Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انگيزه
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

انگيزه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
4.3k دیدگاه‌ها 542 کاربران 265.3k بازدیدها 468 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده

برای کشتی های بی حرکت ، موج ها تصمیم می گیرن

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • M.anM آفلاین
      M.anM آفلاین
      M.an
      مدیر
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

اگه داری مثبت فکر می کنی لایق مثبت فکر کردنی (:

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • M آفلاین
        M آفلاین
        mrz

0_1508705140746_1924615082.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • M.anM آفلاین
          M.anM آفلاین
          M.an
          مدیر

دکتر احمد حلت:
          امیروالای خوبم!
          یکی از بزرگترین اشتباه آدم‌ها این است که گمان میکنند فردا وجود دارد .
          شاید دلیلش تقویم‌ها و سررسیدها باشند که تا آغاز سال بعد جای خالی کنار گذاشته‌اند . اما حقیقت این است که چیزی به نام فردا وجود ندارد . در واقع هرچه هست همیشه یک الان و یک همین جاست .
          والای من!
          ما فردا را در الان‌هایمان می‌سازیم و هنگام ساختن، خودمان هم ساخته می‌شویم و به چیز جدیدتری تبدیل می‌شویم . در واقع با تلاش برای ساختن چیزهاست که ما رشد می‌کنیم و استعدادهای پنهان و آشکار نشده وجودمان را کشف می‌کنیم .
          اگر همین قدر بدانی که فردا هرگز وجود نداشته و هرچه هست یک اکنون جاودانه و همیشگی است،مطمئن باش بخش زیادی از ترس‌هایی که نسبت به آینده داری از بین خواهد رفت .
          امتحان کن دلبندم! من عمری است که در اکنون جاودانه زندگی می‌کنم و از تلاش پایان‌ناپذیر در الآنِ ابدی سرشار از شادی و خوشبختی هستم . آرزویم این است که الآن‌های تو سرشار از شادی و رضایتمندی باشد .
          📚دلنوشته احمد به امیروالا
          ❌➕

ShameS الهه 2ا 2 پاسخ آخرین پاسخ
          8
          • M.anM M.an

دکتر احمد حلت:
            امیروالای خوبم!
            یکی از بزرگترین اشتباه آدم‌ها این است که گمان میکنند فردا وجود دارد .
            شاید دلیلش تقویم‌ها و سررسیدها باشند که تا آغاز سال بعد جای خالی کنار گذاشته‌اند . اما حقیقت این است که چیزی به نام فردا وجود ندارد . در واقع هرچه هست همیشه یک الان و یک همین جاست .
            والای من!
            ما فردا را در الان‌هایمان می‌سازیم و هنگام ساختن، خودمان هم ساخته می‌شویم و به چیز جدیدتری تبدیل می‌شویم . در واقع با تلاش برای ساختن چیزهاست که ما رشد می‌کنیم و استعدادهای پنهان و آشکار نشده وجودمان را کشف می‌کنیم .
            اگر همین قدر بدانی که فردا هرگز وجود نداشته و هرچه هست یک اکنون جاودانه و همیشگی است،مطمئن باش بخش زیادی از ترس‌هایی که نسبت به آینده داری از بین خواهد رفت .
            امتحان کن دلبندم! من عمری است که در اکنون جاودانه زندگی می‌کنم و از تلاش پایان‌ناپذیر در الآنِ ابدی سرشار از شادی و خوشبختی هستم . آرزویم این است که الآن‌های تو سرشار از شادی و رضایتمندی باشد .
            📚دلنوشته احمد به امیروالا
            ❌➕

ShameS آفلاین
            ShameS آفلاین
            Shame

@m-an چه قدر حرفای خوبی میذارین شما.....هم عکس هم حرف

هیچ کس کامل نیست حتی خود تو

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • M آفلاین
              M آفلاین
              mrz

0_1509120407280_257725620.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • M.anM آفلاین
                M.anM آفلاین
                M.an
                مدیر
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

دکتر احمد حلت:

