توابع نمایی
-

سلام خسته نباشید بچه ها
من اصلا نمی فهمم چرا اینطوری این سوال رو حل کرده !!🤦🏼♀️
از اون قسمتی که میگه :هر معادله را منهای قبلی اش کنیم ... -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-

سلام خسته نباشید بچه ها
از اون قسمتی که میگه :هر معادله را منهای قبلی اش کنیم ...دستگاه سه معادله سه مجهول باید حل کنید که راه زیاد داره مثلا در روش زیر مقدار c رو از معادله اولی در بقیه جاگذاری کردین تا به دستگاه دو معادله دو مجهول برسید :

یا راه زیر :

در این روش شما معادله ها رو دو تا دوتا در نظر میگیرید و از هر جفت یک متغیر حذف میکنید به دو معادله دیگه میرسید و دستگاه دو معادله دو مجهول حل میکنید.دستگاه دو معادله دو مجهول هم حل کنید بعد با جاگذاری مقادیر در معادلات سایر جواب ها پیدا میشن ...
-

سلام خسته نباشید بچه ها
از اون قسمتی که میگه :هر معادله را منهای قبلی اش کنیم ...پرستو بابایی سلام دوست عزیز وقتت بخیر من راجب آلاخونه و نحوه کار با اون یک سری سوال داشتم میتونم از شما بپرسم؟
-
پرستو بابایی سلام دوست عزیز وقتت بخیر من راجب آلاخونه و نحوه کار با اون یک سری سوال داشتم میتونم از شما بپرسم؟
@سارا-خوش-نژاد
سلام شبتون بخیر امیدوارم امیدوارم که حالت خوب باشه
بله چرا که نه ،می تونید بپرسید -
دستگاه سه معادله سه مجهول باید حل کنید که راه زیاد داره مثلا در روش زیر مقدار c رو از معادله اولی در بقیه جاگذاری کردین تا به دستگاه دو معادله دو مجهول برسید :

یا راه زیر :

در این روش شما معادله ها رو دو تا دوتا در نظر میگیرید و از هر جفت یک متغیر حذف میکنید به دو معادله دیگه میرسید و دستگاه دو معادله دو مجهول حل میکنید.دستگاه دو معادله دو مجهول هم حل کنید بعد با جاگذاری مقادیر در معادلات سایر جواب ها پیدا میشن ...
Matin 2
خیلی مچکرم ،لطف کردید 🌹 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
@سارا-خوش-نژاد
سلام شبتون بخیر امیدوارم امیدوارم که حالت خوب باشه
بله چرا که نه ،می تونید بپرسیدپرستو بابایی ممنونم
در جلسات رفع اشکال چطوری میتونم سوالم رو لاریجانی و متوجه جواب استاد بشم؟ -
پرستو بابایی ممنونم
در جلسات رفع اشکال چطوری میتونم سوالم رو لاریجانی و متوجه جواب استاد بشم؟@سارا-خوش-نژاد
الان بهتون میگم که چیکار کنید ... -
پرستو بابایی ممنونم
در جلسات رفع اشکال چطوری میتونم سوالم رو لاریجانی و متوجه جواب استاد بشم؟@سارا-خوش-نژاد

الان متاسفانه این تاپیک قفل شده و نمی تونید چیزی رو بفرستید -
پرستو بابایی ممنونم

-
@سارا-خوش-نژاد

پرستو بابایی

از طریق اون قسمتی که با کادر صورتی مشخص کردم می تونید عکس ،فایل ،کلیپ و یا هر چیز دیگه ای رو بارگذاری کنید -
پرستو بابایی

از طریق اون قسمتی که با کادر صورتی مشخص کردم می تونید عکس ،فایل ،کلیپ و یا هر چیز دیگه ای رو بارگذاری کنیدپرستو بابایی

از این قسمت هم می تونید استفاده کنید .البته من تا حالا نتونستم عکس ها رو از طریق این قسمت بارگذاری کنم .
توی این قسمت ( البته تا اونجایی که من می دونم )می تونید تایپ کنید -
پرستو بابایی

از این قسمت هم می تونید استفاده کنید .البته من تا حالا نتونستم عکس ها رو از طریق این قسمت بارگذاری کنم .
توی این قسمت ( البته تا اونجایی که من می دونم )می تونید تایپ کنیدپرستو بابایی

از این قسمت هم می تونید پیام ها رو دریافت کنید و متوجه بشید که به سوالتون جواب داده شده یا خیر -
@سارا-خوش-نژاد
الان بهتون میگم که چیکار کنید ...پرستو بابایی خیلی خیلی ممنونممم عزیزم لطف کردی:rose:
-
پرستو بابایی خیلی خیلی ممنونممم عزیزم لطف کردی:rose:
@سارا-خوش-نژاد
خواهش می کنم ☺️🧡