟ -
Mr Unknown XD انجام دادم

الان پس اون ابیه دیگه نیاز نیست همین ۲۰ رو بزارم تو این رابطهه همون دو رو میده ؟Mehra 0 بله دقیقا ،،، فقط میشه بهم بگی راهت چی بوده من یک توضیحی درباره اون آبی هم مینویسم ، یک توضیحی هم مینویسم شاید جالب باشه 🙏🏻
-
Mehra 0 بله دقیقا ،،، فقط میشه بهم بگی راهت چی بوده من یک توضیحی درباره اون آبی هم مینویسم ، یک توضیحی هم مینویسم شاید جالب باشه 🙏🏻
Mr Unknown XD
همون راه خود کتاب

-
Mr Unknown XD
همون راه خود کتاب

Mehra 0 بسیار هم عالی من یک راه میگم که cرو بهتر بدسع بیاری زمان کمتری بگیره بنویسمش میدم 🙏🏻
-
Mehra 0 بسیار هم عالی من یک راه میگم که cرو بهتر بدسع بیاری زمان کمتری بگیره بنویسمش میدم 🙏🏻
Mr Unknown XD خیلی ممنون
-

اون راهی که پایین صفحه نوشتم
باهاش میتونی
c رو زودتر پیدا کنی
در واقع
اگر دنباله رو داشته باشه یک جمله برگردی عقبتر
جمله صفرم بدست بیاد همون c میشه -

اون راهی که پایین صفحه نوشتم
باهاش میتونی
c رو زودتر پیدا کنی
در واقع