💎توجه و تمرکز تو بزرگترین سرمایه وجود توست!
                امیروالای خوبم!
                می‌خواهم در مورد بزرگترین سرمایه‌ای که در وجود هر انسانی از جمله من و تو وجود دارد صحبت کنم . این سرمایه نیروی توجه و تمرکز ما روی پدیده‌هاست . ما در واقع با توجه کردن به چیزها به آن‌ها جان می‌بخشیم و زنده‌شان می‌کنیم . اصولا به هرچیزی توجه کنیم،چه یک پدیده درونی مثل فکر و احساس و چه یک موضوع بیرونی در حقیقت با همین توجه کردن به آن جان می‌بخشیم و به این پدیده‌های وابسته اجازه می‌دهیم که در دنیای ما واقعی شوند و به حساب آیند . خوب که تامل کنی می‌فهمی که بسیاری اوقات چیزی عملا وجود ندارد و این ما هستیم که با فکر کردن و متوجه آن‌ها شدن، آن‌ها را واقعی میکنیم .
                من خودم در زندگی همیشه سمت توجه و نقطه تمرکزم را روی چیزهایی قرار داده‌ام که خودم هشیارانه انتخاب کرده‌ام . هروقت هم که اراده کرده‌ام بدون هیچ تقلایی نورافکن تمرکزم را روی موضوعی دیگر انداخته‌ام . با این کار فقط به چیزهایی در زندگی‌ام اجازه جان گرفتن داده‌ام که خودم انتخاب‌شان کرده‌ام . توصیه پدرت احمد را آویزه گوش خود ساز و تو هم کنترل کامل جهت توجه و سمت تمرکز خودت را در اختیار بگیر ‌. خواهی دید بسیاری از چیزهایی که بقیه هولناک و عبور نکردنی می‌بینند،برای تو اساسا وجود ندارد .

📚دلنوشته
                احمد به امیروالا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • Dr.SaraaaD آفلاین
                  Dr.SaraaaD آفلاین
                  Dr.Saraaa

آموختن آسان نیست! خستگی هرآن در کمین است. آزرده می‌شوی،احساس شکست میکنی. شک می‌کنی که رهاکنی و بگذری. می‌خواهی برکناره روی و وانمود کنی که اتفاقی نیافتاده. اما نه! تو بازنده نیستی که یک مبارزی! پیش از آنکه برنده باشیم باید بازنده باشیم. باید گاه بگرییم تا بتوانیم روزی بخندیم. باید ازرده باشیم تا روزی توانمند باشیم. اگر پیوسته بکوشی و ایمان داشته باشی، در پایان،پیروزی ازآن تو خواهد بود! ‏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • M.anM آفلاین
                    M.anM آفلاین
                    M.an
                    مدیر

دکتر احمد حلت:

هیچ نتیجه‌ای بی‌ارزش نیست!
                    اگر کاری انجام می‌دهی و نتیجه‌اش آن چیزی نیست که انتظار داشتی، معنایش این نیست که آنچه حاصل شده الزاما بی‌فایده است یا اینکه از آنچه انتظار داشتی کم ارزش‌تر است .
                    هر اتفاقی در قد و قواره خودش ارزشمند است و خوب که دقت کنی می‌بینی تک‌تک اتفاقات زندگی‌ات در دل خود درس‌های گران‌بهایی برای اتفاقات بعدی زندگی به همراه دارد .

📚دلنوشته احمد به امیر والا
                    ❌➕

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    5
                    • M.anM آفلاین
                      M.anM آفلاین
                      M.an
                      مدیر

دکتر احمد حلت:
                      💎دلواپسی بی‌فایده را با عمل مفید و موثر جایگزین کن!

امیروالایم!
                      در زندگی هرگز غصه نخور!هروقت دیدی اتفاق ناگواری رخ داده است پاشو و کاری انجام بده!هرکاری که می‌خواهد باشد، حتی دویدن و ورزش کردن بهتر از غصه خوردن و دلواپسی بی‌فایده است .
                      بدان همه آن‌ها که به خاطر مشکلات ما مدعی دلواپسی‌اند و اظهار دل نگرانی می‌کنند و هر روز منت می‌گذارند که به خاطر ما شب‌های متمادی بیدارخوابی کشیده‌اند ،این افراد دقیقا همان کسانی هستند که به وقت ضرورت هرگز به ما کمک عملی نمی‌کنند و با همین دلواپسی‌های بی‌فایدشان اغلب بر مشکلاتمان هم می‌افزایند . این غصه خوران متوهم با پرداختن ذهنی به مشکلات نه تنها گره‌ای از کار ما باز نمی‌کنند بلکه با جان بخشیدن به تفکرات حاشیه‌ای،بسیاری مواقع برای ما مشکلات بی‌ربط جدیدی هم اضافه می‌کنند .
                      امیروالای خوبم!
                      به عنوان یک اصل کلی ، هر وقت دیدی دلواپسی می‌خواهد وجود تو را فرا گیرد ،بدان که وقت عمل فرا رسیده است . فورا از جا بلند شو و کاری انجام بده! خواهی دید که نگرانی و اضطراب بلافاصله از تو فاصله می‌گیرد .

