ترکیب
-
با ارقام ۱،۱،۲،۲،۳،۳،۴،۴، چند عدد ۵ رقمی میتوان نوشت؟ لطفا با راه حل ذکر کنید
-
-
aila afshar سلام فکر کنم ، اگر ۸ تا عددرو متمایز در نظر بگیری و تعداد اعداد ممکنه حساب بکنی و بر جایگشت هاشون تقسیم بکنی جواب در بیاد ، من اینطوری ۴۲۰ عدد در آوردم
-
aila afshar سلام فکر کنم ، اگر ۸ تا عددرو متمایز در نظر بگیری و تعداد اعداد ممکنه حساب بکنی و بر جایگشت هاشون تقسیم بکنی جواب در بیاد ، من اینطوری ۴۲۰ عدد در آوردم
Amin Oveici سلام شما در راه من اشکالی میبینی؟ بگو با هم بررسی کنیمش 🙏🏻،، بعدش من اشکالات راه شمارو میگم
-
Amin Oveici سلام شما در راه من اشکالی میبینی؟ بگو با هم بررسی کنیمش 🙏🏻،، بعدش من اشکالات راه شمارو میگم
Mr Unknown XD سلام راهتو دیدم واقعا پشم برام نموند ، عین یه استاد ترکیبیات حل کردی ولی خب من با روشی که معلم گستتمون سوال مشابه اینو حل کرده بود رفتم ، حالا شما اشکال منو بگو چیه ؟
-
Mr Unknown XD سلام راهتو دیدم واقعا پشم برام نموند ، عین یه استاد ترکیبیات حل کردی ولی خب من با روشی که معلم گستتمون سوال مشابه اینو حل کرده بود رفتم ، حالا شما اشکال منو بگو چیه ؟
Amin Oveici 🙏🏻🙏🏻🙏🏻سلام ببین تعداد اعداد ما هر کدوم ۵ تا نیست که بخوایم اون حرکت هارو بزنیم بلکه از هر عددی ۲ تا داریم ،،، یک مورد دیگع عددی که میخواد بنویسه پنج رقمیه نه هشت رقمی
پس نیاز به حالت بندی داره که یک بار بگیم یک عدد دو بار تکرار شده بقیه اعداد یک بار ///// یک مدل دیگه هم هست ، اینطوری که دو تا عدد دو بار تکرار بشن ولی یکی از اعداد یک بار بیاد حالا راهمو بخون شاید قابل فهم تر باشه 🙏🏻