دستگاه گوارش
-
Mehra 0 درود ...
بعید میدونم ب درست باشه... چون تا الان هیچ جا ندیدم بگه ویتامین ب۱۲ در کبد ذخیره میشه !
ولی کلا توی کبد موادی مث آهن و برخی ویتامین ها ذخیره میشن .
د و الف هم که غلطن ...
بنظر من ج هم غلطه چون که یه سری از چربی ها هستن که بدون گوارش جذب میشن مث کلسترول ... ولی تری گلیسرید جزو اونا نیس ! یعنی تری گلیسرید باید حتما گوارش پیدا کنه و بعد میتونه جذب بشه ... و از اونجایی که معده لیپید رو هیدرولیز ناقص میده پس اصلا توی سیاهرگ معده نباید تری گلیسرید باشه ! چون اصلا نمیتونه جذب بشه -
Mehra 0 درود ...
بعید میدونم ب درست باشه... چون تا الان هیچ جا ندیدم بگه ویتامین ب۱۲ در کبد ذخیره میشه !
ولی کلا توی کبد موادی مث آهن و برخی ویتامین ها ذخیره میشن .
د و الف هم که غلطن ...
بنظر من ج هم غلطه چون که یه سری از چربی ها هستن که بدون گوارش جذب میشن مث کلسترول ... ولی تری گلیسرید جزو اونا نیس ! یعنی تری گلیسرید باید حتما گوارش پیدا کنه و بعد میتونه جذب بشه ... و از اونجایی که معده لیپید رو هیدرولیز ناقص میده پس اصلا توی سیاهرگ معده نباید تری گلیسرید باشه ! چون اصلا نمیتونه جذب بشه -
ذخیره ویتامین ها یکی دیگه از کارهای کبده .اما در مورد نوع این ویتامین چیزی نمی دونم ،شاید ویتامین B12 هم ذخیره بشه
ولی فکر می کنم که درست باشه ! -
Mehra 0 مورد ب میتونه درست باشه
مورد ج هم درسته چون کلا این میخواد مقدار جذبو توی معده با روده ی باریک با هم مقایسه کنه(البت فک کنم) -
ذخیره ویتامین ها یکی دیگه از کارهای کبده .اما در مورد نوع این ویتامین چیزی نمی دونم ،شاید ویتامین B12 هم ذخیره بشه
ولی فکر می کنم که درست باشه !پرستو بابایی
رفتم تحقیق کردم ،درسته

-
Mehra 0
مورد ج هم درسته .چون توی روده باریک تری گلیسرید بیشتری جذب میشه -
پرستو بابایی
رفتم تحقیق کردم ،درسته

پرستو بابایی چه جالب ... توی کتابا ندیده بودم
-
محمد فواد اها مرسی
ولی واسه ج من گفتم لیپید میره تو مویرگ لنفی و توی سیاهرگم اگه داشته باشه باید برابر باشه چون معده ک جذب لیپید نداره واسه همین غلطه😐 بازم نمیدونم
-
Mehra 0
مورد ب بنظرم درسته
چون کتاب گفته برخی ویتامین ها در کبد ذخیره میشن خب در روده هم کلی ویتامین جذب میشه که برخی از انها قابلیت ذخیره در کبد رو دارند.
ویتامین ب۱۲جزو ویتامین هایی هست که در کبد ذخیره میشه در مواقع کمخونی بدرد بخوره -
محمد فواد اها مرسی
ولی واسه ج من گفتم لیپید میره تو مویرگ لنفی و توی سیاهرگم اگه داشته باشه باید برابر باشه چون معده ک جذب لیپید نداره واسه همین غلطه😐 بازم نمیدونم
-
محمد فواد اها مرسی
-
Mehra 0
مورد ب بنظرم درسته
چون کتاب گفته برخی ویتامین ها در کبد ذخیره میشن خب در روده هم کلی ویتامین جذب میشه که برخی از انها قابلیت ذخیره در کبد رو دارند.
ویتامین ب۱۲جزو ویتامین هایی هست که در کبد ذخیره میشه در مواقع کمخونی بدرد بخورهMo Xo در دستگاه گوارش گفته است:
Mehra 0
مورد ب بنظرم درسته
ویتامین ب۱۲جزو ویتامین هایی هست که در کبد ذخیره میشه در مواقع کمخونی بدرد بخورهمورد ج هم غلطه لیپید به سیاهرگ نمیره،چون ما میدونیم که لیپید ها بعد از جذب شدن به سلول روده باریک طی تغییراتی که در داخل سلول روی انها اعمال میشه میشن کیلومیکرون و با اگزوسیتوز از سلول خارج میشن و وارد مویرگ لنفی میشوند.
-
Mo Xo در دستگاه گوارش گفته است:
Mehra 0
مورد ب بنظرم درسته
ویتامین ب۱۲جزو ویتامین هایی هست که در کبد ذخیره میشه در مواقع کمخونی بدرد بخورهمورد ج هم غلطه لیپید به سیاهرگ نمیره،چون ما میدونیم که لیپید ها بعد از جذب شدن به سلول روده باریک طی تغییراتی که در داخل سلول روی انها اعمال میشه میشن کیلومیکرون و با اگزوسیتوز از سلول خارج میشن و وارد مویرگ لنفی میشوند.
Mo Xo
وای آره 🙄 تری گلیسرید لیپیده و اصلا توی رگ ها نمیره !! -
Mo Xo
وای آره 🙄 تری گلیسرید لیپیده و اصلا توی رگ ها نمیره !!پرستو بابایی
بله دقیقا