جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان
-
رضوان شولی زاده هندیجانی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد بلد نیستم عکس بزارم🥺
-
-
سلام استاد
-
-
استاد صفر تا صد کنکور و نکته تست که تو آلا ضبط کردین رو ببینیم برای کنکور و آزمون ها کافیه یا باید راه ابریشم رو نگاه کنیم؟
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to رضوان شولی زاده هندیجانی on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضوان شولی زاده هندیجانی سلام رضوان عزیز
خوش اومدی -
Amin Oveicireplied to رضوان شولی زاده هندیجانی on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضوان شولی زاده هندیجانی روی این آیکون بزن و عکستو آپلود بکن
-
Amin Oveicireplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian سلام استاد این سوال که مال آزمون هست ایراد دارم ، ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید (سوال ۷۶)
-
محمدصادق صفری ریاضیreplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian سلام استاد خسته نباشید سوالم درباره مباحث امروز نیست ولی اگر جواب بدهید ممنون میشم سوالم اینکه آیا مبحث انرژی پتانسیل کشسانی فنر حذف شده و در کنکور نمیاد؟
-
ParvizKazeranian دبیر آلاءreplied to محمدصادق صفری on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمدصادق صفری در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian سلام استاد خسته نباشید سوالم درباره مباحث امروز نیست ولی اگر جواب بدهید ممنون میشم سوالم اینکه آیا مبحث انرژی پتانسیل کشسانی فنر حذف شده و در کنکور نمیاد؟
سلام
فرمولش حذف شده ولی به صورت تعریف هست -
ParvizKazeranian دبیر آلاءreplied to Amin Oveici on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Oveici در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian سلام استاد این سوال که مال آزمون هست ایراد دارم ، ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید (سوال ۷۶)
-
Amin Oveicireplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
-
ParvizKazeranian دبیر آلاءreplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
Amin Oveici در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
-
ParvizKazeranian
سلام استاد خسته نباشید
من یک سوال خارج از محدوده امروز از فرسنگ ۶ دارم شما گفتید اگه میله ای که به الکتروسکوپ نزدیک می شود با الکتروسکوپ بارش یکسان باشد ورقه ها از هم دورتر می شوند ولی اگه بیش از حد نزدیک بشن ورقه ها ابتدا از هم فاصله گرفته و بعد می چسبند به هم
میشه بگید علت اینکه ورقه ها به هم می چسبند چیه یا من اشتباه متوجه شدم و چنین چیزی نیست ؟ -
Masumeh Shirkhani دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط Masumeh Shirkhani انجام شده
-
-
سلام خسته نباشید.
میشه لطفا این دو سوال رو توضیح بدید؟ممنون
۲۰۲۲۰۹۰۳_۱۷۰۳۲۶.jpg -
سلام استاد.آیا جلسات رفع اشکال طی هفته های آتی هم ادامه خواهند داشت؟ 12 ریاضی راه ابریشم هستم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to M.an on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Atena-Karimi در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian
سلام استاد خسته نباشید
من یک سوال خارج از محدوده امروز از فرسنگ ۶ دارم شما گفتید اگه میله ای که به الکتروسکوپ نزدیک می شود با الکتروسکوپ بارش یکسان باشد ورقه ها از هم دورتر می شوند ولی اگه بیش از حد نزدیک بشن ورقه ها ابتدا از هم فاصله گرفته و بعد می چسبند به هم
میشه بگید علت اینکه ورقه ها به هم می چسبند چیه یا من اشتباه متوجه شدم و چنین چیزی نیست ؟
19/60