چجوری تحلیل آزمون کنم؟
-
Amir ali Nikfard
سلام
از سوال اول شروع میکنید به حل کردن بی دقتیارو که خود به خود تو ذهن میمونن ولی نکته حدیدی دیدین یاداشت میکنید.
و اینکه سعی کنید بین تحلیل ازمون و خود ازمون وقفه نباشه ترجیحا چون دوباره باید رو سوال فک کنید چرا اون گزینه رو زدم!و...داستان میشه
و فیلم تحلیل هم وقت گیره مگر برای درسی واقعا نیاز داشتین.Mo Xo نظرتون درباره نوشتن سوالات چیه؟؟
-
Amir ali Nikfard
سلام
از سوال اول شروع میکنید به حل کردن بی دقتیارو که خود به خود تو ذهن میمونن ولی نکته حدیدی دیدین یاداشت میکنید.
و اینکه سعی کنید بین تحلیل ازمون و خود ازمون وقفه نباشه ترجیحا چون دوباره باید رو سوال فک کنید چرا اون گزینه رو زدم!و...داستان میشه
و فیلم تحلیل هم وقت گیره مگر برای درسی واقعا نیاز داشتین.Mo Xo و نکات توی کتاب یادداشت کنم یا در دفتر نکات؟؟
-
سلام. چجوری آزمون رو تحلیل بکنم؟ مثلا یک دفتر بیارم و سوالات غلط و نزده رو بنویسم یا نکات رو فقط بنویسم؟
لطفا راهنمایی بکنین ... شما چطوری تحلیل آزمون می کنید؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار فارغ-التحصیلان-آلاءAmir ali Nikfard در چجوری تحلیل آزمون کنم؟ گفته است:
سلام. چجوری آزمون رو تحلیل بکنم؟ مثلا یک دفتر بیارم و سوالات غلط و نزده رو بنویسم یا نکات رو فقط بنویسم؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار فارغ-التحصیلان-آلاءسلام
این روش من بود برای تحلیل آزمونم ممکن بود روزی که آزمون میدادم تموم نشه ولی خب راضی بودم
اول از همه که کارنامه میومد خب درصدم اینا رو میدیدم با ترازم
من قبل آزمون برای تراز و درصدام هدف گذاری میکردم مثلا شیمی 50 بزنم ریاضی 40 بزنم یا مثلا ترازم بشه 5000 و...
بعد مقایسه میکردم ببینم عملکردم چطور بوده اونطور که میخواستم بود؟ بهتر بود؟و همین طور ساعت مطالعه اون هفته رو هم مقایسه میکردم و چگالی تستم رو می گرفتم(یه تاپیک براش زدم براتون می فرستم)
برای سوالات هم سه دسته میکردم غلط،نزده و درست
و خب اینکه من همه سوالات رو تحلیل میکردم به جز یه چند تا که میگم بهتون
بعد فهمیدم کدوم سوالات رو غلط و نزده هستن دنبال دلیل میگشتم که چرا غلط زدم یا چرا نزدم؟و دلیل شون رو دو یه دفتر یادداشت میکردم که یادم بمونه و اون اشتباه رو انجام ندم و همین طور تست های مهم هر آزمون رو می نوشتم ممکن بود برای مرور بخونم شون
سوالاتی که مفهومی بود یا حفظی نکاتشو در میاوردم و تو کتابم کنار همون مبحث می نوشتم یا اگر دقیقا جمله کتاب بود خط می کشیدم
تست هایی هم که مسائل بودم چندین بار برای خودم حل میکردم تو یه دفتر تا قشنگ یاد بگیرم حالا یه سری تست ها می خوندم متوجه نمی شدم چه مفهومی چه مسئله ای
برای این تستا از ویدئو تحلیل میکردم البته به پیشنهاد من برای کل آزمون ویدئو تحلیل نبینید
اما یه سری تست رو فعلا تحلیل نمیکردم، تست مباحثی که نخونده بودم حتی اگر آسون بودن چون پاسخنامه رو می دیدم یا حتی ویدئو بازم متوجه نمیشدم بعد که مبحث رو خوندم سراغ شون می رفتم اگر وقت میکردم -
Mo Xo نظرتون درباره نوشتن سوالات چیه؟؟
Amir ali Nikfard
بنظرم اشتباهه
چیزی که سال کنکور کمه وقته
نوشت اون همه سوال:/
میتونید در دفترچه سوال جلوی سوال نکتشو بنویسید که اکر بعدا نکته رو درک نکردین تستو حل کنید دستتون بیاد -
