پشیمون شدم… نشد اونی که میخواستم.
-
-
سلام، خوبین؟
من ترمیم معدل کردم درس ها را.
ولی اون نمره ای که میخواستم نشد ، پارسال افتضاح دادمناراحتم از این موضوع، نمرات قبلیم بیشتر شد و همونا به حساب میان
هر سری یک سری اتفاق هایی پیش میومد و اون درسایی را هم که خوب میخوندم سخت تر نسبت به پارسال سوال دادن.
این نمرات چه رشته ای قبول میشه؟
باید از فکر پزشکی و پیرا پزشکی بیام بیرون
زیست ۱۵
ریاضی ۱۸
فیزیک ۱۸
شیمی ندادم
عربی ۱۷.۷۵
دینی ۱۷.۵
ادبیات ندادم
زبان ندادم
سلامت ندادم
هویت ۱۰( همون نمره قبلیه چون کارت ورود به جلسه نداشتم نزاشتن امتحان بدم)
حالم بده خیلی بده
سر دینی و ریاضی و زیست کرونا داشتم
عربی هم سخت گرفتم و فیزکو
هویت راحت بودGdujfxit Hhfzhzj سلام نگران نباش به هر حال کاریه که شده تمام تلاشت رو واسه کنکور بکن
در ضمن احتمال لغو مصوبه هم وجود داره پس خودتو ناراحت نکن
-
Gdujfxit Hhfzhzj سلام نگران نباش به هر حال کاریه که شده تمام تلاشت رو واسه کنکور بکن
در ضمن احتمال لغو مصوبه هم وجود داره پس خودتو ناراحت نکن
@Elham650 برای کنکور تلاش کنم حتی اگه ۱۰۰ هم بزنم بازم نمیشه…
-
@Elham650 برای کنکور تلاش کنم حتی اگه ۱۰۰ هم بزنم بازم نمیشه…
Gdujfxit Hhfzhzj من یادمه یکی رو دیدم اون زمان که تاثیر معدل قطعی بود با معدل پایین پزشکی قبول شده بوده
ولی حرص خوردن و ناراحت بودن و دست از تلاش کشیدن درست نیست به هر حال اتفاقیه که افتاده و نمیشه کاریش کرد -
Gdujfxit Hhfzhzj من یادمه یکی رو دیدم اون زمان که تاثیر معدل قطعی بود با معدل پایین پزشکی قبول شده بوده
ولی حرص خوردن و ناراحت بودن و دست از تلاش کشیدن درست نیست به هر حال اتفاقیه که افتاده و نمیشه کاریش کرد@Elham650
-
@Elham650
Gdujfxit Hhfzhzj احتمال لغوش هم که هنوز هست و باید صبر کنی تا پایان شهریور ببینی چی میشه
ولی حتما کنکوری بخون -
Gdujfxit Hhfzhzj احتمال لغوش هم که هنوز هست و باید صبر کنی تا پایان شهریور ببینی چی میشه
ولی حتما کنکوری بخون@Elham650 لغو شه برام بهتره نه؟
امکان ترمیم مجدد نیست؟ -
سلام
وضع من از شما خیلی بدتره
همونطور که گفتن امکان لغو این مصوبه هست .(اینجور که شنیدم احتمالش بالاست انگار. خیلی از شهر ها اعتراض کردن. گفتن اگه رای موافق به اندازه کافی بیاره در مجلس این قانون لغو میشه)
تا پایان شهریور صبر کنید
اگه لغو بشه برای همه بهتره
متاسفانه فقط یک بار امکان ترمیم معدل وجود داره -
@Elham650 لغو شه برام بهتره نه؟
امکان ترمیم مجدد نیست؟Gdujfxit Hhfzhzj بله بهتره امکان اون هم ممکنه تغییر کنه به هر حال هیچ چیزی بعید نیست
-
سلام
وضع من از شما خیلی بدتره
همونطور که گفتن امکان لغو این مصوبه هست .(اینجور که شنیدم احتمالش بالاست انگار. خیلی از شهر ها اعتراض کردن. گفتن اگه رای موافق به اندازه کافی بیاره در مجلس این قانون لغو میشه)
تا پایان شهریور صبر کنید
