از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
-
فایردی آلاء شروع شد
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
فایردی آلاء شروع شد
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402@M-an وقت بخیر. یعنی.. ما راه ابریشمیا مخصوصا پروییا هیچ تخفیفی.. چیزی نداریم؟....
-
@M-an وقت بخیر. یعنی.. ما راه ابریشمیا مخصوصا پروییا هیچ تخفیفی.. چیزی نداریم؟....
-
Michael Vey
ممنون
چرا دارین پیامک میشه@M-an اخششش.... خدایی کم کم میخواستم خودمو از دره پرت کنم پایین..
راستی. دبیراش و خود فیلماش با راه ابریشم فرق دارن؟ ینی ضبط جدیدن؟ -
Michael Vey نهههه آلا نباید این کارو با ما بکنهههه
@mahdi-najafi-2 اگر راه ابریشم جدید هم بدن که تیر خلاص ما میشه
-
@M-an اخششش.... خدایی کم کم میخواستم خودمو از دره پرت کنم پایین..
راستی. دبیراش و خود فیلماش با راه ابریشم فرق دارن؟ ینی ضبط جدیدن؟Michael Vey آره همشون تغییر کردن!
فقط برا فیزیک تجربی استاد کازرانیان هستش -
حداقل برای بچه های راه ابریشم رایگان بزارید
چون تا قبل این ما واسه کنکور دی میخواستیم راه ابریشم ببینیم ولی الان نظرمون تغییر کردش -
Michael Vey آره همشون تغییر کردن!
فقط برا فیزیک تجربی استاد کازرانیان هستشMohammad javad Majlesi چیی؟ اسم دبیرای جدید چیه؟
-
حداقل برای بچه های راه ابریشم رایگان بزارید
چون تا قبل این ما واسه کنکور دی میخواستیم راه ابریشم ببینیم ولی الان نظرمون تغییر کردشAmin Oveici دقیقا.........
دلم ب حال اونایی میسوزه ک وقتی دیدن عمومی هس رفتن خریدن و بعدش گفتن عمومی کنکله.. حالا هم ک میگن دی هس.. اگ شانس مایه ک میخریم دی کنکل میشه -
Mohammad javad Majlesi چیی؟ اسم دبیرای جدید چیه؟
Michael Vey ریاضی استاد نباخته هستن
زیست استاد زنگنه هست
شیمی هم هنوز برام بالا نمیاد -
Michael Vey ریاضی استاد نباخته هستن
زیست استاد زنگنه هست
شیمی هم هنوز برام بالا نمیادMohammad javad Majlesi اینا کین؟ :>>>>>>>
یکی دوتا فیلمشونو نگا کردی ببینی چ مدلیه کیفیت تدریس -
ولی خدایی من عادت کرده بودم ب دبیرای پرو.. الان حس میکنم بچه هامو ازم جدا کردن.. چجوری خو بگیریم بعد دو ماه:> (مخصوصا اقای موقاری که دو سال هس از ایشون میبینم)
-
Mohammad javad Majlesi اینا کین؟ :>>>>>>>
یکی دوتا فیلمشونو نگا کردی ببینی چ مدلیه کیفیت تدریسMichael Vey استاد نباخته را میشناسم تو هشت صبح آلا هم هست تدریسشون
زیست هم که نظری ندارم(مثلا رشتم ریاضیه!) -
Amin Oveici دقیقا.........
دلم ب حال اونایی میسوزه ک وقتی دیدن عمومی هس رفتن خریدن و بعدش گفتن عمومی کنکله.. حالا هم ک میگن دی هس.. اگ شانس مایه ک میخریم دی کنکل میشه -
Michael Vey استاد نباخته را میشناسم تو هشت صبح آلا هم هست تدریسشون
زیست هم که نظری ندارم(مثلا رشتم ریاضیه!)Mohammad javad Majlesi هومم..
-
از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
حالا که تغییرات کنکور ۱۴۰۲ زیاد شده، آلاء هم خودش رو تغییر داده
سریع ترین و جامع ترین دوره کنکور آلاء
منتظر خبرای بیشتر باشین
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402@M-an اگر هدفتون %(#ff0000)[عدالت آموزشی] و شعار نیست ، به جای تخفیف برای راه ابریشمی ها یا رایگان یا با بورسیه قابل توجه بزارید ، چون الان هرکی پولش میرسه در کنار راه ابریشم اینو میخره ما که نداریم به کنکور دی نمیرسیم
-
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
اقای یاری که بازم نیست.. کاش حداقل اقای طلوعی بود... :> مگه تو رفع اشکال نگفتن هر کاری که برای موفقیت ما لازم باشه میکنن هعققق...
-
ماهایی که راه ابریشم پرو گرفتیم چی پس؟ خودتون گفتین کنکور دی رو همراهمونید الان باز باید هزینه دیگه ای پرداخت کنیم؟ هدف الا این بود واقعا؟
-
ماهایی که راه ابریشم پرو گرفتیم چی پس؟ خودتون گفتین کنکور دی رو همراهمونید الان باز باید هزینه دیگه ای پرداخت کنیم؟ هدف الا این بود واقعا؟
Armin Moghadam تخفیف داریم ولی خب.. واقعا بنظرم حقمون بود رایگان بگیریم..