ویژگی مشترک همه یاخته ها
-
سلام دوستان
توی تستی برای پاسخنامش نوشته ویژگی مشترک همه یاخته ها اینه که اطلاعات لازم برای زندگیش درون مولکول یا مولکولهای دنای اون ذخیره میشه.
حالا سوال من اینه:
- یاخته هایی که هسته ندارن چی؟
- ایا توی گلبول قرمز که هسته نداره و بیشتر اندامک هاش رو از دست داده، میتوکندری یافت میشه؟
-
S SARA_ marked this topic as a question on
-
-
سلام دوستان
توی تستی برای پاسخنامش نوشته ویژگی مشترک همه یاخته ها اینه که اطلاعات لازم برای زندگیش درون مولکول یا مولکولهای دنای اون ذخیره میشه.
حالا سوال من اینه:
- ایا توی گلبول قرمز که هسته نداره و بیشتر اندامک هاش رو از دست داده، میتوکندری یافت میشه؟
@sara-83
سلام این یه عبارت کلی هستش و درستم هست خب همشون که زنده هستند دنا رو دارند حالا یکی میاد میمیره دنا از دست میده یا هستشو میندازه بیرون کارشو بهتر انجام بده دلیل نادرستی این عبارت نیست!اونا اوایل دنا داشتند ولی بعدا از دست دادندر مورد سوال دومتونم کتاب گفته هسته و بیشتر اندامک هاشو از دست داده و دقیق مسخص نکرده. میتوکندری هم جزو اون بیشتر هست یا نه ولی تستا میتوکندری هم از دست رفته حساب میکنن با اینکه کنکور زیاد روش مانور نمیده
-
@sara-83
سلام این یه عبارت کلی هستش و درستم هست خب همشون که زنده هستند دنا رو دارند حالا یکی میاد میمیره دنا از دست میده یا هستشو میندازه بیرون کارشو بهتر انجام بده دلیل نادرستی این عبارت نیست!اونا اوایل دنا داشتند ولی بعدا از دست دادندر مورد سوال دومتونم کتاب گفته هسته و بیشتر اندامک هاشو از دست داده و دقیق مسخص نکرده. میتوکندری هم جزو اون بیشتر هست یا نه ولی تستا میتوکندری هم از دست رفته حساب میکنن با اینکه کنکور زیاد روش مانور نمیده
-
@sara-83
خواهش میکنم -
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان
حالا سوال من اینه:
@sara-83
سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید
در جواب به سوال دومتون باید بگم که خیر میتوکندری ندارن (البته با توجه به گفته های استاد موقاری ؛که البته هر حرفی ایشون می زده من تا حالا ندیدم غلط باشه ،همیشه درست بوده )
گفته ایشون رو همین جا به همراه یه نکته دیگه بهتون میگم :گلبول های قرمز بالغ چون هسته ندارند +بیشتر اندامک هاشون رو از دست دادند:
پس میتوکندری هم ندارند
و اون نکته ای هم که می خواستم بگم اینه که چون نه هسته دارن نه میتوکندری؛ پس نه دنای هسته ای و نه دنای سیتوپلاسمی ندارنپس
نوکلئوتید هم در آن ها دیده نمی شود ( می تونیم پلیمری توی اون ها وجود نداره ،دیگه ریز تر از این وجود نداره 🙄😂) -
@sara-83
در جواب به سوال دومتون باید بگم که خیر میتوکندری ندارن (البته با توجه به گفته های استاد موقاری ؛که البته هر حرفی ایشون می زده من تا حالا ندیدم غلط باشه ،همیشه درست بوده )
گفته ایشون رو همین جا به همراه یه نکته دیگه بهتون میگم :گلبول های قرمز بالغ چون هسته ندارند +بیشتر اندامک هاشون رو از دست دادند:
پس میتوکندری هم ندارند
و اون نکته ای هم که می خواستم بگم اینه که چون نه هسته دارن نه میتوکندری؛ پس نه دنای هسته ای و نه دنای سیتوپلاسمی ندارنپس
نوکلئوتید هم در آن ها دیده نمی شود ( می تونیم پلیمری توی اون ها وجود نداره ،دیگه ریز تر از این وجود نداره 🙄😂)پرستو بابایی
نکتتون اشتباهه با احترام!
