همفکری چالش ها✌🤓
-
سلام رفقا
از بچگی شنیدیم شکر نعمت نعمتت افزون کند
واقعا راسته به نظرتون؟🤔
تجربه کردین تا حالا؟
من تازگیا شروع کردم یه خوندن یه کتاب به اسم معجزه شکرگزاری خیلی کتاب خوبیه با این کتاب یاد میگیرید چطوری شکرگزار باشید و قدر نعمت هاتون رو بدونید تا نعمت هاتون افزون بشه و کارهاتون رو روال بیوفته
تو این کتاب طی ۲۸ روز به شما تمرین هایی میده که نعمت هاتون رو بشناسید و شکرش رو به جا بیارید مثلا اولین تمرین این بود که ۱۰ تا از نعمت هاتون رو نام ببرید و علت سپاسگزاری ازشون رو بگید.
پیشنهاد من اینه که یه چالش به راه بندازیم تا هر روز تمرین ها و دستورالعمل های این کتابو انجام بدیم.
مطمئنم که چالش خیلی خوبی میشه و کلی تو زندگیمون پیشرفت میکنیم😉👌@zahra-hamrang
چقدر جالب
دوست دارم یک تاپیک بزنم و توش با خدا حرف بزنیم -
سلام رفقا
از بچگی شنیدیم شکر نعمت نعمتت افزون کند
واقعا راسته به نظرتون؟🤔
تجربه کردین تا حالا؟
من تازگیا شروع کردم یه خوندن یه کتاب به اسم معجزه شکرگزاری خیلی کتاب خوبیه با این کتاب یاد میگیرید چطوری شکرگزار باشید و قدر نعمت هاتون رو بدونید تا نعمت هاتون افزون بشه و کارهاتون رو روال بیوفته
تو این کتاب طی ۲۸ روز به شما تمرین هایی میده که نعمت هاتون رو بشناسید و شکرش رو به جا بیارید مثلا اولین تمرین این بود که ۱۰ تا از نعمت هاتون رو نام ببرید و علت سپاسگزاری ازشون رو بگید.
پیشنهاد من اینه که یه چالش به راه بندازیم تا هر روز تمرین ها و دستورالعمل های این کتابو انجام بدیم.
مطمئنم که چالش خیلی خوبی میشه و کلی تو زندگیمون پیشرفت میکنیم😉👌@zahra-hamrang سلام سلام
بدو بیا اینجا😁
https://forum.alaatv.com/topic/39904/شکر/1 -
@zahra-hamrang
چقدر جالب
دوست دارم یک تاپیک بزنم و توش با خدا حرف بزنیمgomnam gharib
راستی
سلام -
@zahra-hamrang سلام سلام
بدو بیا اینجا😁
https://forum.alaatv.com/topic/39904/شکر/1 -
خبری در راه است...😎
به نظر شما چه خبری در راه است؟