درس و ورزش
-
سلام بچه من کنکوری ۴۰۳ ام از وقتی بچه بودم ورزش میکردم و ورزش جزئی از زندگیمه و نمیتونم کنار بزارمش تازه چند هفته دیگه ام میرم مسابقه (برام دعا کنید ) میخواستم بدونم این ورزش تاثیر بدی رو درسم نمیزاره؟چطوری میتونم بین ورزش و درس تعادل برقرار کنم؟
کسی از شما هست که مثل من ورزش حرفه ای بکنه و درسشم مدیریت کنه؟
تجربی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم یازده تجربی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402D Oo اصلا اصلا کنارش نزار چون اونم ی موقعیته برات و واقعا ورزش به عملکرد مغز هم کمک میکنه
اگه از همین الان شروع کنین ب خوندن مجبور نیستین سال کنکور همه چیو بزارین کنار -
سلام بچه من کنکوری ۴۰۳ ام از وقتی بچه بودم ورزش میکردم و ورزش جزئی از زندگیمه و نمیتونم کنار بزارمش تازه چند هفته دیگه ام میرم مسابقه (برام دعا کنید ) میخواستم بدونم این ورزش تاثیر بدی رو درسم نمیزاره؟چطوری میتونم بین ورزش و درس تعادل برقرار کنم؟
کسی از شما هست که مثل من ورزش حرفه ای بکنه و درسشم مدیریت کنه؟
تجربی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم یازده تجربی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402D Oo سلام وقت بخیر 😊
منم از ۴ سالگی تا الان ورزش میکنم ( حرفه ای )
مربی ما خیلی سخت میگیره حتی برای روزای جمعه هم تمرین داشتیم
ولی من با استادم صحبت کردم و دیگه یکروز درمیان باشگاه میرم
خیلی هم خوبه هیچ وقت ورزش رو کنار نزارید
باعث یادگیری بهتر درس میشه و خیلی تاثیرات مفید دیگه ... -
سلام من خودم هم ورزش حرفه ای میکنم ولی فعلا یه دونه مصدوم شدم انشاءالله تا یک ماه دیگه خوب بشم و دوباره شروع کنم تازه امسال هم کنکور دارم به نظرم ورزش خودش جزئی از زندگیمه هیچ جوره نباید بزاریم کنار
-
بین درس و ورزش تعادل ایجاد کن اینجوری نه به درست لطمه میخوره و نه به ورزش
-
سلام من خودم هم ورزش حرفه ای میکنم ولی فعلا یه دونه مصدوم شدم انشاءالله تا یک ماه دیگه خوب بشم و دوباره شروع کنم تازه امسال هم کنکور دارم به نظرم ورزش خودش جزئی از زندگیمه هیچ جوره نباید بزاریم کنار
Mohammadreza Doosti انشالله خیلی زود خوب بشین ممنون
-
D Oo سلام وقت بخیر 😊
منم از ۴ سالگی تا الان ورزش میکنم ( حرفه ای )
مربی ما خیلی سخت میگیره حتی برای روزای جمعه هم تمرین داشتیم
ولی من با استادم صحبت کردم و دیگه یکروز درمیان باشگاه میرم
خیلی هم خوبه هیچ وقت ورزش رو کنار نزارید
باعث یادگیری بهتر درس میشه و خیلی تاثیرات مفید دیگه ...Reza Dolatsha موفق باشید
منم سه روز در هفته میرم اینجوری از درسامم عقب نمیمونم -
Mohammadreza Doosti انشالله خیلی زود خوب بشین ممنون
D Oo ممنون
-
Reza Dolatsha موفق باشید
منم سه روز در هفته میرم اینجوری از درسامم عقب نمیمونمD Oo همچنین
عالیه