زیست گیاهی دهم
-
سلام به همگی... ببخشید یه سوال داشتم. من امسال یازدهم تجربی هستم و از مباحث زیست دهم بخش گیاهی رو خیلی خوب نخوندم و الان کمبود وقت دارم. میشه یه راهنمایی بکنید کسایی که سال بالاتر هستن اگه من گیاهی دهم رو خوب نخونده باشم توی گیاهی یازدهم دچار مشکل نمیشم؟ خیلی لطف میکنید اگه راهنماییم کنین
-
سلام به همگی... ببخشید یه سوال داشتم. من امسال یازدهم تجربی هستم و از مباحث زیست دهم بخش گیاهی رو خیلی خوب نخوندم و الان کمبود وقت دارم. میشه یه راهنمایی بکنید کسایی که سال بالاتر هستن اگه من گیاهی دهم رو خوب نخونده باشم توی گیاهی یازدهم دچار مشکل نمیشم؟ خیلی لطف میکنید اگه راهنماییم کنین
@دزیره-کالا
سلام
گیاهی یازده حدودا آخراشه،
میتونید خودتونو برسونید ⚘ -
@دزیره-کالا سلام وقت بخیر
منم پارسال که یازدهم بودم گیاهی دهم رو نخونده بودم و بیشتر جاهایی که درسنامه میخونی و یا کلیپ های استاد موقاری ببینی فقط ترکیب میکنه و خیلی خیلی نیازه حتما براش وقت بزار و بخونش ( راحتم هست )
هربار که آقای موقاری میگفت سال دهم یادته اینو گفتم اونو گفتم من آب میشدم 🥲 -
@دزیره-کالا سلام وقت بخیر
منم پارسال که یازدهم بودم گیاهی دهم رو نخونده بودم و بیشتر جاهایی که درسنامه میخونی و یا کلیپ های استاد موقاری ببینی فقط ترکیب میکنه و خیلی خیلی نیازه حتما براش وقت بزار و بخونش ( راحتم هست )
هربار که آقای موقاری میگفت سال دهم یادته اینو گفتم اونو گفتم من آب میشدم 🥲Reza Dolatsha پس انگار باید وقت آخر تابستون و بذارم براش
خیلی ممنون بازم -
@دزیره-کالا
سلام
گیاهی یازده حدودا آخراشه،
میتونید خودتونو برسونید ⚘pouya hosein pour خیلی ممنونن
-
T Taranommm has marked this topic as solved on
-
Reza Dolatsha پس انگار باید وقت آخر تابستون و بذارم براش
خیلی ممنون بازم@دزیره-کالا آره انشالا
راحته نترس
موفق باشی -