زیست دونی
-
@dr-bernosi حس میکنم جزوه های شما کامل کامل میشه جزوه هارو بزارید ماهم استفاده کنیم راسی خلاصه ها و حاشیه نویسی ب کجا رسید
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi حس میکنم جزوه های شما کامل کامل میشه جزوه هارو بزارید ماهم استفاده کنیم راسی خلاصه ها و حاشیه نویسی ب کجا رسید
بابا خدایی اونی که میبینین سومین باریه که من مارک میکنم و خلاصه میکنم! پشت اونی که شما میبینین خیلی بیشتر زمان گذاشتم ولی دارم پیش میارم میذارم یواش یواش
-
@dr-lila الان منظورتون تو پایانه؟
-
بابا خدایی اونی که میبینین سومین باریه که من مارک میکنم و خلاصه میکنم! پشت اونی که شما میبینین خیلی بیشتر زمان گذاشتم ولی دارم پیش میارم میذارم یواش یواش
-
@f_ssu چراا خود استاد میگه نوکلئوتید
نوکلئیک اسید هست
توی کتاب هم هست
نوکلئوتید ها مثل A...C...G.. و ... کنارهم قرار میگیرن و رمزهای یک نوکلئیک اسید رو درست میکنن -
@f_ssu چراا خود استاد میگه نوکلئوتید
نوکلئیک اسید هست
توی کتاب هم هست
نوکلئوتید ها مثل A...C...G.. و ... کنارهم قرار میگیرن و رمزهای یک نوکلئیک اسید رو درست میکنن -
ها راستی کیتینو که کتاب میگه پلیمره تو یه تست دیدم گفته بود مونومرش گلوکز نیس درسته؟؟؟
-
@f_ssu نکلئوتید اسید منظور DNA&RNAهس ولی ما داریم مونومر اونا یعنی نوکلئوتیدی برسی میکنیم
بله بله
-
ها راستی کیتینو که کتاب میگه پلیمره تو یه تست دیدم گفته بود مونومرش گلوکز نیس درسته؟؟؟
-
-
@اسمان-ابی کیتین فقط گفتن یک پلی ساکارید ... استحکامی
توی دیواره هست
بازهم
صاحب تاپیک
@Dr-Bernosi
شاید بیشتر بدونن@f_ssu اره اصن راس میگی وقتی کتاب چیزی نگفته به ما چه اصن
تستای تالیفی این مشکلا رو داره -
@اسمان-ابی کیتین فقط گفتن یک پلی ساکارید ... استحکامی
توی دیواره هست
بازهم
صاحب تاپیک