زیست دونی
-
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi ت کتاب گفته شده ک کدوما ندارن؟؟
RBC، سلولای مرده پوست،سلولای لوله غربالی، سلولای بافت اسکلرانشیم! بازم فک کنم باشه ولی فعلا همینا در خاطرمه
-
@dr-bernosi جایگاه پایان رونویسی UGA&UAA&UAGهستن منظور استاد رحیمی از تک نوکلئوتیدی بودن جایگاه پایان رونویسی چی؟؟
-
خود کتابه خب! اینا رو حتما باید بلد بود! خیلی از تستا با همین نکته ها راحت حل میشه!
-
@f_ssu خب استاد گفتن یک یا چند نکلئوتیدی پس میتونه یکی دو تا یا سه تا از این رمزهای سه تایی کنار هم قرار بگیره درسته
@dr-lila نه دیگه هر نوکلئوتید سه حرف داره
-
@f_ssu خب استاد گفتن یک یا چند نکلئوتیدی پس میتونه یکی دو تا یا سه تا از این رمزهای سه تایی کنار هم قرار بگیره درسته
دی وی دیهای ایشون رو که نگاه نکردم
اما چیزی که خوندم
این هست که مثلا وقتی یک کدون AUG داریم حتما به معنای کدون آغاز نیستش
این هم همینطور -
-
@f_ssu تو کتابه؟؟
-
@f_ssu البته پیشو خیلی وقته نخوندم یه جاهاییش یادم رفته
-
-
@f_ssu تو کتابه؟؟
-
@اسمان-ابی خب منم همینو میگم یک نکلئوتید س تا حرف داره ک میتونه یک یا دو یا سه نکلئوتید س حرفی کنار هم قرار بگیره درسته؟؟
@اسمان-ابی خب منم همینو میگم یک نکلئوتید س تا حرف داره ک میتونه یک یا دو یا سه نکلئوتید س حرفی کنار هم قرار بگیره درسته؟؟
یک نوکلئوتید ۳ حرفیه
اما ممکنه یک رمزی نباشه!
همیشه هم همینطوره که نوکلئوتیدهای ۳ حرفی کنار هم هستن! -
@dr-lila الان منظورتون تو پایانه؟
-
خود کتابه خب! اینا رو حتما باید بلد بود! خیلی از تستا با همین نکته ها راحت حل میشه!
-
@dr-bernosi حس میکنم جزوه های شما کامل کامل میشه جزوه هارو بزارید ماهم استفاده کنیم راسی خلاصه ها و حاشیه نویسی ب کجا رسید
@dr-lila اصن منظورتونو نمیفهمم خوب همه جا که سه حرفیه
-
@dr-bernosi حس میکنم جزوه های شما کامل کامل میشه جزوه هارو بزارید ماهم استفاده کنیم راسی خلاصه ها و حاشیه نویسی ب کجا رسید
بابا خدایی اونی که میبینین سومین باریه که من مارک میکنم و خلاصه میکنم! پشت اونی که شما میبینین خیلی بیشتر زمان گذاشتم ولی دارم پیش میارم میذارم یواش یواش
-
@dr-lila الان منظورتون تو پایانه؟
-
بابا خدایی اونی که میبینین سومین باریه که من مارک میکنم و خلاصه میکنم! پشت اونی که شما میبینین خیلی بیشتر زمان گذاشتم ولی دارم پیش میارم میذارم یواش یواش