چون رناهایی با قدرت ماندگاری بالا در گلبول قرمز میمونن تا بتونه انزیم سازی و در حالت کلی پروتئین سازی بکنه پس هم پلی مر داره هم نوکلئوتید:)) وگرنه چجوری انزیم میسازه که تنفس بکنه؟؟ -
پرستو بابایی
نکتتون اشتباهه با احترام!
چون رناهایی با قدرت ماندگاری بالا در گلبول قرمز میمونن تا بتونه انزیم سازی و در حالت کلی پروتئین سازی بکنه پس هم پلی مر داره هم نوکلئوتید:)) وگرنه چجوری انزیم میسازه که تنفس بکنه؟؟Mo Xo
بله گفته شما درسته ممنونم که گفتید 😍.ممکن بود حتی توی کنکور ازش تست طرح بشه
این اولین باری بود که یه اشتباه از استاد دیدم 😶؛البته خودمم بهش توجهی نداشتم ! -
@sara-83
پس میتوکندری هم ندارند
نوکلئوتید هم در آن ها دیده نمی شود ( می تونیم پلیمری توی اون ها وجود نداره ،دیگه ریز تر از این وجود نداره 🙄😂)پرستو بابایی
پس با توجه به گفته Mo Xo اون نکته دیگه غلط میشه ..
فقط می تونم اینو بگم که میتوکندری ندارن -
Mo Xo
بله گفته شما درسته ممنونم که گفتید 😍.ممکن بود حتی توی کنکور ازش تست طرح بشه
این اولین باری بود که یه اشتباه از استاد دیدم 😶؛البته خودمم بهش توجهی نداشتم !پرستو بابایی
خواهش میکنم -
توی کلییپا آقای موقاری گفتن که گلبول های قرمز میتوکندریشون رو از دست میدن و تنفس بی هوازی دارن
-
توی کلییپا آقای موقاری گفتن که گلبول های قرمز میتوکندریشون رو از دست میدن و تنفس بی هوازی دارن
@erfan-f
تنفس بی هوازی با هوازی یه قسمت مشترک داره بنام گلیکولیز
در گلیکولیز شکست و ساختatp و..کلی کار انجام میشه که نیاز به انزیم داریم
انزیم پروتئینی هستش پس پلی مر دارع
پروتئین از روی چی ساخته شده؟رنا
انزیم چند بار مصرفه ولی دیگه همواره مصرف که نیست ی جایی نابود میشه پس گلبول قرمز که دو روز عمر میکنه از روز اول انزیماشو حفظ نکرده طی این دوروز بازم ساخته همه اینا نشون میده رناهایی با ماندگاری بالا هم بعد از از دست دادن هسته و بیشتر اندامکا در گلبول میمونه و ترجمه میشه!البته اگر مقصودتون ادامه بحث بود اینا بدردتون میخوره:)))
-
@erfan-f
تنفس بی هوازی با هوازی یه قسمت مشترک داره بنام گلیکولیز
در گلیکولیز شکست و ساختatp و..کلی کار انجام میشه که نیاز به انزیم داریم
انزیم پروتئینی هستش پس پلی مر دارع
پروتئین از روی چی ساخته شده؟رنا
انزیم چند بار مصرفه ولی دیگه همواره مصرف که نیست ی جایی نابود میشه پس گلبول قرمز که دو روز عمر میکنه از روز اول انزیماشو حفظ نکرده طی این دوروز بازم ساخته همه اینا نشون میده رناهایی با ماندگاری بالا هم بعد از از دست دادن هسته و بیشتر اندامکا در گلبول میمونه و ترجمه میشه!البته اگر مقصودتون ادامه بحث بود اینا بدردتون میخوره:)))
Mo Xo
نه من منظورم این نبود که پروتئین سازی نمی کنه چون همونجور که فرمودین برای قند کافت آنزیم میخواد تازه علاوه بر mRNA های با قابلیت ماندگای بالا که زیست ۱۲ گفته گلبول قزمز ریبوزوم هاش رو از دست نداده و rRNA های زیادی هم داره .ممنونم -
Mo Xo
نه من منظورم این نبود که پروتئین سازی نمی کنه چون همونجور که فرمودین برای قند کافت آنزیم میخواد تازه علاوه بر mRNA های با قابلیت ماندگای بالا که زیست ۱۲ گفته گلبول قزمز ریبوزوم هاش رو از دست نداده و rRNA های زیادی هم داره .ممنونم@erfan-f
نمیدونم فک کردم با دلایلم قانع نشدین گفتم توضیح بدم:)
خواهش میکنم🖤 -
این پست پاک شده!