انگيزه
-
خبرنگار بخش ورزشی روزنامه تایمز میگه : یک روز برای مصاحبه از محمد علی کلی به باشگاهش رفته بودم و مشغول تمرین دراز و نشست بود. منتظر بودم تا تمرینش تموم بشه تا سوالمو ازش بپرسم ، نیم ساعتی گذشت و در حالی که هنوز مشغول تمرین بود پرسیدم که چندتا دراز نشست رفته ، محمد علی جواب داد : تا وقتی درد نگیره نمیشمرم...
رفیق نگران این نباش که روزی چندتا تست میزنی یا باید چندتا بزنی ، سعی کن بهترین خودت باشی و تا وقتی درد نگرفته تست هاتو نشمری! 💪🏽😊 -
پرستو بابایی
خیلییییییییییییییییییییییییییییی قشنگ بود((((((((:Miss Ataee
😊💚🙏 -
موفقیت یعنی رفتن به شکست از شکستی دیگر
%(#ff0000)[وینسنت چرچیل] -
ریسک یعنی آگاهی نداشتن نسبت به کاری که انجام میدهید
%(#565500)[وارن بافت] -
وزیر همون سربازیه که تا ته خط تلاش کرد
%(#ff0000)[خودم] -
وزیر همون سربازیه که تا ته خط تلاش کرد
%(#ff0000)[خودم]Amin Oveici ایولا به خودت :)))))
-
Amin Oveici ایولا به خودت :)))))
Amir ali Nikfard مخلصیم 😅❤️
-
من یاد گرفتم که راه %(#ff0000)[پیشرفت] نه %(#ff0000)[سریع] و نه %(#ff0000)[آسان] است
ماری کوری -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديماسم کسایی که موقع شکست ترکت کردن رو بنویس...
واسه جشن پیروزیت دعوتشون کن ؛) -
☘از جات بلند شو و بهترینِ خودت باش.
⚡️مهم نیست که چقدر مونده تا رسیدن به هدفت.
🦚مهم نیست که چقدر از دیگران عقب افتادی.
✌️🏻اصلا مهم نیست که چه جایگاهی در مقایسه با مردم داری.
🫀زندگی که مسابقه دادن نیست.
😶زندگی همین لحظست.
🌙پس همین حالا بلند شو و بهترین کاری را که میتونی انجام بده.
🌿پر انرژی روی کارِت تمرکز کن و انجامش بده.
🤌🏻بخند، شاد باش، بدرخش و از اینکه فرصت زندگی به تو داده شده.
لذت ببر . . . -
داشتم تقویم رو ورق می زدم و مناسب ها و روزهای مختلف رو نگاه می کردم که متوجه شدم خیلی از روزها نامگذاری شدن تا توی اون روز از یک گروه از افراد تقدیر بشه ؛ روز دانشجو ، روز پزشک ، روز پرستار ، روز کشاورزی ، روز کودک و . . . 🤔💚
اما هیچ روزی برای ما کنکوری ها توی تقویم ثبت نشده . . . 🙂✨
خوب که دقت کردم دیدم فقط تقویم این مشکل رو نداره . . .
خیلی ها توی همین جامعه هستن که هنوز نمی فهمن کنکوری بودن چه کار سخت و پر زحمتی هست … حق هم دارن ؛ شاید هیچکس ما رو توی این چاردیواری و لا به لای این همه کتاب و جزوه نمی بینه … 🤏🏽🙃
سلامتی کسایی که بهترین روزهای عمرشون رو صرف پیدا کردن “ایکس” از بین هزارتا رادیکال و قدر مطلق می کنن🍻
سلامتی کسایی که زودتر از همه بیدار میشن و دیر تر از همه می خوابن و زیر سرشون به جای بالش ، “کتاب” هست🍻
سلامتی کسایی که اگه خواب هم باشن کابوس “کنکور” ولشون نمی کنه🍻
سلامتی کسایی که یک سال تلاش می کنن تا سرنوشتشون رو توی چهار ساعت رقم بزنن🍻
سلامتی کسایی که تو اوج نیاز ، همه بهشون به چشم “کیسه پول” نگاه می کنن🍻
سلامتی کسایی که برای رسیدن به آرزوهاشون ” پشت کنکور ” می مونن اما کنکور بی رحمانه سخت تر میشه🍻
سلامتی کسایی که “دقت و سرعتشون” باید از یک ورزشکار هم بیشتر باشه ، اطلاعاتشون هم از ده تا معلم🍻
سلامتی کسایی که طبیعت گردیشون شده “خیلی سبز” ، مسافرتشون شده “دور دنیا در چهار ساعت”🍻