اگه لغو بشه برای همه بهتره
متاسفانه فقط یک بار امکان ترمیم معدل وجود دارهHhh Hh عزیزم میتونی ترمیم کنی من جی؟ نمیتونم دیگه
خداکنه اغو شه
-
Hhh Hh عزیزم میتونی ترمیم کنی من جی؟ نمیتونم دیگه
خداکنه اغو شه
Gdujfxit Hhfzhzj
ترمیم که میتونم بکنم ولی 20 بشه معلوم نیست(مخصوصا منی که چند ساله دروس دوازدهم رو درست نخوندم)
خوش بین باشید
مثل بقیه تمرکزتون رو رو کنکوری خوندن دروس تخصصی بکنید فعلا. -
Gdujfxit Hhfzhzj
ترمیم که میتونم بکنم ولی 20 بشه معلوم نیست(مخصوصا منی که چند ساله دروس دوازدهم رو درست نخوندم)
خوش بین باشید
مثل بقیه تمرکزتون رو رو کنکوری خوندن دروس تخصصی بکنید فعلا.Hhh Hh
ببخشید شما پشت کنکوری بودین؟
چرا دروس دوازدهم رو درست نخوندین؟
میخوام یکم از پشت کنکوریا توصیه بگیرم برام سوال شد قصد فصولی ندارم -
Hhh Hh
ببخشید شما پشت کنکوری بودین؟
چرا دروس دوازدهم رو درست نخوندین؟
میخوام یکم از پشت کنکوریا توصیه بگیرم برام سوال شد قصد فصولی ندارم -
سلام، خوبین؟
ولی اون نمره ای که میخواستم نشد ، پارسال افتضاح دادمناراحتم از این موضوع، نمرات قبلیم بیشتر شد و همونا به حساب میان
هر سری یک سری اتفاق هایی پیش میومد و اون درسایی را هم که خوب میخوندم سخت تر نسبت به پارسال سوال دادن.
زیست ۱۵
ریاضی ۱۸
فیزیک ۱۸
شیمی ندادم
عربی ۱۷.۷۵
دینی ۱۷.۵
ادبیات ندادم
زبان ندادم
سلامت ندادم
حالم بده خیلی بده
هویت راحت بودGdujfxit Hhfzhzj سلام ببخشید شما همین شهریور ماه همه درسا رو ترمیم کردین؟
من فکر میکردم برنامه ترمیم معدل مثل امتحانات نهایی شهریور هستش و تا آخر ماه طول میکشه؟! -
Gdujfxit Hhfzhzj سلام ببخشید شما همین شهریور ماه همه درسا رو ترمیم کردین؟
من فکر میکردم برنامه ترمیم معدل مثل امتحانات نهایی شهریور هستش و تا آخر ماه طول میکشه؟!M Abbassi سلام بله ۴ تا موند تموم نشد
-
M Abbassi سلام بله ۴ تا موند تموم نشد
Gdujfxit Hhfzhzj آها پس برنامه اش طبق همین امتحانات نهایی شهریور هستش
-
سلام، خوبین؟
زیست ۱۵
ریاضی ۱۸
فیزیک ۱۸
شیمی ندادم
عربی ۱۷.۷۵
دینی ۱۷.۵
ادبیات ندادم
زبان ندادم
سلامت ندادم
حالم بده خیلی بده
هویت راحت بودGdujfxit Hhfzhzj نگران نباشین انشاالله که این مصوبه لغو بشه دیگه هم نیازی به نمرات و معدل بالا نباشه
-
@soniaaa
ببخشید بابت اسپم
سلام
بله
خود سال دوازدهمم با وجود کلاس های آنلاین درس ها رو خوب یاد نگرفتم(نه همشون) و در این چند ساله هم بدلیل برنامه ریزی غلط و کمک کاری خودم از دروس پایه شروع میکردم و زیاد به درس های دوازدهم نمیرسیدم.Hhh Hh
اهااا مرسی️
-
سلام، خوبین؟
زیست ۱۵
ریاضی ۱۸
فیزیک ۱۸
شیمی ندادم
عربی ۱۷.۷۵
دینی ۱۷.۵
ادبیات ندادم
زبان ندادم
سلامت ندادم
حالم بده خیلی بده
هویت راحت بودGdujfxit Hhfzhzj
سلام خیلی ناراحت شدم ولی تا اونجا که من میدونم کنکوره دی ماه معدل تاثیر نداره پس ناراحت نشو تا دی هم کلی وقت هست ایشالا قبول شی