📚دل‌نوشته احمد به امیروالا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      5
                      • DrrrrD آفلاین
                        DrrrrD آفلاین
                        Drrrr
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Drrrr انجام شده

هدف یعنی
                        ه:هرچه
                        د : دارم
                        ف:فدا کنم

هرچه دارم فدا کنم

بدهکارم به دستایی که زد تو صورتم تا من بفهمم معنی دستای زحمتکش چیه
                        پدر :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        6
                        • M.anM آفلاین
                          M.anM آفلاین
                          M.an
                          مدیر

دکتر احمد حلت:
                          💎به احتمال وقوع پدیده‌ها وزن بده!

امیروالاجان!
                          سال‌های نوجوانی عاشق ریاضی بودم . بعدها عاشق آمار و احتمالات شدم و این عشق را هنوز هم در سینه حفظ می‌کنم .
                          موفقیت در زندگی یک پدیده آماری است . مجموعه‌ای است از بی‌شمار پدیده با احتمال وقوع‌های متفاوت که در کنار هم می‌‌توانند موفقیت لحظه‌ای یک فرد را در مسیر زندگی‌اش مشخص سازند .
                          بسیاری از افراد کاملا موفق را دیده‌ام که به یکباره به خاطر وقوع حادثه‌ای که اصلا پیش‌بینی نمی‌کردند به خاک سیاه نشستند . شاگرد ممتازهایی را می‌شناسم که صبح امتحان کنکور دچار مسمومیت شدند و غروب وقتی چشم باز کردند متوجه شدند باید یکسال دیگر پشت کنکور بمانند .
                          امیروالای دلم!
                          سعی کن هر وقت فرصتی نصیبت شد ، برای تک‌تک پدیده‌هایی که ممکن است در مسیر زندگی‌ات رخ دهند یک وزن و درصد وقوع تعیین کنی . وقتی چنین کنی ، زودتر از بقیه متوجه احتمال وقوع مصیبت‌ها یا آشکار شدن فرصت‌ها می‌شوی . می‌توانی با بیمه کردن و مواظبت از داشتنی‌هایت ، کمترین آسیب‌ها و بیشترین سودها را بدست آوری .
                          دلیل موفقیت بسیاری از آدم‌های بزرگ این است که در مواقع بحرانی ، واکنش‌هایشان حساب‌شده‌تر و موثرتر است .دلیلش چیزی جز نگاه احتمالاتی آنها به زندگی نیست .

📚دل‌نوشته احمد به امیروالا
                          ❌➕

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • AyliA آفلاین
                            AyliA آفلاین
                            Ayli

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟
                            گفت:کنار دریا،مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود
                            اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید...
                            پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد
                            اینطوری پای خود را گچ گرفت
                            فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...
                            به خودت نگاه کنی خداشناس می شوی
                            مغرور نشوید...
                            وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،
                            وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.
                            شرایط به مرور زمان تغییر میکند.
                            هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.
                            شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان ازشما قدرمندتر است.
                            یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!
                            پس خوب باشیم و خوبی کنیم

✍دکتر, "جون" یه انسان به درس خوندن الان تو بستگی داره!
                            نگو که "حس"ش نیست...
                            مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            6
                            • AyliA آفلاین
                              AyliA آفلاین
                              Ayli

چند اصل مهم موفقیت کنکور 97
                              👇🏻🎉👇🏻

۱_قدم اول رو محکم بردار و منتظر موقعیتی بهتر از امروز نباش

۲-هیچ وقت بهانه نیار حتی برای خودت

۳_همیشه بهترین خودت رو نشون بده در زمان حال

۴_در حال زندگی کن نه در گذشته ناکام نه در آینده مبهم

۵_از هدفت قله نساز بلکه اون واضح و شفاف ببین و قدم به قدم بهش نزدیک شو

۶-کامل گرایی (یا همه یا هیچ ) رو کنار بذار

۷-همیشه امید داشته باش_ همیشه ... همیشه

۸-و همیشه در نظر داشته باش که زیبای صدای رود خونه به خاطر برخورد با سنگ هاست پس از سختی ها گله نکن

۹-هر وقت دیدی خیلی سخت میگذره بدون در مسیر درستی چون فقط ماهی مرده جهت موافق آب حرکت می‌ کنه.

