شروع مطالعه از سال یازدهم
-
پرستو بابایی
خیلی ممنونم عزیزمZahra M 6
خواهش می کنم -
کسی رشتش ریاضی هست که بتونه مشاوره بده؟
-
سلام
چقدر برعکس من بودی من از راهنمایی میخوندم و دلیل موفقیتم چی بود ؟ مفهوم ( جوری که سال راهنمایی زیست دبیرستان به جز یه سری از فصل های سخت رو کامل جمع کردم و یه سال رو جهشی خوندم اینم بگم من ریاضیم زیاد جالب نبود اما چون برای جهشی خوندم باید معدلت بالای ۱۸ باشه و درحد تمرین های کتاب میارن اوکی بود )یه کتاب سطح پایین مثل ماجراهای من و درسام بگیرم
یا ویدیو های الا رو ببین
یا کلاس خصوصی و....
الان یازدهمی و به مدت وقت داری
تابستون بشین جاهایی که ضعیف هستی رو بخون نه اینکه پیش خوانی دوزادهم کنیو با کوروش که صحبت میکردم متوجه شدم چرا من افت تراز وحشتناکی پیدا کرده بودم چون بخاطر مشاورم دیگه به مفهوم توجه نمیکردم فرمول رو برمی داشتم تمرین حل میکردم بنظرم درسنامه و یادگیری خیلی مهم هست ( تست هم خیلی مهمه اما اگه درس رو کاااااکل یاد گرفته باشی )
الان کوروش روزی ۵ ساعت میخونه ولی بازدهیش از من بیشتره چرا ؟ چون به قول خودش توی زندگی واقعیش ازش استفاده میکنه و مفهوم رو یاد میگیره (کاری که من راهنمایی میکردم )
خلاصه اینکه گول مشاور ها رو نخور هیچ مطلبی رو هم حذف نکن از عکس امام به بعد شروع کن به خوندن
Fighting -
سلام
چقدر برعکس من بودی من از راهنمایی میخوندم و دلیل موفقیتم چی بود ؟ مفهوم ( جوری که سال راهنمایی زیست دبیرستان به جز یه سری از فصل های سخت رو کامل جمع کردم و یه سال رو جهشی خوندم اینم بگم من ریاضیم زیاد جالب نبود اما چون برای جهشی خوندم باید معدلت بالای ۱۸ باشه و درحد تمرین های کتاب میارن اوکی بود )یه کتاب سطح پایین مثل ماجراهای من و درسام بگیرم
یا ویدیو های الا رو ببین
یا کلاس خصوصی و....
الان یازدهمی و به مدت وقت داری
تابستون بشین جاهایی که ضعیف هستی رو بخون نه اینکه پیش خوانی دوزادهم کنیو با کوروش که صحبت میکردم متوجه شدم چرا من افت تراز وحشتناکی پیدا کرده بودم چون بخاطر مشاورم دیگه به مفهوم توجه نمیکردم فرمول رو برمی داشتم تمرین حل میکردم بنظرم درسنامه و یادگیری خیلی مهم هست ( تست هم خیلی مهمه اما اگه درس رو کاااااکل یاد گرفته باشی )
الان کوروش روزی ۵ ساعت میخونه ولی بازدهیش از من بیشتره چرا ؟ چون به قول خودش توی زندگی واقعیش ازش استفاده میکنه و مفهوم رو یاد میگیره (کاری که من راهنمایی میکردم )
خلاصه اینکه گول مشاور ها رو نخور هیچ مطلبی رو هم حذف نکن از عکس امام به بعد شروع کن به خوندن
Fighting@Sally فک میکنم بتونه کمکت کنه Kourosh Mousavi
-
سلام
من ورودی یازدهم هستم و دهمو فقط در حد امتحانای مدرسه خوندم(هرچند که الان همونارو هم یادم نیست)
خیلیی پشیمونم از اینکه نخوندم،هرکسی که رتبش خوب شده از دهم کنکوری خونده و من الان نمیدونم دهمو چجوری جمع کنم- یازدهمو در طول سال خوب بخونم و تابستون هر 2 پایه رو باهم جمع کنم
یا ایــنکه
2.در طول سال دهم رو با یازدهم پیش ببرم
هر چند که روش دوم برای من یه کم غیر ممکن به نظر میرسه، چون وقتی از مدرسه میام عین جنازم و حتما باید 3 ساعت بخوابم اینجوری نصف روزم از دست میره بعدشم که...
چجوری بعضیا روزای مدرسه 6-۸ ساعت درس میخونن؟
هووف خیلی حرف زدم
Zahra M 6 چون ما مدرسه نمیرفتیم
(مجازی بود ) اما درس های اشغال مثل نگارش رو بپیجون و سرکلاس تست بزن با اگه مدرسه معمولی(دولتی) درس میخونی اصلا نرو چون ۱-جو بچه ها خوب نیست ۲-دبیرها تستی کار نمیکنن
خودت از روی الا پیش برو یا تابستون کلاس ثبت نام کن - یازدهمو در طول سال خوب بخونم و تابستون هر 2 پایه رو باهم جمع کنم
-
کسی رشتش ریاضی هست که بتونه مشاوره بده؟
fateme tatari
پیام برای پارساله خدایاااااا
چرا ریپلای زدی
جزء پست های جدید بود منم جواب داد
به قول تایلندی ها shiaaaaaa -
fateme tatari
پیام برای پارساله خدایاااااا
چرا ریپلای زدی
جزء پست های جدید بود منم جواب داد
به قول تایلندی ها shiaaaaaa -