فیزیک دهم ویدیو ۱۷اقای یاری
-
سلام من یه سوال دارم توی یکی از تست های که تو این ویدیو حل میکردید(همونی که مکعب با ضلعa تبدیل شده بود به استوانهای با شعاع a) شما گفتید چون جنس یکیه چگالی ثابته چرا اینژوریه؟آخه حجمشون که یکی نیست چرا چگالی ثابته؟در واقع جنس یکی بودنی چگالی هم ثابته؟
-
سلام من یه سوال دارم توی یکی از تست های که تو این ویدیو حل میکردید(همونی که مکعب با ضلعa تبدیل شده بود به استوانهای با شعاع a) شما گفتید چون جنس یکیه چگالی ثابته چرا اینژوریه؟آخه حجمشون که یکی نیست چرا چگالی ثابته؟در واقع جنس یکی بودنی چگالی هم ثابته؟
tynamhmwdy007 سلام
ببین این سوالت پایه ای ترین چیز تو چگالیه
نشون میده خوب یاد نگرفتی
دوباره بخون -
tynamhmwdy007 سلام مثلا چگالی آهن مشخصه خب الان شما اگر یک استوانه آهنی رو تبدیل کنی به مکعب آهنی چگالی آهن که نباید تغییر کنه !
حالا تو همین تغییر شکل اگر جرم تغییر نکنه حجم هم نباید تغییر کنه اگر جرم تغییر کرد حجم هم تغییر میکنه طوری که نسبتشون یعنی چگالی ثابت بمونه …