سوال سوال
-
سلام....کنکور دی ماه هست و راه ابریشم فیلم هاش خیلی زیادِ مدرسه هم که از چند روز دیگه شروع میشه و اینجوری زمان خییییلی کم هست و شاید تا دی نصف درسنامه سال ۱۲ هم تموم نشه چه برسه به تست و کل دوازدهم و ....
یک اینکه به نظر تون چیکار کنم؟
دواینکه بعد از دیدن فیلم های چاپار آدم به سطح خوبی برسه که بعد اش بره حل تست هارو نگاه کنه؟ منظورم اینه به دلیل وقت کم میتونم چاپار رو جایگزین فیلم های فرسنگ ها بکنم؟ -
سلام....کنکور دی ماه هست و راه ابریشم فیلم هاش خیلی زیادِ مدرسه هم که از چند روز دیگه شروع میشه و اینجوری زمان خییییلی کم هست و شاید تا دی نصف درسنامه سال ۱۲ هم تموم نشه چه برسه به تست و کل دوازدهم و ....
دواینکه بعد از دیدن فیلم های چاپار آدم به سطح خوبی برسه که بعد اش بره حل تست هارو نگاه کنه؟ منظورم اینه به دلیل وقت کم میتونم چاپار رو جایگزین فیلم های فرسنگ ها بکنم؟Alireze Babaie در سوال سوال گفته است:
دواینکه بعد از دیدن فیلم های چاپار آدم به سطح خوبی برسه که بعد اش بره حل تست هارو نگاه کنه؟ منظورم اینه به دلیل وقت کم میتونم چاپار رو جایگزین فیلم های فرسنگ ها بکنم؟سلام تاپیک میزنید به توجه به موضوع تاپیک تون گروه ها رو منشن کنید تا زودتر جواب بگیرید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
Alireze Babaie در سوال سوال گفته است:
دواینکه بعد از دیدن فیلم های چاپار آدم به سطح خوبی برسه که بعد اش بره حل تست هارو نگاه کنه؟ منظورم اینه به دلیل وقت کم میتونم چاپار رو جایگزین فیلم های فرسنگ ها بکنم؟سلام تاپیک میزنید به توجه به موضوع تاپیک تون گروه ها رو منشن کنید تا زودتر جواب بگیرید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402@sania-Andiravan
منون ولی من تقریبا تازه وارد انجمن شدم خیلی بلد نیستم تاپیک و این چیزا چیه و کار باهاش رو هنوز حرفه ای نیستم.. -
@sania-Andiravan
منون ولی من تقریبا تازه وارد انجمن شدم خیلی بلد نیستم تاپیک و این چیزا چیه و کار باهاش رو هنوز حرفه ای نیستم..Alireze Babaie در سوال سوال گفته است:
@sania-Andiravan
منون ولی من تقریبا تازه وارد انجمن شدم خیلی بلد نیستم تاپیک و این چیزا چیه و کار باهاش رو هنوز حرفه ای نیستم..خوش اومدید
قسمت راهنما الاخونه رو حتما مطالعه کنید -
دواینکه بعد از دیدن فیلم های چاپار آدم به سطح خوبی برسه که بعد اش بره حل تست هارو نگاه کنه؟ منظورم اینه به دلیل وقت کم میتونم چاپار رو جایگزین فیلم های فرسنگ ها بکنم؟Alireze Babaie سلام به نظر من بهتر هست که چاپار رو جایگزین فیلم های اصلی نکنی چاپار به صورت خلاصه وار هست و برای کسانی که یه دور مطالب رو یاد گرفتن و میخوان دوره کنن خوبه و برای کسایی که بخشی از درس رو جا موندن و نمی رسن.
ویدیو های اصلی رو برای آموزش کامل باید ببینی اینکه که فقط چاپار رو ببینی اصلا نه! -
دواینکه بعد از دیدن فیلم های چاپار آدم به سطح خوبی برسه که بعد اش بره حل تست هارو نگاه کنه؟ منظورم اینه به دلیل وقت کم میتونم چاپار رو جایگزین فیلم های فرسنگ ها بکنم؟ -
دواینکه بعد از دیدن فیلم های چاپار آدم به سطح خوبی برسه که بعد اش بره حل تست هارو نگاه کنه؟ منظورم اینه به دلیل وقت کم میتونم چاپار رو جایگزین فیلم های فرسنگ ها بکنم؟Alireze Babaie سلام من خودم مدرسه نمیرم به خاطر این موضوع چون راه ابریشم خیلی کامل و میتونه هم از لحاظ آموزشی هم تایم حتی از مدرسه بیشتر باشه.
ولی شما اگر میخوای مدرسه بری لازم نیست همه فیلم هارو مو به مو ببینی ، ببین کجارو تو مدرسه یاد نگرفتی یا اگر تستی از جزوه و تست های تسلط زدی و بلد نبودی بعاد برو فیلمشو ببین -
Alireze Babaie سلام من خودم مدرسه نمیرم به خاطر این موضوع چون راه ابریشم خیلی کامل و میتونه هم از لحاظ آموزشی هم تایم حتی از مدرسه بیشتر باشه.
ولی شما اگر میخوای مدرسه بری لازم نیست همه فیلم هارو مو به مو ببینی ، ببین کجارو تو مدرسه یاد نگرفتی یا اگر تستی از جزوه و تست های تسلط زدی و بلد نبودی بعاد برو فیلمشو ببینAmin Oveici
خب چطوری میشه مدرسه نرفت؟!!!!
گیر میدن کِ ....