Mo Xo و نکات توی کتاب یادداشت کنم یا در دفتر نکات؟؟
Amir ali Nikfard در چجوری تحلیل آزمون کنم؟ گفته است:
Mo Xo و نکات توی کتاب یادداشت کنم یا در دفتر نکات؟؟
من این سوال تون رو فراموش کردم بگم
به نظرم بستگی به خودتون داره خیلیا جزوه شون تو کتابه خیلی ها هم تو کتاب
من تو کتاب راحت بودم بغل مبحث نوشته بودم همیشه هم باهاش بود کار باهاش برام خیلی راحت تر بود حالا مطالب خیلی زیاد بود تو کاغذ می نوشتم اما بازم می چسبوندم بغل همون مبحث -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار فارغ-التحصیلان-آلاءAmir ali Nikfard

سلامشروع کنید و تستایی که غلط زدید رو با رنگ قرمز،اونایی که نزدید رو با رنگ سبز هایلایتشون کنید.
بعد شروع کنید از ادبیات تا شیمی سوالات قرمز (غلط ها) رو یکی یکی تحلیل کنیدو نکته اش رو وارد دفتر یا کتابتون کنید.
بعد از ادبیات تا شیمی سوالات سبز (نزده ها) رو تحلیل کنید
بعد برید سراغ سوالاتی که درست زدید!!
از ادبیات تا شیمی تحلیل کنیداین سوالارو .. و اگه از بین سوالاتی که درست زدید ،سوالاتی بودن که نیاز به مرور داشتن و یا شانسی زدید رو با رنگ نارنجی نشانه گذاری کنید
تا بعدا موقع مرور با اولویت بندی مرورشون کنید ..
یه سری سوالاتی که درست زدن رو تحلیل نمیکنن ولی باید تحلیل کنی حتما
شاید طراح سوال یه نکته دیگه تو پاسخ تشریحی داره که میتونه بعدا کمکت کنه و جامع تر باشه به اصطلاح🌹 -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار فارغ-التحصیلان-آلاءسلام
این روش من بود برای تحلیل آزمونم ممکن بود روزی که آزمون میدادم تموم نشه ولی خب راضی بودم
اول از همه که کارنامه میومد خب درصدم اینا رو میدیدم با ترازم
من قبل آزمون برای تراز و درصدام هدف گذاری میکردم مثلا شیمی 50 بزنم ریاضی 40 بزنم یا مثلا ترازم بشه 5000 و...
بعد مقایسه میکردم ببینم عملکردم چطور بوده اونطور که میخواستم بود؟ بهتر بود؟و همین طور ساعت مطالعه اون هفته رو هم مقایسه میکردم و چگالی تستم رو می گرفتم(یه تاپیک براش زدم براتون می فرستم)
برای سوالات هم سه دسته میکردم غلط،نزده و درست
و خب اینکه من همه سوالات رو تحلیل میکردم به جز یه چند تا که میگم بهتون
بعد فهمیدم کدوم سوالات رو غلط و نزده هستن دنبال دلیل میگشتم که چرا غلط زدم یا چرا نزدم؟و دلیل شون رو دو یه دفتر یادداشت میکردم که یادم بمونه و اون اشتباه رو انجام ندم و همین طور تست های مهم هر آزمون رو می نوشتم ممکن بود برای مرور بخونم شون
سوالاتی که مفهومی بود یا حفظی نکاتشو در میاوردم و تو کتابم کنار همون مبحث می نوشتم یا اگر دقیقا جمله کتاب بود خط می کشیدم
تست هایی هم که مسائل بودم چندین بار برای خودم حل میکردم تو یه دفتر تا قشنگ یاد بگیرم حالا یه سری تست ها می خوندم متوجه نمی شدم چه مفهومی چه مسئله ای
برای این تستا از ویدئو تحلیل میکردم البته به پیشنهاد من برای کل آزمون ویدئو تحلیل نبینید
اما یه سری تست رو فعلا تحلیل نمیکردم، تست مباحثی که نخونده بودم حتی اگر آسون بودن چون پاسخنامه رو می دیدم یا حتی ویدئو بازم متوجه نمیشدم بعد که مبحث رو خوندم سراغ شون می رفتم اگر وقت میکردم@sania-Andiravan یعنی میگین لازم نیست همه سوالات غلط و نزده رو بنویسم؟
-
Amir ali Nikfard

سلامشروع کنید و تستایی که غلط زدید رو با رنگ قرمز،اونایی که نزدید رو با رنگ سبز هایلایتشون کنید.