نگو که "حس"ش نیست...
                              مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              6
                              • AyliA آفلاین
                                AyliA آفلاین
                                Ayli

#موفقيت_كنكور

کنار نشین و منتظر نمون که زندگیت تغییر کنه! تو بايد تغییر دهنده ى آیندت باشی...
                                اگه تو قدمى برای اینکه زندگیت متفاوت بشه برنداری، چطور میتونى انتظار تغییر داشته باشی؟؟؟🤔

🔹تو سطل آشغال گذشته، دائم به این فکر نکن که چه روزایی رو از دست دادی و ديگه گذشتت نشخوار نكن😞

رفيق روزت رو با مرور افکار گذشته خراب نکن، حتي اگر خوب نبودي و خوب نخواندي و .... اما از الان خوده واقعيت نشون بده و به همه ثابت كن كه كي هستي و چه كاراي بزرگي از دستت بر مياد.

اگر تو با بند بند وجود و سلول سلول بدنت هدف بخواي و براي اون هر ثانيه بجوشي و آروم و قرار نداشته باشي ، اونوقت ديگه #مسير جزئي جدايي ناپذير از وجودت ميشه كه تو رو هر لحظه تو رو به #هدف نزديك تر ميكنه🐣

تو تغيير كن ، بيشتر از يكنفر باش و چند برابر آدم بي روح قبلي (خود گذشته) كار كن تا معجزه ببيني🌈

فردا رو طوری بساز که دیروزت در مقابلش زانو بزنه😉

‏🥇 هر لحظه ات غرق شادي مسير😁

نگو که "حس"ش نیست...
                                مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5
                                • AyliA آفلاین
                                  AyliA آفلاین
                                  Ayli

#پندنامه

🎯مورچه و مگس

(زمان تقریبی مطالعه1دقیقه)

🔍در یک زمانی،یک مورچه و یک مگس بر سر اینکه کدامیک مهمتر می باشند،با هم بحث می کردند.🔎

مگس گفت:

" مورچه! چه فکری می کنی؟ تو چطور خودت را با من مقایسه می کنی؟به من نگاه کن! تو سخت کار می کنی ولی من با دانایی و ثروت زندگی می کنم. من بداخل معابد پرواز می کنم و هدایا را مزه می کنم. من می توانم بر روی تاج شاه بنشینم و پیشانی ملکه را ببوسم. من کار نمی کنم،اما بهترین زندگی را دارم."

مورچه پاسخ داد:

" مغرور نباش! همواره وقتی که وارد معابد می شوی از تو بدشان می آید.تو خیلی زود مجبوری از روی تاج شاه و پیشانی ملکه برخیزی.تو هیچ چیز برای مواقعی که مشکل داری و نمی توانی پرواز کنی،نداری. در زمستانها، از پهن گاوها خودت را سیر می کنی. به من نگاه کن! من سخت کار می کنم و انباری از غله را برای ☃️فصل زمستان جمع می کنم. بعدا، وقتی که تو در سرما می لرزی،من در خانه گرم و دنجم،راحت هستم. من برای هر فصل سال ،آمادگی دارم و تو فقط لاف می زنی!

🔑نتیجه: عمل کنید.... حرف رو همه میتونن بزنن....

نگو که "حس"ش نیست...
                                  مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • AyliA آفلاین
                                    AyliA آفلاین
                                    Ayli

‼️۵ عادت تضمینی که شکست در کنکور را حتمی می کند‼️

1⃣ عدم برنامه ریزی🤐

🔴لازم نیست برنامه ی شما بی نقص باشد👍🏻در دنیای واقعی به جای کمال گرا ها، از کسانی قدردانی می شود که کاری انجام می دهند💪🏻

2⃣ترس از امتحان کردن😰

🔴وین گرتزکی به بهترین نحو ممکن این موضوع را بیان کرده است: «شما صد درصدِ فرصت هایی که با بی تفاوتی از کنارشان عبور می کنید را از دست می دهید».