سلامتی کسایی که دوستاشون همش مهمونی و تفریح میرن ، اما اونا می مونن خونه تا یک “تست” بیشتر حل کنن🍻
سلامتی کسایی که باید حواسشون به هر سه جا باشه ؛ گذشته ی بد ، حال سخت و آینده روشن🍻
سلامتی کسایی که برای حل همه مشکلاتشون ، همیشه چهارتا گزینه دارن که فقط یکیش درسته🍻
سلامتی کسایی که کارهای درستشون به خاطر زدن یک تست اشتباه ، “منفی” میشه 🍻
سلامتی شماهایی که بعدا بدنه این تقویم رو میسازید ؛ دانشجو میشید ، پزشک میشید ، مهندس میشید ، وکیل میشید ، پرستار میشید و . . .🪐⚡️
اما این روزها رو هیچوقت فراموش نمی کنیم . . . 🙅🏼
روزهایی که بین ما و رسیدن به چیزی که می خواستیم، دویست و اندی تست با ربط و بی ربط وجود داشت ! 🙁💎♥️
-
داشتم تقویم رو ورق می زدم و مناسب ها و روزهای مختلف رو نگاه می کردم که متوجه شدم خیلی از روزها نامگذاری شدن تا توی اون روز از یک گروه از افراد تقدیر بشه ؛ روز دانشجو ، روز پزشک ، روز پرستار ، روز کشاورزی ، روز کودک و . . . 🤔💚
اما هیچ روزی برای ما کنکوری ها توی تقویم ثبت نشده . . . 🙂✨
خوب که دقت کردم دیدم فقط تقویم این مشکل رو نداره . . .
خیلی ها توی همین جامعه هستن که هنوز نمی فهمن کنکوری بودن چه کار سخت و پر زحمتی هست … حق هم دارن ؛ شاید هیچکس ما رو توی این چاردیواری و لا به لای این همه کتاب و جزوه نمی بینه … 🤏🏽🙃
سلامتی کسایی که بهترین روزهای عمرشون رو صرف پیدا کردن “ایکس” از بین هزارتا رادیکال و قدر مطلق می کنن🍻
سلامتی کسایی که زودتر از همه بیدار میشن و دیر تر از همه می خوابن و زیر سرشون به جای بالش ، “کتاب” هست🍻
سلامتی کسایی که اگه خواب هم باشن کابوس “کنکور” ولشون نمی کنه🍻
سلامتی کسایی که یک سال تلاش می کنن تا سرنوشتشون رو توی چهار ساعت رقم بزنن🍻
سلامتی کسایی که تو اوج نیاز ، همه بهشون به چشم “کیسه پول” نگاه می کنن🍻
سلامتی کسایی که برای رسیدن به آرزوهاشون ” پشت کنکور ” می مونن اما کنکور بی رحمانه سخت تر میشه🍻
سلامتی کسایی که “دقت و سرعتشون” باید از یک ورزشکار هم بیشتر باشه ، اطلاعاتشون هم از ده تا معلم🍻
سلامتی کسایی که طبیعت گردیشون شده “خیلی سبز” ، مسافرتشون شده “دور دنیا در چهار ساعت”🍻
سلامتی کسایی که دوستاشون همش مهمونی و تفریح میرن ، اما اونا می مونن خونه تا یک “تست” بیشتر حل کنن🍻
سلامتی کسایی که باید حواسشون به هر سه جا باشه ؛ گذشته ی بد ، حال سخت و آینده روشن🍻
سلامتی کسایی که برای حل همه مشکلاتشون ، همیشه چهارتا گزینه دارن که فقط یکیش درسته🍻
سلامتی کسایی که کارهای درستشون به خاطر زدن یک تست اشتباه ، “منفی” میشه 🍻
سلامتی شماهایی که بعدا بدنه این تقویم رو میسازید ؛ دانشجو میشید ، پزشک میشید ، مهندس میشید ، وکیل میشید ، پرستار میشید و . . .🪐⚡️
اما این روزها رو هیچوقت فراموش نمی کنیم . . . 🙅🏼
روزهایی که بین ما و رسیدن به چیزی که می خواستیم، دویست و اندی تست با ربط و بی ربط وجود داشت ! 🙁💎♥️
پرستو بابایی بسی زیبا ... :butterfly:
-
دوستان ، چه ریاضی چه تجربی بهتون پیشنهاد میکنم اگر راه ابریشم گرفتید حتما فیلم حس خوب زیست آقای مغاری ببینید ( بینظیره حرفاشون ) 👌🏽✨
-
پرستو بابایی بسی زیبا ... :butterfly:
محمد فواد
🌹🌺