بعد شروع کنید از ادبیات تا شیمی سوالات قرمز (غلط ها) رو یکی یکی تحلیل کنیدو نکته اش رو وارد دفتر یا کتابتون کنید.
بعد از ادبیات تا شیمی سوالات سبز (نزده ها) رو تحلیل کنید
بعد برید سراغ سوالاتی که درست زدید!!
از ادبیات تا شیمی تحلیل کنیداین سوالارو .. و اگه از بین سوالاتی که درست زدید ،سوالاتی بودن که نیاز به مرور داشتن و یا شانسی زدید رو با رنگ نارنجی نشانه گذاری کنید
تا بعدا موقع مرور با اولویت بندی مرورشون کنید ..
یه سری سوالاتی که درست زدن رو تحلیل نمیکنن ولی باید تحلیل کنی حتما
شاید طراح سوال یه نکته دیگه تو پاسخ تشریحی داره که میتونه بعدا کمکت کنه و جامع تر باشه به اصطلاح🌹پرستو بابایی سوالات غلط و نزده رو بنویسم به نظرتون؟؟
چون اصلی ترین مشکل من اینه که سوالات رو بنویسم یا نه لازم نیست -
A Amir ali Nikfard marked this topic as a regular topic on
-
@sania-Andiravan یعنی میگین لازم نیست همه سوالات غلط و نزده رو بنویسم؟
نه نه سوالات غلط و نزده رو کامل تحلیل میکردم
اگر سوال نزده ای داشتم بخاطر اینکه مبحث رو اصلا بلد نبودم سوالاتش رو برای بعدا میزدم و تحلیل میکردم -
نه نه سوالات غلط و نزده رو کامل تحلیل میکردم
اگر سوال نزده ای داشتم بخاطر اینکه مبحث رو اصلا بلد نبودم سوالاتش رو برای بعدا میزدم و تحلیل میکردم@sania-Andiravan نه منظورم اینه که بنویسم سوالات رو یا نه؟
-
پرستو بابایی سوالات غلط و نزده رو بنویسم به نظرتون؟؟
چون اصلی ترین مشکل من اینه که سوالات رو بنویسم یا نه لازم نیستAmir ali Nikfard
نظر من اینه که تاجایی که ممکنه ننویسید .
مگر این که اون تست یه نکته خیلی خاص داره که اونم نمی خواد کل سوال رو بنویسید .
نوع ایده سوال رو بنویسید و فرمول یا تکنیک خاصی که داره رو جلوش یادداشت کنید که موقع جمع بندی دوباره به اون ها مراجعه کنیدالبته بعضی تست ها هم هستن که نیاز به حل کردن مجدد دارن ،پیشنهاد می کنم اونا رو یه جا داشته باشید و موقع مرور دوباره اون ها رو حل کنید
-
@sania-Andiravan نه منظورم اینه که بنویسم سوالات رو یا نه؟
@sania-Andiravan نه منظورم اینه که بنویسم سوالات رو یا نه؟
من فقط شماره سوالات و تاریخ آزمون رو می نوشتم خیلی وقت نمی کردم تمام سوالات رو بنویسم😅
-