یه سوال دارم🥺
-
سلام من ۱۴۰۱ کنکور دادم ولی چون براش تلاشی نکرده بودم رتبم ۲۵۰۰۰ شد بنظرتون الان برای ۱۴۰۲ برنامه و هدف اصلیمو بزارم برای کنکور دی ماه یا تیر؟
پایم نسبتا خوبه فقط تو شیمی ی کم مشکل دارم -
M Mary Sharif marked this topic as a question on
-
سلام من ۱۴۰۱ کنکور دادم ولی چون براش تلاشی نکرده بودم رتبم ۲۵۰۰۰ شد بنظرتون الان برای ۱۴۰۲ برنامه و هدف اصلیمو بزارم برای کنکور دی ماه یا تیر؟
پایم نسبتا خوبه فقط تو شیمی ی کم مشکل دارمMary Sharif سلام اگه میتونی تو این سه ماه رفع اشکال کنی و ب مقدار کافی تست بزنی و همه دروس رو ببندی، واسه دی اوکیه ولی بنظر من تا عید هرچی که از دروست مونده رو بخون و رفع اشکال کن و سه ماه بهار رو فقط بشین تست بزن و جمع بندی کن که واسه تیر با امادگی بیشتری بری. چون وضعیت سهمیه ها و تقلب ها به شدت افتضاحه و خیلی ها با ناعدالتی میان بالا. خلاصه بگم واسه اینکه تو این دوی ماراتون نابرابر اگه بخوای برنده بشی، باید از جون مایه بزاری و ازخیلی چیزات بزنی. موفق باشی
-
Mary Sharif سلام اگه میتونی تو این سه ماه رفع اشکال کنی و ب مقدار کافی تست بزنی و همه دروس رو ببندی، واسه دی اوکیه ولی بنظر من تا عید هرچی که از دروست مونده رو بخون و رفع اشکال کن و سه ماه بهار رو فقط بشین تست بزن و جمع بندی کن که واسه تیر با امادگی بیشتری بری. چون وضعیت سهمیه ها و تقلب ها به شدت افتضاحه و خیلی ها با ناعدالتی میان بالا. خلاصه بگم واسه اینکه تو این دوی ماراتون نابرابر اگه بخوای برنده بشی، باید از جون مایه بزاری و ازخیلی چیزات بزنی. موفق باشی
Mohamad Fakhimi مرسی از راهنمایی تون کاملا درسته ایشالا که شماهم موفق باشین
️
-
M Mary Sharif marked this topic as a regular topic on
-
پایم نسبتا خوبه فقط تو شیمی ی کم مشکل دارماین پست پاک شده! -
بنظر من واسه تیر بخون هم بتونی توی مدت کافی نقطه ضعفاتو رفع کنیو تبدیل به نقطه قوتشون کنی