🔵به قول تونی رابینز: «مهم نیست چقدر اشتباه کنید، یا سرعت پیشرفتتان چقدر کند باشد، با این همه باز هم از همه ی کسانی که هیچ تلاشی نمی کنند جلوتر هستید»😊

3⃣نا امیدی زودهنگام😱

🔴تا وقتی بعد از هر شکست بتوان کنشگرانه به تلاش ادامه داد نمی توان نام اتفاقی که افتاده را شکست گذاشت.💪🏻

4⃣باور نداشتن🤔

🔴اگر به کاری که انجام می دهید باور نداشته باشید، بالاخره در برهه ای آن را رها خواهید کرد.باور داشته باشید که میتونی شما اشرف مخلوقاتید👏🏻👏🏻

5⃣بهانه تراشی🙄

🔴 معنای این بهانه تراشی ها به زبان ساده این است که کنترل اوضاع در دست شما نیست. اما در واقع تنها کسی در جهان که کنترل کامل اقدامات و تصمیم های شما را در اختیار دارد، خود شما هستید؛ بهانه تراشی و توجیه این تعلل ها، توان فردی شما را تحلیل می برد.

🔵علت این بهانه تراشی، ترس از ناشناخته هاست. بقیه نیز از تغییر، طرد شدن و خجالت ناشی از آن می ترسند. ترس، شما را در محدوده ی آسایشتان محبوس می کند؛ جایی که هیچ اتفاق خارق العاده ای در آن نخواهد افتاد. اگر یاد بگیرید چگونه تمام نشانه های ترس را از زندگی تان حذف کنید، می توانید بهانه تراشی را متوقف کنید. 👍🏻

نگو که "حس"ش نیست...
                                    مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • AyliA آفلاین
                                      AyliA آفلاین
                                      Ayli

متن جایگزین

نگو که "حس"ش نیست...
                                      مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • AyliA آفلاین
                                        AyliA آفلاین
                                        Ayli

موفقیت یعنی :
                                        اشتباه کن 😵
                                        شکست بخور 😣
                                        خورد شو😖
                                        ولی ی روزی خودتو نشون بده 😎😊
                                        آره ، تو حق اشتباه کردن داری
                                        اما
                                        واسه بزرگ شدن
                                        رشد کردن
                                        کسب مهارت
                                        تا اینکه ی روزی عااااااالی بشی 💪
                                        و شگفت زده کنی دنیایی رو ...😱😮
                                        پس برو جلو و نترس
                                        اشتباه کن
                                        ولی ازشون درس بگیر ...
                                        تو تنها نیستی 😍😍
                                        بجنگ قوووی ترررررر
                                        آفرین به تو که با اراده ای 👏👏
                                        باور دارم که موفق میشی

نگو که "حس"ش نیست...
                                        مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • AyliA آفلاین
                                          AyliA آفلاین
                                          Ayli

خودت رو دست کم نگیر رفیق✌😊

دنیای پیرامون ما پر شده از آدم هایی که خودشون رو دست کم میگیرن، آدم هایی که عادت کردن به روزمرگی
                                          آدم هایی که همیشه راضی بودند، راضی هستند و راضی خواهند بود!

آدم هایی که حتی از فکر کردن به زندگی مورد علاقشون ترس دارن. آدم هایی که با یه زندگی ساده، با روابط معمولی و سرد و با هر چیزی که سر راهشون قرار میگیره، مشکل ندارن و راحت با هر شرایطی و هر محدودیتی کنار میان. همون کسایی که معتقدن که زندگی خوب برای از ما بهترونه!

کنکوری هایی هم هستن که میگن رشته و دانشگاه خوب ماله بچه پولداراست مارو چه به این حرفا😒

مهم ترین هدف از زندگی کردن برای هر انسانی تلاش و تقلا کردن برای رسیدن به خواسته های قلبی خودش هست.
                                          خواسته هایی که با به دست آوردن اون ها احساس خوبی دارن،
                                          احساس مهم بودن،
                                          احساس وجود داشتن،
                                          احساس داشتن اراده برای به دست آوردن یک زندگی خوب

زندگی کردن بهتر تر از اون چیزیه ک فکرش رو میکنیم. باید یاد بگیریم که همیشه برای بهترین ها بجنگیم
                                          هیچکس قرار نیست جای شخصه دیگه ای رو تو این دنیا اشغال کنه.

اگر آرزویی داری،
                                          اگر با فکر کردن و تجسم کردن شرایطی خاص، نهایت لذت رو تجربه میکنی،
                                          شک نکن که توانایی رسیدن به اون رو داشتی✌

فقط،
                                          کم کاری های خودت رو به زمان و زمین و شانس ربط نده
                                          همه چیز تویی😉
                                          با تمام قدرت به سمت هدفت حرکت کن😊

نگو که "حس"ش نیست...
                                          مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 35
                                          • 36
                                          • 37
                                          • 38
                                          • 39
                                          • 217
                                          • 218
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه