امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
نمیدونم چیکار کنم.
-
سلاام دوستان عزیز
من یه مشکل اساسی دارم اونم اینکه نتونستم 8مرداد ثبت نام کنم و تازه حدودا دو هفته میشه ثبت نام کردم یعنی 8 شهریور
مشکل اینجاست من این دوهفته رو خوندم ولی چون برای کارای اربعین میرفتم بیرون بعضی از روزهام سوخت،حالا به برنامه 8 مردادی ها نرسیدم و قراره هفته آینده عازم کربلا بشیم
به نظرتون بمونم از اول مهر با بچه های مهر شروع کنم؟آخه میترسم عقب بیوفتم.
گفتن راه ابریشم پرو برنامه رو اختصاصی برای هرکسی میچینه به چه صورت هست؟
و اینکه لطفا لطفا بچه هایی که از8 مرداد شروع کردن بگن الان تا کجا پیش رفتن؟ -
Mohadese Shahpar دو هفته تا مهر مونده دیگه این دو هفته برنامه خاصی نمیتونی انجام بدی فقط به نظر من اگه تو درسی مشکل داری از الان یه ذره خودت بخون تا آلا واسه مهر برنامه بده
-
@mahdi-najafi-2 آخه میخوام برم مسافرت
-
Mohadese Shahpar سلام شب بخیر
با خیال راحت مسافرتت برو و از مهر باقدرت شروع کن
مارم دعا کن رفتی کربلا 🥺 -
Reza Dolatsha اگه تونستی تا هفته آینده که انشالا حرکت میکنید ، پیشخونی کن درسی مثل زیست رو یا اگه پایه مشکل دارین کار کنین
-
Reza Dolatsha خیلی ممنونممم
ان شاءالله اگر لایق باشم چشم -
Reza Dolatsha قسمت پیله های هر درس رو تموم کردم، به نظرتون کافیه؟
-
Mohadese Shahpar مهم نیست برنامه تابستون دست گرمی بود چیزی رو از دست ندادین.
برنامه اصلی از مهرماه شروع میشه. -
Mohadese Shahpar سلام
بله از مهر شروع کنید بهتره ، ولی خوب طبیعتا هر چی درس بخونید بهتر ولی طبق برنامه خودتون از مهر با برنامه ابریشمیا پیش برید
التماس دعا -
Mohadese Shahpar خیلی هم خوبه آماده باش برای شروع فرسنگ ها ...
-
@mahdi-najafi-2 واقعاااا؟
خداروشکررر الان خیالم راحت تر شد ممنونم -
@Ali-Tajik-1 سپاسگزارم
محتاجیم به دعا -
Reza Dolatsha خیلی ممنونم بابت پاسخگوییتون
-
سلامم برنامه اصلی که از مهر شروع میشه از 1مهر شروع میشه؟الاخودش برنامه میده چند روز قبل؟
-
Negin Dashti سلام بله از یک مهر شروع میشه،بله احتمالا برنامه بدن قبلش
-
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to Mohadese Shahpar on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohadese Shahpar به نظر شما برای راه ابریشمی هایی که مدرسه هم میرن برنامه میدن ؟