سهمیه
-
@dr-lila
اره شاملت میشه
hossein king سهمیه 5 درصدی خیلی خوبه دوستم رتبه 17 منطقه سه شد با سهمیه 5 درصدیش
-
hossein king سهمیه 5 درصدی خیلی خوبه دوستم رتبه 17 منطقه سه شد با سهمیه 5 درصدیش
-
-
-
@dr-lila یکیشونم رتبه 63 منطقه سه شد
-
22ستاره ستارههههعععععععععع جون من بگو رتبه کل بدون سهمیشون چند بوده ک با ایثارگری ۵درصدی ت منطقه س این همه رتبشون خوب شده
-
-
رتبه کشوری 17هیه شد 49
-
@dr-lila در سهمیه گفته است:
22ستاره خوش بحالش چیا خونده ؟؟اونی ک ۱۷شده رتبش چند بود قبل سهمیه
اون کلا خیلی خر خون بود
یادمه کتابا رو بسته بود قبل عید و کتابا تست معمولی هم نمیخوند دیگه سر از کتابا المپیاد در اورده بود شیمی المپیادی میزد با فزیک
این دختره که 63 شد ها اینم مخ بود والان دندون تهرانه خواهرشم دندون پزشکی میخوند -
22ستاره خوش بحالش چیا خونده ؟؟اونی ک ۱۷شده رتبش چند بود قبل سهمیه
اون کلا خیلی خر خون بود
یادمه کتابا رو بسته بود قبل عید و کتابا تست معمولی هم نمیخوند دیگه سر از کتابا المپیاد در اورده بود شیمی المپیادی میزد با فزیک
این دختره که 63 شد ها اینم مخ بود والان دندون تهرانه خواهرشم دندون پزشکی میخوند -
22ستاره ستاره تو ک اینارو میگی من کلا ناامید میشم من اصلا مث اونا نخوندم وای خداااااا
نه بابا امید همیشه هست و بستگی به خود ادم داره همه چی انسان سرنوشتش رو خودش رقم میزنه من اینا دوستم بودن صمیمی بودیم باهم گفتم که رتبه ها زیر 100 سخته الان از صفر بخوای بیاری ولی میتونی هنوز هم رتبه زیر 1000 بیاری
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی