مرور راه ابریشم
-
سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه
من الان راه ابریشم ریاضیات ریاضی دارم و تست هاش رو میزنم، ولی مرور چی؟ بزارم بعدا با بسته های جمع بندی مرور الا یا راه دیگه ای هم هست؟ مثلا تست های خاصی رو نگه دارم برای مرور؟ چون همین تابع یه ماه دیگه یادم میره
البته یکسری نکاتم مینویسم ولی میترسم کافی نباشه...
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
من الان راه ابریشم ریاضیات ریاضی دارم و تست هاش رو میزنم، ولی مرور چی؟ بزارم بعدا با بسته های جمع بندی مرور الا یا راه دیگه ای هم هست؟ مثلا تست های خاصی رو نگه دارم برای مرور؟ چون همین تابع یه ماه دیگه یادم میره
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@mehdi-mosavi من خودم تا حالا از چاپار ها استفاده نکردم ولی جوری که ابریشمی های سال قبل میگفتن واسه مرور خیلی خوبه.البته خلاصه نویسی و نکته برداری هایی که خودمون انجام میدیم هم خوبه که بعدا مرور کنیمشون.
@mahdi-najafi-2 خیلی ممنون
موفق باشی -
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@mehdi-mosavi سلام واسه مرور حتما الان مرور کنید نذارید واسه اون موقع که یادتون میره
از خلاصه نویسی ،چاپار و تستهایی که نشاندار کردید استفاده کنید@Elham650 خیلی ممنون