معرفی استاد شیمی
-
سلام به همگی
من پایه دهمم رشته ی ریاضی
می خواستم ازتون بپرسم که از سه تا استاد شیمی که توی الاء هس یعنی اقای گودرزی،اقای پویان و آقای انوشه کدوممشون بهترن ؟ -
سلام به همگی
می خواستم ازتون بپرسم که از سه تا استاد شیمی که توی الاء هس یعنی اقای گودرزی،اقای پویان و آقای انوشه کدوممشون بهترن ؟Zahra Sadeghnezhad سلام روزت بخیر
ببین یه چیزی که از هر نظری مهمتره اینه که ببینی خودت با کدوم یکی از دبیرها راحت تری و بهتر ازشون یاد میگیری چون روش تدریس ها متفاوته، برای اینهم لازمه که چند نمونه ویدئو از هر استاد ببینی
اما خب بخوام از تجربه خودم بگم باید بگم که من راه ابریشم پرو شیمی آقای پویان نظر گرفتم و با تدریس اشون خیلی بهتر مفاهیم رو درک میکنم و تست میزنم -
تجربه یک عدد پشت کنکوری:
شیمی اقای پویان نظر خداست
یه کتاب مبتکران هم کنارش بگیر و عاقبت شیمیت رو اباد کن -
تجربه یک عدد پشت کنکوری:
شیمی اقای پویان نظر خداست
یه کتاب مبتکران هم کنارش بگیر و عاقبت شیمیت رو اباد کنsamaneh aghazadeh عه چه خووب خیلی ممنون
-
Zahra Sadeghnezhad سلام روزت بخیر
ببین یه چیزی که از هر نظری مهمتره اینه که ببینی خودت با کدوم یکی از دبیرها راحت تری و بهتر ازشون یاد میگیری چون روش تدریس ها متفاوته، برای اینهم لازمه که چند نمونه ویدئو از هر استاد ببینی
اما خب بخوام از تجربه خودم بگم باید بگم که من راه ابریشم پرو شیمی آقای پویان نظر گرفتم و با تدریس اشون خیلی بهتر مفاهیم رو درک میکنم و تست میزنممهسا استوار بله دقیقا حق با شماست
حتما ویدوی های هر دوتا رو نگاه می کنم :)))🤍
-
سلام به همگی
می خواستم ازتون بپرسم که از سه تا استاد شیمی که توی الاء هس یعنی اقای گودرزی،اقای پویان و آقای انوشه کدوممشون بهترن ؟Zahra Sadeghnezhad سلام.آقای انوشه ویدیو هاشون به نسبت قدیمی هست و در حد کتاب درسی.اگه بتونید ویدئو های آقای پویان نظر رو ببینید، بعد از یه کتاب خوب و معتبر(دوستان معرفی کردند مبتکران) تست بزنید.اگه احساس کردید در مبحثی نیاز به حل تست بیشتر دارید،میتونید به فیلمای دهم آقای گودرزی رجوع کنید که سوالات کتاب نشر الگو رو کامل حل کردن.
-
Zahra Sadeghnezhad سلام.آقای انوشه ویدیو هاشون به نسبت قدیمی هست و در حد کتاب درسی.اگه بتونید ویدئو های آقای پویان نظر رو ببینید، بعد از یه کتاب خوب و معتبر(دوستان معرفی کردند مبتکران) تست بزنید.اگه احساس کردید در مبحثی نیاز به حل تست بیشتر دارید،میتونید به فیلمای دهم آقای گودرزی رجوع کنید که سوالات کتاب نشر الگو رو کامل حل کردن.
علی محمدی 3 چقدرر عالیی
به نظرم اینطوری خیلی خوب میشه
خیلی ممنونم از راهنماییتون -
Z Zahra Sadeghnezhad has marked this topic as solved on
-
سلام برای دانلود جزوه اقای پویان نظر برای سال دهم و یازدهم باید کجا برم؟