مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم
-

هیچی نخوندم
-
من میخام از قلم چیه لعنتی بیام بیرون یکی بگه چجوری میشه؟؟؟
من پول نقد کم دادم دوتا300تومنی دادم
آقاتوروخدا اگه کسی میدونه بگه چجورمیشه راضیشون کرد :(
دانش-آموزان-آلاء -
حاج کاظم سوالات استانداردنیس واقعا که بماند
بعدشم امنیت
امنیت نیس اصلا همین کناریه من امروز باگوشیش از پاسخنامه جلویی عکس گرفت سوالارواز روش زد :/
کیک وساندیسم نمیدین فدای سرم یه لیوان آبم پیدانمیشه اونجا
حاجی توفقط هیکل ساختی باپولا ما
من که راضی نیستم
کاظم قلم چی
:) :) -
حاج کاظم سوالات استانداردنیس واقعا که بماند
بعدشم امنیت
امنیت نیس اصلا همین کناریه من امروز باگوشیش از پاسخنامه جلویی عکس گرفت سوالارواز روش زد :/
کیک وساندیسم نمیدین فدای سرم یه لیوان آبم پیدانمیشه اونجا
حاجی توفقط هیکل ساختی باپولا ما
من که راضی نیستم
کاظم قلم چی
:) :)@fatemehgh-t سلام. فک نمیکنم بشه. اینجا که نمیشه ولی حالا با پشتیبانتون صحبت کنین شاید بشه.
ولی به نظرم یکم دارین غیرمنصفانه میگین.
من خودم پارسال همین طرز فکرو داشتم از آبان هم دیگه نرفتم هیچ آزمونی. فقط جامع سنجش رو رفتم که الان کارنامم رو هم دارم فک کنم. رتبه معادل کنکورمو600زد.مال خواهرمم 400 ولی نتیجه کنکورم کاملا افتضاح بود و خیییلی شبیه نتیجه آزمونای قلمچی. به نظرم اینکه از آزمون ایراد بگیرید درست نیس. اگه بقیه تقلب میکنن ضررش فقط به خودشون برمیگرده. تو همه آزمونای آزمایشی تقلب میشه نه فقط قلمچی.البته من اینجا ندیدم،حوزه مون تقریبا منظمه.بستگی ب مراقبا داره نه به آقای قلمچی بنده خدا.
سوالات غیراستاندارد نیس،سطحش کمی بالاتر از کنکوره، با این وجود خیلیا هستن ک میان همه درسا رو 100هم میزنن حتی. پس خوندنمون ایراد داره. اگه درست بخونیم حتی سوالا غیر استاندارد هم باشه حداقل 50 رو باید بزنیم.
هرآزمونی ایرادایی داره شما مزیت هارو درنظر بگیرین.
سعی کنین توهرآزمون یک یا دو درستونو بکشید بالا، آزمون نرفتن باعث سردرگمی میشه.من پارسال تجربه کردم واقعا بده. آزمون سنجش هم رفتم و درصدام خوب شد ولی همه میگفتن اون آزمون از کنکور آسون تر بود و تو کنکور هم واقعا سوالا سخت تر بود. پس آزمونی ک سخت باشه باعث میشه سخت تر بخونید و بیشتر یادبگیرید و نتیجه ی کاذب هم نداره.
موفق باشید:) -
سلام
حاج کاظم صحبت میکنه
وقتی آزمون دادید
بعدش ما بهتون کارنامه میدیم
شما هم اون کارنامه رو میارید میزارید اینجا
مختصر و مفید :)
دانش-آموزان-آلاء -
سنجش:
ادبیات42
عربی 41
دینی65
زبان 54
زمین 13
ریاضی33
زیست30
فیزیک-
شیمی12
به نظرتون امیدی هست؟:cold_sweat:@tajrobi-nil عربی منفی زدم
-
ارزو دارم یه بار عربیم بیاد رو 30 درصد
-
سنجش:
ادبیات42
عربی 41
دینی65
زبان 54
زمین 13
ریاضی33
زیست30
فیزیک-
شیمی12
به نظرتون امیدی هست؟:cold_sweat: -
@mohandes در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است:
ارزو دارم یه بار عربیم بیاد رو 30 درصد
از عربی یک شروع کنید
-
درصد ریاضیم از عربیم همیشه بیشتره
-
@fatemehgh-t سلام. فک نمیکنم بشه. اینجا که نمیشه ولی حالا با پشتیبانتون صحبت کنین شاید بشه.
ولی به نظرم یکم دارین غیرمنصفانه میگین.
من خودم پارسال همین طرز فکرو داشتم از آبان هم دیگه نرفتم هیچ آزمونی. فقط جامع سنجش رو رفتم که الان کارنامم رو هم دارم فک کنم. رتبه معادل کنکورمو600زد.مال خواهرمم 400 ولی نتیجه کنکورم کاملا افتضاح بود و خیییلی شبیه نتیجه آزمونای قلمچی. به نظرم اینکه از آزمون ایراد بگیرید درست نیس. اگه بقیه تقلب میکنن ضررش فقط به خودشون برمیگرده. تو همه آزمونای آزمایشی تقلب میشه نه فقط قلمچی.البته من اینجا ندیدم،حوزه مون تقریبا منظمه.بستگی ب مراقبا داره نه به آقای قلمچی بنده خدا.
سوالات غیراستاندارد نیس،سطحش کمی بالاتر از کنکوره، با این وجود خیلیا هستن ک میان همه درسا رو 100هم میزنن حتی. پس خوندنمون ایراد داره. اگه درست بخونیم حتی سوالا غیر استاندارد هم باشه حداقل 50 رو باید بزنیم.
هرآزمونی ایرادایی داره شما مزیت هارو درنظر بگیرین.
سعی کنین توهرآزمون یک یا دو درستونو بکشید بالا، آزمون نرفتن باعث سردرگمی میشه.من پارسال تجربه کردم واقعا بده. آزمون سنجش هم رفتم و درصدام خوب شد ولی همه میگفتن اون آزمون از کنکور آسون تر بود و تو کنکور هم واقعا سوالا سخت تر بود. پس آزمونی ک سخت باشه باعث میشه سخت تر بخونید و بیشتر یادبگیرید و نتیجه ی کاذب هم نداره.
موفق باشید:)@zahra_asd
حرفات درسته
این که میگم دیگه میخام نرم به قلم چی مربوط نیس یه مشکلی دارم :/ -
@zahra_asd جلادتی خوشم نمیاد :/
-
@zahra_asd اقای ناصح زاده خوبه قسمت دومم
-
هر روز فقط کمی عربی بخونید ولی پیوسته
اونوقت شاهد معجزه میشید در این درسفیلمای آموزشی هم میتونه خیلی کمکتون کنه
-
سنجش:
ادبیات42
عربی 41
دینی65
زبان 54
زمین 13
ریاضی33
زیست30
فیزیک-
شیمی12
به نظرتون امیدی هست؟:cold_sweat:@tajrobi-nil در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است:
سنجش:
ادبیات42
عربی 41
دینی65
زبان 54
زمین 13
ریاضی33
زیست30
فیزیک-
شیمی12
به نظرتون امیدی هست؟:cold_sweat:فیزیکو چیکار کنم؟
-
هر روز فقط کمی عربی بخونید ولی پیوسته
اونوقت شاهد معجزه میشید در این درسفیلمای آموزشی هم میتونه خیلی کمکتون کنه
@romisa1234 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است:
اونوقت شاهد معجزه میشید در این
:( همیشه درصدم پایینه