ی سوال مسخره اما یکم مهم
-
جزر 16 به توان دو + 12 به توان دو چجوری میشه بیست؟
اصلا میشه 20؟ -
جزر 16 به توان دو + 12 به توان دو چجوری میشه بیست؟
اصلا میشه 20؟artin farahmand نه نمیشه ۲۰
میشه ۱۶۰ -
-
اگه منظورتون تو فیثاغورت هست و رادیکال ۱۶ به توان ۲ و ۱۲ به توان ۲ رو میگید که این دو بر ۴ ساده بشن میشن ۴ و ۳ که تو اعداد فیثاغورثی داریم که اگه دو ضلعمون ۳ و ۴ و یا مضرب های اون باشن ضلع بعدیمون ۵ یا مضرب اونه
اینجا هم چون اینا ضربدر ۴ شدن ۵ رو هم ضربدر ۴ کنیم میشه ۲۰ -
Ali Hamedi در ی سوال مسخره اما یکم مهم گفته است:
artin farahmand اینطوری منظورته؟ من سوال رو متوجه نشدم
-
Ali Hamedi در ی سوال مسخره اما یکم مهم گفته است:
artin farahmand اینطوری منظورته؟ من سوال رو متوجه نشدم
Ali Hamedi
داداش میخاستم عکس بفرستم نشد
12 هم به توان دو برسه و دوتاشون به جزر برسه
-
اگه منظورتون تو فیثاغورت هست و رادیکال ۱۶ به توان ۲ و ۱۲ به توان ۲ رو میگید که این دو بر ۴ ساده بشن میشن ۴ و ۳ که تو اعداد فیثاغورثی داریم که اگه دو ضلعمون ۳ و ۴ و یا مضرب های اون باشن ضلع بعدیمون ۵ یا مضرب اونه
اینجا هم چون اینا ضربدر ۴ شدن ۵ رو هم ضربدر ۴ کنیم میشه ۲۰samaneh aghazadeh
شتت؟!! -
اینجا هم چون اینا ضربدر ۴ شدن ۵ رو هم ضربدر ۴ کنیم میشه ۲۰samaneh aghazadeh
مرسی به جواب رسیدم -
Ali Hamedi
artin farahmand در ی سوال مسخره اما یکم مهم گفته است:
Ali Hamedi
اینو باید هر کدوم به توان دو برسونی و بعد جمع کنی و بعد جذرش رو بگیری. که میشه ۴۰۰ و جذرش میشه ۲۰
۱۶ به توان دو میشه ۲۵۶ + ۱۲ به توان دو میشه ۱۴۴ که جمعشون میشه ۴۰۰ و جذر ۴۰۰ میشه ۲۰.یه چیزی : جذر ها رو (تو سایر مسائل اگه امکانش بود) سعی کن به صورت کسری بنویسی مثلا جذر دوم میشه به توان 1/2 و جذر سوم میشه 1/3
الان فرض کن عدد ۱۲ به توان ۳ با جذر ۵ داشتیم. باید بنویسی ۱۲ به توان 3/5 -
artin farahmand در ی سوال مسخره اما یکم مهم گفته است:
Ali Hamedi
اینو باید هر کدوم به توان دو برسونی و بعد جمع کنی و بعد جذرش رو بگیری. که میشه ۴۰۰ و جذرش میشه ۲۰
۱۶ به توان دو میشه ۲۵۶ + ۱۲ به توان دو میشه ۱۴۴ که جمعشون میشه ۴۰۰ و جذر ۴۰۰ میشه ۲۰.یه چیزی : جذر ها رو (تو سایر مسائل اگه امکانش بود) سعی کن به صورت کسری بنویسی مثلا جذر دوم میشه به توان 1/2 و جذر سوم میشه 1/3
الان فرض کن عدد ۱۲ به توان ۳ با جذر ۵ داشتیم. باید بنویسی ۱۲ به توان 3/5Ali Hamedi
داش دمتگرم مرسییی
من فعلا برم سرمو بکوبونم به دیوار -
samaneh aghazadeh
مرسی به جواب رسیدمartin farahmand
خواهش میکنم