روتین نامه
-
سلام به دوستان عزیز
امیدوارم حال دلتون عالی و درجه یک باشه
این متن رو خودم ننوشتم ولی از نویسنده درخواست کردم که اجازه نشر محتوا رو بهم بده.
بچه ها اینجا یه صحبت هایی میشه در مورد روتین و عادت
و میتونیم بگیم اینجا گزارش کار روتین هاتون هستش
که میتونید تو این تاپیک هدفتون رو بنویسید و در مدت معینی اون عمل رو انجام بدید البته میتونید این کار رو نکنید و فقط از مطالب استفاده کنید و خودتون به صورت شخصی انجام بدید.
......................................................
_فرق روتین با عادت
_مثال از روتین
_تاثیر روتین داشتن در زندگیعادت از جنس تکرار است ولی روتین از جنس ترتیب است.
عادت را معمولا به شکل ناآگاهانه و بی توجه به فرایند انجام میگیرن درحالی که روتین اغلب آگاهانه انجام میگیرد بصورتی که فرد به راحتی میتواند آن را به خاطر بیاورد و راحت توضیحش دهد (برخلاف عادت). (چند مثال از عادت : عادت به ورزش ، عادت به سحر خیزی ، عادت به تلوزیون دیدن ، عادت به دیر خوابیدن و... ولی مثلا فرایندی که پس از بیدار شدن در یک ترتیب خاصی انجام میشه روتین محسوب میشه)وقتی از روتین یا رویه صحبت میکنیم
منظورمان دو یا چند فعالیت است که به ترتیب مشخص و یکی پس از دیگری انجام می شوند.
مثال از چند روتین :
_حتماً بعد از خواب و در حالت ناشتا یک استکان عرقیات گیاهی می خورم و حتماً تا رسیدن به محل کار یا لغات انگلیسی روزانه رو مرور می کنم و اگر در حال رانندگی باشم پادکست انگلیسی گوش میدم.
_همیشه قبل از مطالعه ، موبایل را سایلنت میکنم و از دید خودم دور میکنم.
_قبل از باز کردن کتاب ، یک کاغذ و خودکار کنار دستم می گذارم.
_بعد از بیدار شدن در صبح ها ، دمنوش گیاهی برای خودم درست میکنم و مقداری پیاده روی میکنم .
_صبح ها در مسیر تا محل کار ، لغات زبان را مرور میکنم یا به یک پادکست گوش میدم.
_روزهای فرد قبل از خواب یک ویدئوی تد می بینم.
_جمعه ها عصر حتماٌ یک نگاه اجمالی به کتابهام می اندازم که بدونم کدام ها را نخوندم و در صف انتظار هستند.
_یکم هر ماه یک قرص ویتامین دی می خورم.اپ Loop Habit Tracker رو نصب کنید و روتین موردنظرتون رو داخلش تعریف کنید. بهتون کمک میکنه
روتین داشتن ظرفیت ها و فرصت ها و موفقیت های ما رو افزایش میده.
موفق باشید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@راه-ابریشم-پرو-ادبیات
@راه-ابریشم-پرو-دینی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-زبان
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی -
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام به دوستان عزیز
امیدوارم حال دلتون عالی و درجه یک باشه
این متن رو خودم ننوشتم ولی از نویسنده درخواست کردم که اجازه نشر محتوا رو بهم بده.
بچه ها اینجا یه صحبت هایی میشه در مورد روتین و عادت
و میتونیم بگیم اینجا گزارش کار روتین هاتون هستش
که میتونید تو این تاپیک هدفتون رو بنویسید و در مدت معینی اون عمل رو انجام بدید البته میتونید این کار رو نکنید و فقط از مطالب استفاده کنید و خودتون به صورت شخصی انجام بدید.
......................................................
_فرق روتین با عادت
_مثال از روتین
_تاثیر روتین داشتن در زندگیعادت از جنس تکرار است ولی روتین از جنس ترتیب است.
عادت را معمولا به شکل ناآگاهانه و بی توجه به فرایند انجام میگیرن درحالی که روتین اغلب آگاهانه انجام میگیرد بصورتی که فرد به راحتی میتواند آن را به خاطر بیاورد و راحت توضیحش دهد (برخلاف عادت). (چند مثال از عادت : عادت به ورزش ، عادت به سحر خیزی ، عادت به تلوزیون دیدن ، عادت به دیر خوابیدن و... ولی مثلا فرایندی که پس از بیدار شدن در یک ترتیب خاصی انجام میشه روتین محسوب میشه)وقتی از روتین یا رویه صحبت میکنیم
منظورمان دو یا چند فعالیت است که به ترتیب مشخص و یکی پس از دیگری انجام می شوند.
مثال از چند روتین :
_حتماً بعد از خواب و در حالت ناشتا یک استکان عرقیات گیاهی می خورم و حتماً تا رسیدن به محل کار یا لغات انگلیسی روزانه رو مرور می کنم و اگر در حال رانندگی باشم پادکست انگلیسی گوش میدم.
_همیشه قبل از مطالعه ، موبایل را سایلنت میکنم و از دید خودم دور میکنم.
_قبل از باز کردن کتاب ، یک کاغذ و خودکار کنار دستم می گذارم.
_بعد از بیدار شدن در صبح ها ، دمنوش گیاهی برای خودم درست میکنم و مقداری پیاده روی میکنم .
_صبح ها در مسیر تا محل کار ، لغات زبان را مرور میکنم یا به یک پادکست گوش میدم.
_روزهای فرد قبل از خواب یک ویدئوی تد می بینم.
_جمعه ها عصر حتماٌ یک نگاه اجمالی به کتابهام می اندازم که بدونم کدام ها را نخوندم و در صف انتظار هستند.
_یکم هر ماه یک قرص ویتامین دی می خورم.اپ Loop Habit Tracker رو نصب کنید و روتین موردنظرتون رو داخلش تعریف کنید. بهتون کمک میکنه
روتین داشتن ظرفیت ها و فرصت ها و موفقیت های ما رو افزایش میده.
موفق باشید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@راه-ابریشم-پرو-ادبیات
@راه-ابریشم-پرو-دینی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-زبان
@راه-ابریشم-پرو-زیست