اتحاد اویلر
-
سلام دوستان کسی اتحاد اویلرو بلده؟؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401Ali Ebrahimy کمتر جایی ب کارت میاد:))
-
سلام اینه
-
-
سلام این سودی واستون نداره الکی درگیرش نشین، اما روابط داخل اعداد مختلط میتونه توی بعضی سوالات همون فصل اول دوازدهم که یک عبارت جبری رو بهتون میده بعدش یک حاصل رو میخواد میتونع کمک کنه اما بازم بدرد نمیخوره و ارزششو نداره بخونین
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401Ali Ebrahimy نه این نیست پیداش کردم اره یه نوع اتحاده معلما ما سالای قبل گفته بود ولی ازش بعضی وقتا سوالم میده
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401تو تست ها این نکته کاربرد داره که اگر مجموع x و y و z بشه صفر اتحاد به شکل زیر میشه :
x^3+y^3+z^3=3xyz
-
سلام این سودی واستون نداره الکی درگیرش نشین، اما روابط داخل اعداد مختلط میتونه توی بعضی سوالات همون فصل اول دوازدهم که یک عبارت جبری رو بهتون میده بعدش یک حاصل رو میخواد میتونع کمک کنه اما بازم بدرد نمیخوره و ارزششو نداره بخونین
Mr Unknown XD
سلام فکر میکنم منظورشون اون اتحاد(مختلط) نبوده.. منظورشون اینه x³+y³+z³+ و ادامش -
Mr Unknown XD
سلام فکر میکنم منظورشون اون اتحاد(مختلط) نبوده.. منظورشون اینه x³+y³+z³+ و ادامشMr Mazrai 0 همش بی کاربرده ، حداقل واسه دوازدهم هیچکدوم بکار نمیاد
،، چیز های قشنگه زیادی هست که میشه خوند
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401Ali Ebrahimy بله بله همین منظورم بود ممنون ازه خیلی کاربرد نداره تو دبیرستان